Bobocei de sept-oct 2012 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

neata!!!
sa imi mai spal din pacate (ca n-am mai dat pe aici) va servesc cu cozonac si cu o cafeluta cu lapte! alaturi pun si o !
noi suntem bine, sanatosi, asteptam cu nerabdare ecografia din 4 mai. poate atunci vom afla si ce se ascunde in burtica. in legatura cu scutecele,si noi le-am incercat cam pe toate,dar preferatele mele sunt cele de la dm, baby love. mai sunt ok si cele de la lidl; dar nici sa nu aud de pampers.

Slava Domnului ca am scapat de greturi si varsaturi! simteam ca o iau razna daca mai continuau mult. dar din pacate, atunci cand trebuie sa schimb un scutec kkcios sau sa arunc olita plina cu 'minuni' e groaznic. de aceea ma infasor bine-bine cu o esarfa foaret parfumata si asa pot face fata cat de cat mirosului naucitor.
in timpul slujbei de Inviere, pe la 3 si un pic, cred ca l-am simtit pe bb. s-a simtit de parca s-ar fi intins in burtica. dar de atunci n-a mai fost nicio miscare. asa ca stau cumintica si astept mai multa activitate in minigarsoniera ce o am la purtator.

va pup si va doresc de pe acum un we minunat! (si fara ploi sau vant!!! )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

am uitat! am intrat si noi de miercuri in 15 sapt!
gata, am plecat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Neata!
Maaama am avut ce recupera de citit.
Pana acum vad ca avem 11 bobocei si 4 bobocele!

18

Ariana Stefania

Mergi la inceput

Felicitari celor cu rezultate bune la teste si amnio sau alte proceduri,si celor care ati aflat ce ascundeti in burtica!
Eu ma gandeam si imi doresc in continuare o nastere naturala ,de care medicul meu nici nu vrea sa auda.
Fiindca zice ca la 34 de ani s-ar putea sa nu mi se desfaca oasele cum ar trebui,si sa ramana blocat bebe in canalul nasterii,fiind prima nastere,in plus am un nodul fibromatos care creste impreuna cu sarcina si-i e frica de vreo hemoragie care poate fi evitata prin cezariana.Voi merge pe mana lui dar cu conditia ca cezariana sa nu fie facuta la rece,vreau obligatoriu ca bebita mea sa-si aleaga momentul nasterii si nu eu sau medicul,singura posibilitate de cezariana programata ar fi doar daca viata ei ar fi in pericol din vreun motiv aparut atunci.

18

Ariana Stefania

Mergi la inceput

S-a vorbit despre multe ,insa eu vreau pareri despre carucioare .Am ales deja unul insa as vrea sa ne impartaseasca mamicile experientele lor in materie de carucior.
Cel ales ar fi acesta http://ml-onlineshop.de/images/image/Ebay%20Bilder/1cm01.jpg insa pe gri cu rosu.
Are multe chestii zic eu utile si mie imi trebuie landoul nu ar fi un moft ,fiindca mi-ar fi usor sa o tin in landou pe unde merg si abia apoi in scoica.In plus scoica se ataseaza si la carucior si la iesirile cu masina ,in interior as avea scoica, la exterior caruciorul. http://ml-onlineshop.de/images/image/Ebay%20Bilder/funktion%20bilder%20SET%20grau%20verkleinert.jpg
http://ml-onlineshop.de/images/image/Ebay%20Bilder/VIP%20film.gif

18

Ariana Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

Neata burtici
Imi doresc si eu sa nasc natural dar cu epidurala...insa imi este teama de aceasta anestezie. Voi ce stiti despre ea? din fetele care mai au bb ati facut epidurala? vreau sa stiu dak efectele pot fi ca la rahie, adik sa-ti fie rau dupa...eu am facut rahie demult cand am scos apendicul si mi-a fost ff rau dupa...am avut dureri de cap insuportabile cateva zile si am vomat, mi-a fost ff rau
Am colege care au facut epidurala si s-au simtit super dupa...acum, poate depinde si de organismul fiecareia
Legat de carucior, noi nu ne-am hotarat inca insa ne-am hotarat la patut si sambata mergem sa-l cumparam o sa pun poze sa-l vedeti, este asa frumoooss...imi este asa drag
lalu85 22+ cu

Mergi la inceput

La epidurala nu stiu exact ,dar din spusele celor care au folosit-o depinde de ceea ce primesti imediat dupa nastere daca ramai sau nu cu dureri de cap.Nu mai retin ce injectie trebuie facuta ca sa contracareze durerile de cap,dar cele care n-au primit-o au tras mult.Si organismul fiecareia e clar important.

18

Ariana Stefania

Mergi la inceput

aaaa ca uitai ,musai sa-mi faca rahi anestezie fiindca vreau sa fiu constienta ,oricum medicul meu nu opteaza pentru anestezie generala deloc.

18

Ariana Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalu85 spune:

anidaz, este super primul carut imi place...la ce pret este?

lalu85 22+ cu

Mergi la inceput

Patut nu pun de la inceput ca-mi va aduce sora mea un cosulet -leagan care e mai mic si cum n-am spatiu e numai binevenit pana se va ridica in fundulet,l-a comandat deja prin Harghita la un impletitor asa ca nu pot refuza.Apoi sper sa primesc patut, ca har Domnului am doua cumnate cu 3 patuturi ,poate mi-o ajunge si mie unul pana atunci,cresc copiii lor si le ”fur” unul,

18

Ariana Stefania

Mergi la inceput