Colectia de toamna-iarna 2005 (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ilenutza multumesc tare mult pt incurajare! Din pacate nu ma pricep la injectii. O idee: compresa cu varza, stiu ca e foarte buna la tot felul de inflamatii, nu e exclus deloc sa-ti ajute. O foaie de varza zdrobita cu o sticla (ca si un sucitor), pusa pe locul dureros si impachetat/legat cu tifon sau cu alta carpa. Mama mea mereu se trata cu varza si ii era eficienta. Stiu ca pare cam ciudat sa incerci asa ceva in spital, dar eu una nu m-as formaliza daca as suferi asa mult.

Cate saptamani ai tu acum?

Si Corap a nascut cu inducere cu acelasi dr ca si mine, pt ca amandoi depasisera termenul si erau si mari (au avut fiecare aproape 4500g) si la ea a mers bine, n-a avut probleme.

Trag nadejde sa se priceapa dr meu la induceri si sa raspund eu bine la oxitocina (datile trecute am raspuns bine la impulsionarea travaliului cu ea) si sa nu patesc la Alinus.

M-a mai incurajat si Virgil pt ca ma disperasem rau de dimineata ca eu nu vreau cezariana, blabla. Poate totusi se indura zuzulina si isi scoare nasucul la lumina mai repede. De soare si frumos afara, este, deci n-ar avea motive sa mai stea la intuneric prea mult.

Lavi 38+

Mergi la inceput

Are cineva dublura la pestele luna - 122? E singura carte care ii mai lipseste Silviei.
Dar la abtibilduri aveti dubluri?

Lavi aparent forever 38+++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Alinush, bine v-ati intors! Ma bucur ca v-a placut Roma.
Ei, si eu te (va) invidiez cu vacantele, eu vreau Europa!!!! Dar e atat de scump pentru noi De ex. anul asta nici nu ne induram sa trecem oceanul, de-aia ne planificam vacante pe-aici. Si nu avem chiar atat de multe variante mai ne-costisitoare... Mexic si Hawaii. Acum mergem in Puerto Vallarta unde nu am mai fost niciodata, stam la un AI, si vine si cumnata cu familia ei.

Mergi la inceput

Iara eu. Toata dupa masa am avut unele dureri usoare de burto-spate, le stiti voi, nici contractii clare nu-s dar nici nu pot sa zic ca n-am nimic. Poate se pregateste ceva, si n-ar fi rau. Ah si mi s-a parut ca am eliminat dopul sau ma rog ceva gelatinos.

Am mai avut si zilele trecute mici dureri dar mai mici si mai putine.

Parca nu-mi vine sa cred ca eu chiar sunt gravida si chiar o sa nasc. Parca am facut un salt in timp de la anii cand visam la inca un copil -> acum cand iesirea lui la lumina e o chestiune de zile. Nu stiu daca-s coerenta sau daca intelegeti ce vreau sa zic.

Lavi 38s+3z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi, eu imi scot pompoanele (asa le zice in ro?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

i-am trimis sms, cica n-are contractii. crede:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cind naste Lavi?

maria_alexia: 1 mai
roxisialexia: 3 mai
mihaela_80: 3-4 mai
corap: 5 mai
Virgil si fetele: 8 mai
Maya: 10 mai
miri_b: 11 mai

Ile, tinem pumnii s-o tii pe pitica bine in burtica pina la termen; nu-i usor, dar si cine o sa tina o printesa in brate!

Alinusa, bine ati venit din vacanta, cum merge gatitul in bucataria cea noua, iti petreci mult timp acolo?

Meemsy, vacanta placuta, cind plecati?

Lavi, eu sper sa nasti de pe 2 incolo, asa cum iti doresti!, dar nici pe 1 nu-i rau deloc, o sa fie prima la toate!

Maria, stai prin zona ca s-ar putea sa fii castigatoarea-sefa!

Pup colectia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Lavi cred ca Zu coace ceva....Zic 6 Mai si ca nu ajungi la declansare!

Ile of tai ca trece desi imi imaginez cat de greu e sa stai in spital..... Bine ca ai cu cine lasa baietii!

Meems te astept pe la noi daca vii in Ro cu KLM:)) Am mai zis-o! Valabil si pt Ina!:).... Ma rog, da nu pot sa va impresionez cu Olanda, n-as fi un ghid bun:). De fapt sunteti cu toatele bine venite pe aici!

Ina bucataresc cu mare spor si drag in bucataria noua! Si experimentez pe musafiri:))

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_alinus
Ina bucataresc cu mare spor si drag in bucataria noua! Si experimentez pe musafiri:))

nice! as vrea eu sa fiu unul dintre musafirii tai, multumesc ptr invitatie, si maine as veni, insa mi-e frica de avion pe distante mari ! nu stiu cind / daca ma voi vindeca si trebuie sa fac ceva fiindca nu vreau sa tin copiii neplimbati din cauza fricii -.
Olanda este una dintre tarile mele preferate, ma si imaginez in saboti, prin ploaie, dansand printre lalele de toate culorile.

Mai zi-ne de misse, pls.! Ami are grija de Sia, o rasfata?
Rachie se joaca "de-a mama si copilul" cu Bobby, il infofoleste in multe paturi si ii da sa pape, il dragaleste, iar el sta ca un mielusel, ii place sa fie cocolit si alintat - eh, nu dureaza prea mult joaca, reusesc ei sa se ia la harta din ceva
Vroiam sa stiu cum sunt fratii/surorile cu diferenta de varsta intre ei, se joaca impreuna, se ignora, se cearta?

Lavi, da-ne un semn ca sa stim de tine!
banuiesc ca ai suna- mesaj pe careva daca ai fi in spital ( sau nu ai avea timp sa te dezmeticesti? )

Mergi la inceput

Hello dragelor,

Inca n-am nascocit-o pe Zu. Aseara m-am SMS-uit cu Anda pe la 12 noaptea, aveam dureri ca la ciclu periodice dar usoare, am zis sa ma culc, daca e sa nasc sa ma prinda odihnita. La 4 m-am trezit cu durere si mai mare de burta, m-am dus la pp, am intrat in panica dar degeaba, ca incet-incet mi-a trecut. Am mai avut cateva dureri la 10-15-20 de minute apoi pe la 5 am adormit la loc. M-am trezit la 9:30 ca o domnisoara, nu mai am nimic. Probabil ca se pregateste totusi reaba. Zu misca in continuare deci banui ca n-a patit nimic dupa sportul de aseara si azi noapte.

Azi am mai facut ceva curat prin casa - instinctul de cuib cat si constiinta faptului ca dupa nastere o sa-mi fie muuuult mai greu sa fac si cand ma intorc de la maternitate sa gasesc casa cat de cat OK. Persoana straina la curatenie nu-mi doresc, in caz ca va vine ideea sa-mi sugerati.

Eu n-as vrea 1 mai ca zi de nastere pt ca va fi greu sa-i organizez ziua, lumea mai pleaca in zilele astea. As prefera de pe 2-3 incolo, dar daca e sa fie 1 nu ma supar!!!

Alinus chiar asa, mai povesteste-ne de misse si mai arata-ne poze!

Ina ce dragut cum se joaca ai tai! Si ale mele se joaca impreuna (3 ani si 8 luni dif), ieri s-au jucat aproape toata ziua fara sa se certe un joc foarte simpatic cu avioane, papusile plecau in diverse destinatii (erau etichete prin toata casa cu Hawaii, New York, Paris, etc, Silvia "facea" anunturile de pe aeroport, Nati facuse turnul de control din cuburi de lemn, etc) . Azi au bagat o cearta de dimineata, apoi s-au impacat, acum se joaca cu Kinectul.

Probabil cu Zu nu se vor prea juca, va fi prea mare dferenta (stiu si eu???) dar nu "ne tine" sa-i facem si ei un partener de joaca, chiar vorbeam cu Virgil aseara ca acum vom fi 100% on our own, la fete mai venea taica-meu 4-5 zile pe luna si mai statea cu ele in cate o seara sau ziua daca erau bolnave si nu puteau merge la gradi, le mai duceam in vacante la socri... acum gata. Dar l-am consolat eu ca suntem si noi mai maturi si mai relaxati si daca suntem sanatosi o sa ne descurcam.

Pupici!!!
Lavi 38++++

Mergi la inceput