Bobocei de sept-oct 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

salutare burtici!
noi am fost in spital cateva zile...am ajuns iar la dr cu dureri si a constatat ca aveam benzi contractile prin uter si mi se scurtase colul...mi-a zis dr ca nu-i place si m-a internat pe loc...am facut perfuzii, am stat cuminte si am ajuns iar la un col de 4,3 cm, ok, deci am venit acasa...tre' sa stau la orizontala pana la 20-22 saptamani...si eu care vroiam sa merg la gimnastica
tre' sa fac si un eco abdominal sa vedem rinichii si digestivul...
felicitari pentru vestile bune pe care le-am citit!
la noi 90% ni s-a spus ca e , asa ca david mic e pe drum!!!
va pupam!

16+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

elfica cred ca e vorba de ferma de scoici de la dalboka http://menaru.blogspot.com/2009/07/evadare-la-bulgari-dalboka-ferma-de.html

16+ Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Eu inca sunt fericita dupa ziua de ieri.
Anidaz m-ai dat peste cap cu acel carut.Deja i-am trimis link surorii mele care sta in Germania.Il vreau fara discutii.
Ea in iulie vine acasa si atunci facem afacerea.
De cand am aflat ca sunt insarcinata imi doresc un carut 3in1 cu roti mari.
Cat despre celelalte discutii,la fel cum am zis si ieri le citesc cu mare placere,insa nu am axperienta deloc.Sunt la prima sarcina...e de inteles.
Zi faina va doresc!!!

18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda82 spune:

Fetelor, sunt fericita mi-a venit rezultatul la TT si riscurile sunt bune, asa cum spune dr meu e putin mai mult decat nimic, insa...asta e ...

Paula, nu stiu ce sa-ti spun legat de durerea de masea.Depinde mult si care e cauza durerii.Eu am avut pe sarcina durere la un dinte si am pus, biter, rachiu...ca nu mai stiam ma durea ingrozitor...insa durerea nu a cedat si am fst la stomatolog, care mi-a zis ca are un abces si mi-a dat augmentin si mi a trecut.Daca nu te lasa mergi la medic.Offf e ingrozitor...imi pare rau.

Legat de carucior eu am avut unul de la bertoni si nu mi-a placut, era greoi...dar l am folosit in primele luni ca avea landou.Apoi mi-am luat unul sport, dar care se da si la orizontala, care este fff usor, cu cadru de aluiminiu, 3 roti, aspect modern , superr usor manevrabil si am dat doar 300 de ron.Singurul inconveninet ar fi ca nu are maner reversibil.La bb 2 daca Nectaria o sa mai stea in carcior, o sa-i iau si lui acelasi carucior.Este ff bun, si frumos, chiar dc e no name.

Mami fericita de Nectaria(29.07.2011) si 16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

anda multumesc pt sfaturi,a inceput sa ma ingaduie ,am reusit sa si mananc
felicitari pt rezultatele bune de la tt

Paulafericita 17+ cu Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stella87 spune:

Corinuk, in primul rand, imi pare rau de vestile mai putin bune, dar cu multa odihna sigur o sa fie totul bine As vrea sa te intreb la tine cum erau durerile, unde le simteai? Pentru ca si eu am avut ieri dureri, am luat nospa, si am ramas cu o stare de presiune jos, ca si cum apasa sarcina in jos, nu stiu cum sa explic. La medic nu pot sa ajung decat cu programare peste cateva zile si sper sa n-am motive sa ma duc la urgente :(

Lalu, si mie mi se intampla sa raman fara aer, incerc sa aerisesc si sa fac putina miscare. Ti se intampla in anumite momente? Eu seara mai am senzatii d-astea, cred ca de la statul la birou o zi intreaga.

fericita 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Daniela ai grija cu capsunile, nu exagera, cica ar dezvolta teren alergic la bb dupa nastere, eu is innebunita dupa ele, as manca dim la pranz si seara doar capsuni... si eu am mancat de cateva ori asa pe saturate la prima sarcina si m-am cam simtit vinovata, David a avut dermatita atopica, ne-am chinuit mult cu ea, si acum mai are ceva probleme alergice. Acum nu stiu daca de la asta dar in familie nu avem probleme cu alergiile.

Andreea de Iliev am auzit, cica ar fi f bun. La Socolov EL am fost eu si merg si acum, super multumita. Grigore am auzit ca e buna, la Mihalceanu nu te du, stiu pe cineva acum care are probleme cu ea.

Anida legat de carut, la David am avut unul mare si cu multe chestii pe care nu prea le-am folosit, ocupa mult spatiu, era greoi... apoi cand a mai crescut a trebuit sa cumpar altul mai usor. Problema e si cu spatiu de depozitare, m-am bucurat cand l-am dat si am scapat de el. Acum o sa iau unul usurel si simplu care sa mearga si cand mai creste, am vazut ceva de la DHS util si dragut.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca22 spune:

Corinuka ai grija de tine sa creasca bebe mare.
Anda felicitari pt rezultatul bun .
Stela si eu am avut dureri ieri si simteam tot asa presiune si un ghemotoc care statea strans.Mai mi s-a intamplat dar inca nu am spus la medic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Coprinuk bine ca ai scapat cu bine, ai grija de tine. Eu am contractii si dureri la schimbarea de vreme, e verificata treaba, am deja o cezariana care ma supara, pana la sarcina asta nu am simtit-o. Azi s-a schimbat vremea si ma simt bine, ieri am avut niste dureri si am luat 3 nospa. Voiam sa trag si eu o fuga la dr dar vad ca-s bine.

Lalu am patit si eu in spatii inchise, eram obosita, flamanda... de vreo 2 ori si in casa, am inteles ca si de la fluxul de sange crescut.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic DAVID STEFAN (21.09.2006)
sapt. 18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielabejan spune:

salutare burtici!
merci de sfat mirabela, dar desi imi plac mananc cel mult o data pe sapt k poftesc perele le mananc zilnic chiar si noaptea uneori. Iar in legatura cu capsunile nu e nimic batut in cuie eu am o prietena cu un baietel de 4 ani care in timpul sarcini chiar a mancat o gramada de capsuni si iaurt numai cu capsuni si nu are baietelul nimic, din contra e super sanatos, activ si destept si dr nu mi-a zis nimic de capsuni, nu stiu de ce dar in privinta asta nu ma simt vinovata, la cate pofte ciudate am macar cu capsuni sa mi le mai satisfac k mai bine de o luna poftesc la fornetti cu visine si branza dulce, dar in londra nu is si nici nu am gasit ceva asemanator si as manca in draci pateu, dar cumparat si ma tot abtin de ceva timp, mai ales ca sotul meu m-ar lua de urechi daca m-ar vedea mancand pateu.
multa sanatate corinuk
felicitari anda pt rezultate
lalu si eu am probleme de genul , dar mai ales seara, uneori chiar si in magazine la cumparaturi,dar de obicei deschid geamul cateva minute si daca nu imi trece imi scot sotul la o scurta plimbarica de seara si ma mai linistesc, pt k daca nu ma linistesc nu mai pot nici sa adorm.
anida si mie imi place caruciorul ales de tine e super bun la pret si dotat, eu am tot zis ca ma uit cu sotul meu pe aici sa vedem ce gasim dar momentan am verificat doar pe net in magazine inca nu am ajuns, noi cu siguranta o sa ne hotaram mai greu pt k sotul meu e foarte meticulos si vrea ca totul sa fie ok pt bebe. e si el agitat, e la prima sarcina
Apropo chiar nu stie nimeni mai nimic concret de ITU (infectia tractului uterin)?

16+

Mergi la inceput