Bobocei de sept-oct 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalu85

anidaz, este super primul carut imi place...la ce pret este?

lalu85 22+ cu

Este 198 de euro,dar si aici am noroc ca punem toate trei surorile si va fi un semicadou ca singura nu mi l-as fi permis ,e mai mult decat salariul meu pe o luna din pacate ...

Aici se poate comanda ,cred ca si de la noi se poate dar mie mi-l comanda sora care sta in Germania si mi-l aduce de Rusalii ,asa salvam costul transportului.
Oricum la noi unul la fel de dotat este mult mai scump...

Edit: am uitat sa pun linkul:http://www.ebay.de/itm/VIP-Kombikinderwagen-Kinderwagen-SET-Maxi-cosi-Autositz-EXTRAS-/270898103318?pt=DE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies&hash=item3f12c90416#rpdId

18

Ariana Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

neata

despre anestezie nu pot vorbi din experienta personala, insa n-am vazut nicio mamica in spital cat am stat eu sa se vaite de probleme. putine au nascut fara, majoritatea nasteau cu epidurala. si chiar erau ok, adica nu pareau sa aiba neplaceri. probabil ca de cele mai multe ori e ok, dar or fi si exceptii.

Anidaz, atunci cand am cautat eu carucior pt bb2 (ca pt bb1 am luat ceva si nu mi-a prea placut), am avut cateva criterii. si primul a fost sa fie usor! cat mai usor, mai ales daca stai la bloc si trebuie sa-l urci pe scari sau cu liftul. poate vrei sa il transporti cu masina, atunci trebuie sa fie suficient de mic atunci cand se pliaza incat sa intre in portbagajul masinii proprii, e mai greu de schimbat masina doar pt atata lucru .
deci, eu am vrut unul care sa fie:
- sport (usor, deci si compact),
- sa se lase la orizontala (ca nu ma vedeam si cu landou),
- sa aiba cos de depozitare,
- daca se poate, sa aiba maner reversibil (sa poti sa impingi pe bb si cu fata la tine, si cu fata inainte)
- manerul, preferabil sa fie bara, nu coarne, ca sa poata fi impins cu o mana. cel cu coarne e dificil de manuit cu o mana, daca nu chiar imposibil.
- pretul sa fie rezonabil, e posibil ca bb sa nu fie incantat de mjlocul asta de locomotie si sa il folosesti f putin.

pana la urma am luat unul care intrunea partial criteriile de mai sus, dar m-am descurcat. la bb3 incerc un mei-tai sau alt dispozitiv de purtare pe care sa-l combin cu carutul pe care inca il am (vad ca inca e in stare rezonabila).

sper sa-ti ajute criteriile mele sa faci alegerea potrivita .

Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3

Mergi la inceput

Am avut norocul sa intalnesc zilele trecute o mamica de aici din oras care-si plimba odorul in unul identic si am intrebat-o daca e multumita si mi-a spus ca da.Rotile sunt puternice si fiind pe camera cu aer ,caruciorul este tare comod de impins chiar si pe pietris,iar bebe nu este scuturat din toate incheieturile,este calduros ,despre cum se comporta vara inca nu stie ca abia nascuse de vreo doua luni,dar vazandu-l real imi place si mai mult.

18

Ariana Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

mult mai important decat carutul mi se pare mie scaunul de masina. cu ce ii duceti acasa de la maternitate? ca doar nu ii duceti in brate. cel putin nu e legal si nici safe si eu un asemenea risc nu mi-as asuma chit ca as merge pe jos pana acasa . si am auzit ca in alte tari, mai spalate ca a noastra, nici nu te externeaza din spital pana nu verifica ei daca ai mijloc de purtare adecvat si montat asa cum trebuie la masina cu care pleci.
deci, in afara de carut, orientati-va dupa scoica/scaun pt bebelus.

Mami de D mare (4 ani jumate) si d mic (1 an si 10 luni) + bb 3

Mergi la inceput

Tzucki,inseamna ca cel ales de mine este bun.Singurul lucru e ca nu stiu greutatea,dar stau la parter si la intrarea in bloc avem si rampa de urcare ,datorita unui biet vecin care are picioarele amputate.

De pliat se pliaza,maner reversibil are ,se intinde la orizontala,are bara, are cos ,iar pretul il impartim in 3 deci rezonabil si ala,

18

Ariana Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Sa recuperez..

Irene, eu perna de gravide am luat de pe siteul bebelusul tau (uneste tu, ca altfel se considera reclama mascata) - se numeste 'PERNA PENTRU GRAVIDE RELAXYS MAXI' -127 ron. Am avut-o la prima sarcina si singurul inconvenient e ca in timp bilutele alea de polistiren se taseaza si trebuie reumpluta.Dar un sac maaare de bilute e in Bricostore 30 de ron, asa ca nu e scump sa o reumpli.Mie mi se pare o inventie super

Anidaz, si eu merg pe ideea de carut cu landou. Adica mai ales pentru perioada in care o sa nastem noi, mie mi se pare ca la noi landoul a meritat toti banii. In genul ala avem si noi un Peg Perego (tot asa scoica, carut sport, landou, copertine si gentute).Modelul depinde doar de finante, dar ca principiu eu consider ca ideea asta de 'de toate' noua ne-a folosit.

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
19+

<hr noshade size="1" />
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Are si scoica ,inclusa in pret,chiar ziceam ca se monteaza si pe cadrul caruciorului.Desi cumnatele mele i-au scos in landou si tot cu landoul i-au si transportat,eu personal prefer scoica, care o pot fixa,landoul aluneca pe bancheta sau cel putin asa imi face impresia

18

Ariana Stefania

Mergi la inceput

Eu deja folosesc o perna intre picioare ca mi-e mai comod asa,Nu e speciala dar e de la coltar si e mai ingusta si lunguiata,in continuarea ei imi modelez plapuma.
Acum e inca usor ,dar cand o fi burta mare cred ca o sa am nevoie de macara sa ma ridic din pat,

18

Ariana Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Preturi mai mici pentru carucioare gasiti in afara...Noi am probat aici in magazin sa ne fixam la un model si l-am comandat de pe bimbomarket. Cu tot cu transport si a facut mult mai putin decat la noi....

Pentru landou exista un kit special care se poate prinde de centurile masinii si se poate transporta si cu landoul in masina. Noi asa am mers la inceput si a fost ok...Desi nu am mers distante prea mari ca apoi poate treceam la scoica.

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008)
19+

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Vi se umfla picioarele?Mie da ,atunci cand stau mult in picioare sau cand is obosita tare,beau foarte multe lichide si merg destul de des la Pipi,inclusiv noaptea dat tot umflate sunt,mi-e groaza de vara ,dar macar prindem perioada de slapi si nu e chiar o problema incaltamintea,nu?

18

Ariana Stefania

Mergi la inceput