Bobocei de sept-oct 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Sandy, ma bucur ca e totul bine si ca ai scapat de stres!

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
18+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

Sandy ma bucur pt rezultat si ma bucur pt fustita.

Daniela stai in londra? ce frumos oras.

Paula, daca nu ma insel, spuneau fetele belgiene, ca dr din belgia dau acceptul pt 3 cafele pe zi. Nu stiu daca e vorba de 3 cescute sau 3 cani dar eu asa am retinut.

Off si eu am mom. cand nu-mi ajunge aerul, dar tensiunea inca e buna. Nu stiu ce ar ridica-o...poate o gura de vin rosu Eu durerile de cap le am din alta cauza. Cum ies un pic afara cum adun toate energiile negative si ma deochi de nu se poate. Nu stiu ce sa fac n situatiia asta in afara de a sta cat mai mult in casa

+ 14

Mergi la inceput

Si eu am tensiune mica in general dar nu am probleme din cauza asta...si eu beau cappucino (nu imi place cafeaua) cam de 3-4 ori pe saptamana. Incerc sa pun mai mult lapte decat partea aia de cafea (o fac cu capsule la aparat), dar am citit si eu ca folosita cu moderatie, cofeina nu pune probleme.
Si senzatia asta ca nu imi ajunge aerul cred ca o am si din cauza ca obosesc mult mai repede decat inainte si ca sufar foarte tare de caldura (adica de ex azi de dimineata, cand era totusi racoare - 9 grade in Bucuresti, ma simteam si eu super)

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Salut fetele

anne mary nu eu am intrebat de cafeluta,ti-as spune cine,dar nu ma tine memoria

pe toate si va doresc o zii faina

Dupa cum vedeti,am gasit si nume pt junior

Paulafericita 17+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

tzizi sa inteleg ca o sa conduci batalionul la vara cand o sa ne plangem de caldura? Ieri am iesit afara (erau tot vreo 9-10 grade) intr-un pulovar subtire. L-am speriat pe lucian care nu prea ma credea cand ii spuneam ca ma simt bine.

paula scuze

+ 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

anne mary draga nu-ti face probleme

Paulafericita 17+ cu Roland

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne`mary

tzizi sa inteleg ca o sa conduci batalionul la vara cand o sa ne plangem de caldura? Ieri am iesit afara (erau tot vreo 9-10 grade) intr-un pulovar subtire. L-am speriat pe lucian care nu prea ma credea cand ii spuneam ca ma simt bine.

paula scuze

+ 14

Eu chiar nu imi doresc . Dar am un mare dezavantaj si kg inainte de sarcina (75 la 169 cm) si faptul ca nu sunt foarte obisnuita cu miscarea (adica merg jumatate de ora regulamentara pe zi, dar formata strict din drumuri pana la statia de autobuz, intre statii, etc)...plus hormonii de sarcina..si iese ceva horror.
Am mai povestit eu pe aici ca la prima sarcina stateam cu AC la 16-17 grade si al meu era sub pilota....numai ca atunci eram cam pe la 7-8 luni...Acum se pare ca incep de pe acum

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Hristos a inviat :)

Fetele cu cafelutza, nu va faceti griji, una, hai si doua pe zi sunt OK, asta daca nu aveati probleme si inainte cu cafeaua. Nu exista contraindicatii la gravidele sanatoase, fara probleme speciale. Aici si la spital, dupa ce nasti, ti se aduc doua cafele la pat, chiar daca alaptezi - e alegerea ta daca le bei sau nu, dar vaz ca nu se fereste lumea. Nu stiu ce sa zic, la mine nu am vazut efect negativ, la Robert cat am alaptat nu am baut (pe atunci nu imi placea cafeaua ca acum )

Noi am sarbatori Patsle de doua ori , primul cu oua de ciocolata ascunse pe pajiste si culese de copilashi in extaz, a venit si un iepurash comercial, ca deh ... Iar al doilea a fost Paste cu oo roshii, cozonac, drob, miel, salata de boeuf si altele, ca la noi acasa :) Eu nu prea duc dorul mancarii din Romania, am descoperit chestii faine aici, imi place orice fel de mancare Daca mi-e dor de ceva traditional, facem noi, am facut si sarmale, si ciorba de burta Am un sotz gaticios si el ne face bunatatzi, eu sunt cu gatitul mai strainez. Cu ingredientele - le gasesti si aici pe toate, doar ca unele sunt mai ascunse. Urmeaza sa ne faca o prietena si coliva De pofta, nu de altceva In rest eu imi dau stomacul peste cap cand ma duc in RO pentru ca nu mai sunt obisnuita cu mancarea, mi se pare ca se gateste mai "greu" acolo, drept e ca e gustos, dar a la longue e mai grasos hihi :) Asa ca o pofta mica din cand in cand e ok. Mai imi plac mini prajiturelele din RO, aici se gasesc mai greu sau sunt f scumpe si iau rar. Si frisca facuta de anumite cofetarii, de fiecare data canmd ma duc in RO ma "destrabalez" :D

Felicitari bebicilor miscatori bine, al meu se lasa asteptat dar doctorul a zis ca e foarte devreme sa il simt (16 saptamani hmmm). Nu stiu daca v-am zis, e baietzel, s-a vazut la eco, deci am scapat de haine si jucarii de fetitza Asta este, facem fata in alta viata

Si felicitari si pentru rezultatele la TT, amnio etc - stiu ca erau fete cu emotii :)

Saptamana asta la piticul meu mare la scoala se organizeaza lectii de ingrijit bebelushii Or sa vina si mamici cu bebici mici si or sa se joace de-a familia, or sa faca un mare joc de-a mama si de-a tata - al meu e fascinat de mamici si vrea sa fie mamica, asa ca i-am zis madamei ca lui sa i se atribuie rol de mami E foarte bine ca e asa, o sa fie expert fiumiu in manuitul bebelushilor

Gata, fug la munci, job nou, treninguri etc Distratie !

Simona, mami de Robert si nu numai... S-a dat comanda si de un carucior ROZ dar se pare ca e tot ALBASTRU (13+)

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

salutari burticute !
refuz sa ma mai gandesc la mancare ! sunt satula si dupa o ora -doua imi este foame din nou ...e urat afara si pentru mine e adevarat proverbul : toate drumurile din casa duc la bucatarie ! acu tre sa fug la munca , dar si acolo mai rontai cate ceva ; ufa si acum e doar inceputul !

vineri am programare la medic si sigur ne va putea spune ce este !!! taica-miu ( ne auzim mereu pe net ) chiar daca isi doreste nepoata , cand ne aude pe noi doi cu : " fiica-ta vrea , sau fiica-ta face " simte ca intr-un fel il jignim daca va fi baiat ... noi vrem un copil si atat - ca va fi fata sau va fi baiat este la fel de asteptat si iubit .inca nu-mi vine sa cred ca ni se intampla minunea ...

va pup pe toate si va urez o zi senina !!!

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Buna gravidutelor

Lulutza, aceeasi senzatie de foame o am si eu. Tocmai am papat o tocanita de cartofi cu o chifla si nu m-am saturat, mai am nitel orez la pachet pe care il extermin intr-o ora, asa. Noroc ca sunt la munca, daca eram acasa cine stie cat mancam :)) Am papat de dimi o groaza, dar la pranz e si mai rau.

Simonix, am citit povestea nasterii tale si le recomand si fetelor de pe forum sa o citeasca. E incredibil cat de usor a fost in cazul tau sa nasti natural! Chiar mi-ai dat speranta, eu sunt la prima sarcina si sunt foarte speriata. Am decis sa nasc natural daca se poate si sa optez pt epidurala. In principiu asa voi face, dar trebuie sa ma mai documentez si sa ma consult cu medicul. Voi naste la spitalul Giulesti, sper sa fie ok. Oricum, povestea ta este vesela si emotionanta si buna de citit cand te apuca panica legata de nastere

fericita 18+ cu

Mergi la inceput