Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 12
dana0000 spune:
Adevarat a inviat!
Ce faceti burtici? Noi suntem bine,crestem,dormim si papam.Am mai avut vesnicele mele probleme cu mici sangerari,cred ca incet incet scapam de ele cu utrogestan. Sanii dor rau,am sfarc inainte nu aveam si greata imi e dimineata.Si cum zicea Bubu,parca nu sunt in pielea mea.Mai tot timpul plutesc,sunt asa ciudata..nu stiu sa explic.
De Pasti am anuntat familia si prietenii,nasa mea a fost cea mai fericita si la fel si bunicii.Noi incercam de 2ani si ceva asa ca bebe e asteptat si dorit de mai toata lumea. Azi am spus si la serv doar la 2 colege,mai dragi mie si care mi-au fost alaturi. Daca spun mi se pare si mie mai real.
Stiu ca nu sunt singura care a anuntat de Pasti,fetelor sa imi spuneti reactii
Gata m-am intors la munca,cu forte noi si tocmai ma apuc de treaba! E doar ora 11.30
Mamide2,Bubu va tinem pumnii azi la eco!
burticile!
onutz83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mami_de2 Onutz, nu stiam ca trebuie intrerupt acidul folic intre 6 si 8 sapt.. eu nu l-am intrerupt si nici nu mi-a zis nimeni, il iau de 6 luni inainte sa raman gravida si dupa ce am ramas , continuu pana in ziua de azi cand tot il iau . asadar nu cred ca face rau nu? ca stiu ca acesta cand nu mai e necesar organismului, se elimina sg prin urina. 7+ Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea! Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi; *Age: http://lbdf.lilypie.com/3DHqp3.png |
Mami, e foate bine ca l-ai luat si preconceptional.
Bine, nu e musai sa intrerupi, ca rau nu face, asa cum ai spus si tu surplusul se elimina prin urina. Dar toate marcile de vitamine prenatale il contin in doza zilnica recomandata (400 micrograme).
De obicei mamicile il iau mult timp in sarcina sau chiat in toata sarcina, pentru ca, asa cum ai zis si tu, majoritatea medicilor nu ne mai explica toate detaliile astea- ce este acidul folic si la ce ajuta.
Al meu mi-a spus la consultatie ca am facut foarte bine ca am luat, dar acum pot sa-l intrerup, pentru ca si-a facut treaba si pot sa iau de acum vitaminele prenatale care il contin oricum.
Stai linistita, nu ai facut nimic rau
Kriss, daca asa v-a spus doamna doctor si mai mult, este aceeasi care a urmarit prima sarcina, atunci stie dumneaei mai bine. Doar sa o intrebati daca aveti nelamuriri. Eu am inceput sa-mi tarasc 'jumatatoiul' (asta e marca inregistrata Poooopiiii ) la consultatii si intreb daca poate intra si el, pentru ca acum el este mai lucid si mai cu capul pe umeri decat mine si el pune intrebarile pertinente
Onutz 8+
onutz83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NovDec2012 Ahhh da, diacritice se zice la caciulitele alea, ma chinuiam sa-mi amintesc care e cuvantul ala, si nu-mi aminteam, am lamurit ca la copiii cei mici Onutz |
Chiar vroiam sa zic ca pe tine te banuiesc, Deny, apoi am vazut ca te semnasei
Ce dulce ai fost
Onutz 8+
valicutza spune:
va spun si eu Hristos a inviat!si urez bun venit viitorului tatic ,eu sunt cam obosita dupa zilele astea, ma cam doare si capul de ieri , noroc ca mi-am luat concediu toata saptamana si ma voi odihni , am anuntat si noi rudele de paste, au fost super happy , si acum asteptam saptamana viitoare sa mergem la bitest si sa vedem gagalicea , ca nu am mai vazut-o de 3 saptamani.
si eu sunt cu pofta de mancare de la prima ora si mie deja mi se pare ca am burtica , cantarul arata la fel , dar eu simt ca la burta sigur am luat proportii.
va pup
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
11+ fericita cu dragonel de 2012
douradoudou spune:
,...va citesc de vreo saptamana...am facut un test acum vreo 2 saptamani si surprise II..nu ma asteptam...dar suntem happy ..anul trecut am facut parte tot din odiseea de nov-dec:)...inca nu am fost la doctor, nu prea ma grabesc cu eco..am mai citit intre timp si nu sunt chiar inofensive pt bb...stiu ca pt cele care sunteti la 1 sarcina e greu sa nu faceti eco mereu, vreti mereu sa vedeti bb dar sa nu exagerati...eu nu am facut nici anul trecut si nu o sa fac nici acum bi sau tri testul...oricum alea sunt teste statistice, de multe ori iese risc mare dar e alarma falsa...e un stress in plus...si oricum nu e nimic de facut...eu am greturi destul de suportabile dar obosesc f f frepede ...si mi-e f f somn..si o am si pe buburuza mea atomica care nu sta 1 clipa ...de abia astept sa trec de primul trimestru ca sa ma simt putin mai ok...
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
douradoudou spune:
vroiam sa va spun despre testul cu bicarbonat:)hehhe e un mit,,,urina este mai acida sau bazica in functie de cat te hidratezi, in nici un caz nu depinde de sexul bb...
douradoudou spune:
tip of the day :): inainte sa mergeti la doctor, faceti o lista cu intrebari...stiu cum e sa pleci de acasa cu 100 de intrebari in minte si la doctr uiti tot :)..
stiu ac vorbeati despre ficat acum cateva zile..problema este concentratia mare de vit A care poate sa provoace malformatii la bb..asa ca mai bine il evitati in 1 trimestru pana se termina organogeneaza...dar sigur ca daca mancati f putin si rar nu e problema..la fel si c patrunjelul, putin e ok..
acum despre vitamnine: si eu iau femibion 1 acum si atat...o sa merg sa fac analize sa vad daca am ceva carente , probabil o sa iau si fier pt ac eu in sarcina sunt mai mereu anemica ..plus ca inca alaptez destul de mult deci pierd fier..
douradoudou spune:
mami_de_2, daca iei femibion de ce mai iei si alt acid folic???
DenyAnd spune:
Douradoudou iarasi pe la odisee te vad
Imi pare f rau pt pierderea suferita, nici nu stiam
Felicitari pt samburel si la DD sa fie sarcina pana la termen cu bebe sanatos, un fratior/surioara lui Maysa
Onutz, da, eu eram cu userul comun Te pup iar
Burticutele, mai primiti inca o fosta aspiranta aici la odisee?
Pt luna aprilie s-a anuntat inca II la noi la aspirante, Iepurasul i-a adus lui Mica26 mult asteptatul cadou
pe toate ca imi sunteti dragi
Un proverb spune: "O inima vesela este un bun leac, dar un duh mahnit usuca oasele".
andie_n spune:
Bine ati venit, Silvia si Alexa! Sarcini usoare si bb sanatosi si veniti la timp! Bine ai venit si tu, vmkriss! Sarcina usoara sotiei si sa aveti un bb sanatos!
Succes la ecografii, Bubu si bobocel!
Succes cu injectiile, Camitu! Sa citesti informatiile de pe prospect si sfaturile de la subiectul Gravidute cu trombofilie. Si sa nu iti fie frica, nu e asa greu cum pare si nu prea doare.
Eu sunt libera si azi , asa ca probabil vom merge la o tura de cumparaturi. O zi buna tuturor!
Andreea 9+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png
MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe, Acid folic, 2 Duphaston