Bobocei de sept-oct 2012 (9)
Raspunsuri - Pagina 16
Tzuki spune:
200 de euro mi se pare fff bun pretul, la noi un asa carut il gasesti la preturi duble sau si mai mari.
m-am uitat si eu acum pe link si chiar mi se pare ok caruciorul, sa-l folositi cu placere la momentul potrivit .
Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3
anidaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuki 200 de euro mi se pare fff bun pretul, la noi un asa carut il gasesti la preturi duble sau si mai mari. m-am uitat si eu acum pe link si chiar mi se pare ok caruciorul, sa-l folositi cu placere la momentul potrivit . Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3 |
Multumim,sa dea Dumnezeu sa ajungem toate cu bine la plimbari cu carucioarele
18
Ariana Stefania
Tzuki spune:
Anidaz, nu-ti face griji, ajungem si la plimbari cu carucioarele, acusica trece timpul .
despre picioarele umflate...nu vreau sa te sperii, insa e primul semn ca trebuie sa fii atenta la tensiune (sa nu creasca). ar putea fi semn de preeclampsie ("ar putea", deci nu neaparat, dar e bine sa excluzi si sa stai linistita). in general, daca problema e serioasa, picioarele nu se desumfla nici daca stai cu ele in sus sau dupa somn.
sper ca nu e cazul tau .
si la mine se umflau picioarele, dar in ultimele 2 luni de sarcina, nu de acum. dr imi monitoriza constant tensiunea si mi-a interzis sarea in alimentatie. ma rog, surplusul. si tot nu se desumflau satisfacator. dar tot asa, am prins vara si mergeam mult in slapi, cu 2 numere mai mari . parca nu ma enerva atat ca erau umflate - desi nu ma obisnuiam deloc vizual cu imaginea - dar ma dureau rau atunci cand stateam in picioare mai mult .
Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3
anidaz spune:
Deocamdata tensiune mare nu am,si in zilele de repaus sau in care nu stau mult in picioare,sunt normale,nu se umfla,am eu si alta buba ,muuuuuuulte kg peste normal,
18
Ariana Stefania
simona24 spune:
Anidaz, noi avem un carucior asemanator cu ce ai aratat tu. Asta e http://www.myreclama ilegala - avertizare/3-c3/carucioare-copii-cu-landou-s35/-carucioare-copii-cu-landou-rosse-golden---roti-din-cauciuc-d347.html doar ca este ata culoare, un mov inchis. pentru mine este destul de greu de umblat cu el... este foarte mare, si taaaare greu. sa mai fie si bebele in el e chiar dureros pt spate. bine, eu sunt si micuta,45 kg, si singura nu pot sa-l ridic nici macar pe treptele de la intrare in bloc. plus ca rotile sunt fixe si il manevrezi nitel mai greu. caruciorul l-a primit M cadou la botez si vorba aia... calul de dar nu se cauta la dinti.
a, si al nostru e fara scoica. doar landou. scoica am avut separat.si a costat cam 800lei acum 2 ani.
simona24 spune:
http://www.myreclama ilegala - avertizare/3-c3/carucioare-copii-cu-landou-s35/-carucioare-copii-cu-landou-rosse-golden---roti-din-cauciuc-d347.html
scuzati greselile facute. sunt cu boierul in brate si nu prea ma lasa sa scriu.
raluca22 spune:
Buna fetelor,
Tzitziri mercic de pontul cu bilute in brico ,incerc sa fac singura pernuta o sa va spun ce a iesit.
Tzuki se vede experinta ta legata de bebici si de cele necesare pt ei ai mare dreptate in ce priveste carutul .
Patut am unul pliant de la Robert si altul nu mai cumpar eventual o saltea pt ca nu prea a dormit in patut.
Robert a fost foarte cooperant cu olita ,la 1 an am inceput sa-l pun in joaca iar in vara l-am lasat la chilotei ziua dar cum spunea si Tzuki trebuie multa ,multa rabdare .
Robert Andrei (15.03.2007)
lalu85 spune:
Fetelor eu am momente in care respir greu nu inteleg de ce? voi va confruntati cu probleme de genul asta?
lalu85 22+ cu
Elfica spune:
Despre pampersi: am folosit initial Pampers, mi se pareau ca miros ciudat, nu as spune parfumat, ci mai degraba toxic. Dar nu aveam termen de comparatie si credeam ca e normal. Apoi am incercat Huggies si erau fara miros, altfel, la fel de buni calitativ. Apoi am auzit de la mamicile de la odisee ca sunt foarte buni cei de la DM, Baby Love. Si am fost foarte incantata si de calitate si de pret si am mers pe ei. Iar de curand am preferat sa iau din hypermarchet, pe bonuri, in loc de cash din DM si am incercat si Happy, la fel de ok. Asadar, in afara mirosului neplacut de la Pampers, nu am gasit niciun dezavantaj la celelalte si m-as ghida doar dupa pret, daca as cauta un criteriu.
Despre carucior: cat mai usor sa fie, ca mama e singura acasa cu bebe (de cele mai multe ori) si trebuie sa iasa zilnic afara (ideal)! Si daca nu e usor, e jale mare! Daca aveti lift, normal ca trebuie sa incapa in lift! Stiu multe mamici care au renuntat la carut din cauza asta si preferau sa iasa cu el in brate. Eu la inceput am avut un carucior imprumutat (ca sa nu mai cumpar unul pentru perioada de landou), dar pe care imi era imposibil sa il manevrez singura. Si atunci ieseam cu Iulia in wrap. O adevarata minune, mereu m-am folosit de el, desi la inceput oscilam daca sa il iau, mi se parea complicat, dar ma felicit ca l-am luat. Nu am incercat mei-tai, dar stiu ca toate sunt recomandate, mai ales cand ai doi pui (ce sa mai zic de trei!). Asa ca si la bebe2 il voi folosi cu siguranta! Si dupa ce a inceput sa stea in fund, am luat un carucior de pe Okazii.ro pe care l-am manevrat cu succes singura, il lasam in masina, pe Iulia o puneam in scaunul de masina cat scoteam caruciorul, apoi o fixam in carucior si la intoarcere la fel. Asta pentru ca nu am lift si stau la etajul doi si mi-era greu sa cobor/urc si cu carucior si cu copil. Si sa vin pe rand era complicat, ca mi-era teama sa nu dispara caruciorul, sa nu urle copilul sau sa nu sara din pat mai tarziu, cand vedeam ca are abilitati de alpinist pe plasa patutului :) Iar scoica am avut-o de la inceput si desi era pentru de la 0 luni, abia pe la 5 am folosit-o, ca mi se parea ca nu sta bine, ca ii sta coloana aiurea si am preferat sa nu o pun in ea. Dar ea a fost micuta, slabutza si de aceea, poate voi nu veti avea problema asta. Oricum, acordati atentie maxima pozitiei spatelui, coloanei, ca nu e de joaca.
Si o intrebare pentru AnneMary: Da-mi si mie date despre restaurantul din Bulgaria, ca stiu ca ei sunt renumiti pentru frutcte de mare, iar preturile nu se compara cu cele de la noi, in timp ce produsele sunt mult mai ieftine. Acum, in sarcina, stiu ca nu e indicat sa mancam si incerc sa respect, dar dupa o sa vreau sa merg si eu sa ma rasfat. Bine, cand voi putea, ca inceputul e tare greu, nu mai ai timp sa dormi ca lumea, daramite sa mergi la restaurant! Gata pentru moment, sa nu plictisesc. Va pup!
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
14 +