Bobocei de sept-oct 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Dragi viitoare mamici, nu cheltuiti averi pe hainele puilor vostri, le folosite cateva luni si platiti averi. Aruncati o privire in albumele noastre, am facut greseala sa cumpar multe hainute frumoase, acum nu mai avem loc in dulapuri si cautam proprietarii viitori. Va multumim si scuzati deranjul. https://picasaweb.google.com/112325222833017713572/06LUNIhttps://picasaweb.google.com/112325222833017713572/612Lunihttps://picasaweb.google.com/112325222833017713572/1218LuniNastere usoara si copii sanatosi va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Buna fetelor,
Felicitari pt putulica Anda.Caruciorul albastru il pui din lista de emoticonuri.

Robert Andrei (15.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

Anda, felicitari pentru baietel . bafta cu triplu test, sa iasa bine!

eu cand am facut TT, in ambele dati, am facut eco si apoi, la 5 min am coborat un etaj si mi-au luat sange. deci in aceeasi zi ambele operatiuni. nu stiu de ce se face altfel acum.

Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Citat:
citat din mesajul lui stella87

Bob, felicitari pt burtica, stii ca suntem cu UM in aceeasi zi Ti-am vazut pozele de la linkurile postate pe forum si sa stii ca te mentii bine. La mine deja mi s-au latit considerabil soldurile si fundul :)) Eu tind sa ma rotunjesc cu totul :)) Am deja 52 de kg la 1.60, deci am pus 7 kile Pap foarte multe dulciuri, legume si fructe. Carnea nu o suport, deci va imaginati cum a fost Pastele pentru mine.

Daaa, suntem vecine de termen. Cred ca am pus 2 kg din decembrie pana acum. Sunt iar intr-o faza in care nu-mi vine sa mananc mai nimic. Rontai un mar, o para, un baton cu susan, o briosa si ma umflu cu apa si noua mea manie : ceai de zmeura (Lipton Icetea). Azi am avut o pofta nebuna sa imi fac pateu de casa, am avut grija sa fierb bine ficatul. Am rupt o baghetuta intreaga cu pateu

Mi-am facut stoc de muzica clasica pentru beib sa asculte peste vreo 2 luni cand va auzi. Azi ascultam Simfonia V a lui Beethoven si bateam ritmul cu tot ce prindeam si lui beib ii placea (sau nu ) ca imi tragea picioruse

Bebe dragonel la bord !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

Salutare burtici!

Am primit rezultatul de la analiza scurta (doar 3 cromozomi) si rezultatul este ok. era sa pic de pe scaun cand m-au sunat pentru ca mi-au spus ca azi nu lucreaza si maine o sa primesc rezultatul.
Cariotipul o sa fie gata abea pe 3 mai.
Se pare ca este fetita (ceea ce imi doream eu :) )

Eventual, cine se pricepe, sa ma adauge si pe mine in lista.
Um 08.01.2012, DNP 14.10.2012, carucior roz :)
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

Salutare burticilor! Hristos A Inviat!
felicitari Anda pt putulica,inca un carucior albastru, eu mai am de asteptat pana pe 11 mai, abia atunci am eco prgramat caci in londra nu se fac lunar ci au un calendar in functie de care fac programarile. Ma bucur ca v-ati simtit bine de Paste si bebelii sunt bine si energici. Cred ca si eu am simtit cateva miscari ale bebicului aseara si azi dimineata, dar inca nu sunt complet convinsa ca sunt miscarile lui si nu dorinta mea de al simti, astept sa vad cum se prezinta bebe zilele astea.
Si pe mine m-a cuprins febra hainutelor de bebe, dar incerc sa ma abtin pana aflam ce este, ca sa nu cumpar prea multe pt k sunt constienta k mamicile cu experienta au dreptate cand spun k bebeii cresc repede si putem lua multe hainute degeaba, iar in legatura cu hainele pt gravidute nu pot da prea multe sfaturi pt k nu stiu cum sta treaba in Romania la capitolul asta, insa va citesc cu placere mesajele si incec si eu sa culeg cat de multe informatii. Asa ca nu va suparati daca nu primiti prea multe sfaturi ajutatoare de la mine, sunt complet fara experienta in unele privinte si cititul din carti nu se compara cu experienta.
Oricum sunteti niste norocoase ca ati avut si aveti mancare romaneasca pt ca va pot spune foarte sincer in Romania mancarea e super gustoasa, cel putin londonezii au doar mancare aratoasa, dar fara nici un gust. Eu poftesc uneori la mancarea de acasa ca o nebuna si din pacate abia gasesc un mic inlocuitor aici.
Pana acum bebelul meu este bine si sper sa fie sanatos tot drumul, ceea ce va doresc tuturor,eu am o mica infectie a tractului uterin, sunt nevoita sa iau o sapt amoxacilina si speram din suflet sa dispara acest diagnostic din fisa noastra, mai ales ca nu am nici un simptom pt infectia respectiva, dar mergem inainte cu speranta.
Eu ma retrag pe ziua de azi k tre sa ii inmanez calculatorul si sotului meu, dar maine am sa revin asupra randurilor voastre si daca am sa va pot prezenta vreo informatie folositoare, am sa o fac fara nici o ezitare.
si noapte buna tuturor.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Tzuki, la noi in oras doctorii au program dupa masa si laboratoarele sunt separate de cabinete si majoritatea mamicilor se duc a doua zi cu rezultatul de la ecografie, e fain sa-ti se recolteze in acelasi loc si sangele.

Sandy ma bucur mult ca ai un rezultat sigur, de care eu eram sigura ca o sa fie ok, dar uite ca testele astea creeaza de cele mai multe ori griji neintemeiate.Slava Domnului ca e bine!O sa fiu si eu zilele astea in asteptarea rezultatului la TT...sper sa iasa bine...
Aaa si nu in ultimul rand felicitari pentru fetita!Ma bucur ca Dumnezeu ti-a dat ceea ce-ti doreai

Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Hristos a inviat!
Am revenit si eu acasa dupa cateva zile in care am fost plecata si in care am preferat sa stau departe de calculator.
La mine nu poate fi vorba inca de haine de graviduta pentru ca nu am recuperat nici macar 1 kg din cele 3 date jos la inceputul sarcinii. Doar zilele acestea cat am fost rasfatata de ai mei am reusit sa pun pe mine 400 grame. Asa ca hainele vechi cad de pe mine; ar trebui poate sa-mi iau unele mai mici, dar in scurt timp banuiesc ca o sa intru si eu in randul lumii si o sa trec pe haine de gravidute. Nici macar de alte sutiene nu am nevoie inca, desi la capitolul asta mi-ar fi placut sa se cunoasca o diferenta mai mare.
Cat despre intepaturile in partile laterale, eu pot sa spun ca le-am resimtit inca de prin sapt a 6-a, inclusiv in col, pe langa cele de burta asemanatoare celor menstruale, pe care le-am avut de la inceput si inca le mai simt de obicei la anumite miscari. Oricum le tratez cu 3 no-spa pe zi.
Maine o sa facem 13 sapt conform ultimei eco, iar joi facem eco pentru DT. Asa ca o sa trec deja la semnatura 13+, avand in vedere ca este aproape miezul noptii si ca sa nu mai modific din nou maine. Metoda Nicolaides se numeste noua metoda de DT pe care am facut-o si eu (nu-si mai amintea cineva cum se numeste) si, din cate mi-a explicat dr, recoltarea sangelui se face in sapt 9-10 pentru ca s-a dovedit ca nivelul hormonal e mai sensibil in aceasta perioada iar rezultatele ar avea o precizie mai buna (bine, tot statistic vorbind).
Sper din suflet sa trecem toate cu bine prin emotiile acestor teste si sa se dovedeasca ca bb-ii nostri sunt sanatosi. Le urez bun venit si celor care ni s-au alaturat in ultima vreme, sa ne impartasim numai vesti bune si momente de fericire, sa depasim impreuna cu bine momentele mai grele (desi sper din suflet sa nu fie cazul) si sa ne ajutam reciproc sa scapam de grijile si temerile inerente.
Ma bucur pentru cele care au aflat ce comori se ascund intre piciorusele bb-ilor si care au avut rezultate bune la testele de pana acum. Celor care trec prin emotii suplimentare le urez sa fie optimiste si sa li se confirme in curand ca bb-ii sunt sanatosi.
Va pup si sa auzim numai de bine!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_77 spune:

Buna dimineata burtici

Sandy felicitari pentru rezultatul bun, ma bucur ca bebe e bine si ca e fetita cum iti doreai.

Anda felicitari pentru caruciorul albastru.

Fetelor de cateva zile am impresia ca nu-mi ajunge aerul si ma sufoc, sunt ametita si ma doare capul. Tensiunea imi scade constant, deobicei o am 12 cu 6/7, ieri aveam 11 cu 6, astazi este 10 cu 5. Cafea nu am mai baut de cand eram in 6 saptamani, nu-i mai suport nici mirosul. Am incercat sa beau mai multa apa ca sa-mi mai creasca putin tensiunea sa scap de starile astea, dar nu functioneaza. Aveti vreo idee ce as putea sa fac?
Va pup si va doresc o zi frumoasa.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricbebe spune:

Si mie imi e pofta de mancarea de acasa. Gatesc aici aproape doar mancare romaneasca,dar si asa imi e dor de cea de acasa, de salamuri, parizer si alte nesanatoase si de ciorba de loboda.De Paste am facut drob, cozonac nu indraznesc pentru ca am tot incercat si nu a iesit deloc, am pus varza la murat si ii cer macelarului sa-mi faca carnati cu ce mirodenii vreau eu.

18+

Mergi la inceput