Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

pt primire

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Bine ai venit Douradoudou si sarcina usoara.
Andie multumesc, sper sa fie bine si spor la shopinguit
Si noi am spus de Paste rudelor,desi vroiam sa mai asteptam un pic nu am mai avut rabdare.
Va pup!

bobocel_07 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Deny nici nu sti cat de mult te iubim pentru tot ce faci pentru noi.Bineinteles ca o asteptam pe Mica26 cu mult drag, ii uram de pe acum bun venit si de asemenea bun venit si lui Douradoudou.
Sarcini usoare si bebei la termen!

Andreea multumesc de incurajare, am facut deja una la Regina Maria, nu a fost asa rau dar mai vedem si maine daca am curaj sa imi fac singura.

CAMITU 9+ mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Nici eu n-am avut curaj sa mi le fac pe primele singura, Cami. Primele 3 injectii mi le-a facut sotul, dar apoi mi-am dat seama ca nu pare asa greu si de atunci mi le-am facut singura. Sanatate in continuare!

Andreea 9+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe, Acid folic, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Douradoudou, bine ai venit! sarcina usoara si Doamne ajuta ca totul sa fie bine pt toata lumea!
Eu iau si acid folic de 5 mg si femibion si plus o alta tona de minerale;)) la recomandarea medicului hematolog, ca a zis ca-s ff bune!
PS: Azi am facut si eu mutatiile factorului II, VLeiden si MTHFR, imi vin in 10 zile, abia astept rezultatul! Sper sa fie in regula!
La 16:30 am programare la eco~! can't wait!:))

8+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 400 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Cami eu mi-am facut ovitrelle singura si a fost ok,stai linistita ca te inveti si ti se va parea usor.
Mamide2 sa ne zici detalii
Bun venit noilor colege/i de odisee,sa aiba bebelusi sanatosi si la termen!
Pana sapt trecuta credeam ca am baiat dar la ce greturi am acum cred ca o sa fie fetitaCe-o fi,nu conteaza,sa fie sanatos/sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

vroiam sa va spun despre testul cu bicarbonat:)hehhe e un mit,,,urina este mai acida sau bazica in functie de cat te hidratezi, in nici un caz nu depinde de sexul bb...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Haaaaai maaaaaaa Uof, Doura, spulberasi mitul
In afara de asta: bine ai venit, sarcina usoara si sanatos!
O asteptam si pe Mica!
Deny, sa stii ca te asteptam si pe tine

Onutz 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Hristos a inviat
Ma primiti si pe mine in grupul vostru?
Saptamana trecuta mi-am facut analiza de sange si a iesit pozitiv . Sunt tare mandra si bucuroasa, mai ales ca aceasta reusita vine dupa 2 FIV esuate....al 3-lea a fost cu noroc, dar mi-e si f frica. Inca nu am fost la eco sa vad cati sunt, valoare la beta e maricica, acum astept cu nerabdare eco care cred ca va fi pe la sf lunii sau inceputul lui mai, cand pot auzi si inimioara/ele. Voi cand ati facut prima data eco, la cate sapt?
Looana...pe aici imi erai tu?
Camitu, am vazut ca trebuie sa faci clexane...si eu fac. Am indata 1 luna de cand fac zilnic. Mie mi le face sotul, eu nu am curaj sa-mi infing acul, si cand faceam tratamentul de stimulare tot sotul imi facea injectiile...eu cred ca lesin daca vad acul, chit ca e el micut . Poti citi si la topicul cu trombofilie, sunt date acolo cateva "ponturi" de injectare. La inceput pana m- am obisnuit si eu si sotul cu clexanul ma cam durea, adica ma ustura dupa injectie cam tare plus ca in 2 randuri a nimenri cate un vas de sange si m- am ales si cu niste vanatai de toata frumusetea Acum, am cam 1 sapt de cand nu mai simt nimic....ori am devenit eu mai nesimtita ori sotul s-a experimentat . Tu ce doza trebuie sa faci?
Va doresc tuturor numai bine, bebei sanatosi si fetelor care trebuie sa mearga la eco zilele astea multa bafta si vizionare placuta

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Irilac bine ai venit
Camitu iti in pumni pt azi cind incepi clexane,eu mi- le ac singura de aproape 2 luni,sincer nu mi-le fac cu placere,dar trebuie ...mai dor uneori...ce sa fac,asta e viata.E bine daca aveti cine sa vile faca,eu din pacate nu am cine,sa vad cum ma voi descurca spre final
Bubu cum esti,burtica mai incape in haine,eu deja am trecut usor la haine de gravida,ca deja ma deranja si hainele de casa.
In rest tot cu arsurile ma lupt,sper ca din trime II sa fie mai usor cu ele,acuma azi aveam chef de curatenie ,asa ca sunt in chefuri mai uit de aruri.
Fetele,noile venite, va pup si sa aud numai de bine ,vesti bune

Looana Primavara incepe cu tine

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

bunala toate burticile si urez noilor burtici sedere doar pana la termen

mami de 2 , hai cu rezultatul de la eco

eu am fost sambata la spital cu o usoara sangerare , mi-a facut o injectie , reteta si repaus cat mai mult
mi-a spus ca imi sangereaza colul la atingere

maine dimineata ma duc la eco , poate imi vad si eu samburelul , daca nu......situatia este clara si prezinta umflaturi
sper sa fie bine

durerea de masea(cea de minte) nu imi da pace de 2 zile , imi vine sa ma urc pe pereti , azi am luat un paracetamol simplu dar parca dejeaba
nu stiu ce sa mai fac, daca aveti ceva sfaturi .........

sunt ful de mancare ca si voi de altfel dupa cum am citit ...acum este timpul sa o dam pe legume si salate ......nu?!

6+

------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput