Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Hristos a inviat fetelor!

bime v-am regasit dupa aceasta frumoasa sarbatoare care se apropie de final:)
eu am maine 8 sapt si pana mai acum cateva zile mi-era greata si dimineata si seara, desi nu am vomitat niciodata, nu deranjant dar stiam ca mi-e sila si greata..insa de vreo 3-4 zile nimic!! sunt cam speriata pt ca nu mai am nik! Sotul meu ma trimite maine sa ma duc la medic sa intreb daca e ok si sa ne convingem noi ca totul merge bine... Sper ca totul e bine! oare e normal sa ma tina greturile fix o saptamana??..au inceput la 6,4 sapt si au tinut pana la 7,4 sapt :))

7+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Mami, iti spun si eu cum ziceau fetele noastre aici:stai linistita si bucura-te ca nu ai greturile alea nebune care le pun la pamant pe fete si care le zapacesc, saracutele si dragele de ele..
Sigur bebele e bine si creste, dar o iubeste pe mami si vrea sa o lase linistita

Eu continui cu arsurile mele pe gat, o zi da una nu, m-am gandit sa urmaresc daca e dupa ceva ce mananc, dar nici vorba, apar din senin, pur si simplu..Starea asta de "nu mi-e bine in pielea mea", de prea plin, se mentine constanta, la fel ca si starea de epuizare si oboseala, obosesc f f usor, eu care zbarnaiam pe trepte, nu as fi calcat intr-un lift!
Plus drumurile la baie noapte si zi, nu mai merg decat de 4 ori pe noapte, ce bine..Insa ziua...
Sanii ma dor foarte tare dimineata, in rest sunt ok, nu ma plang de ei.

Bobocel, multumesc frumos, esti o scumpa!abia asteptam ziua de maine..!emotiile cat carul! Trebuie sa repet si analiza de tiroida..cica e mult mai solicitata acum.Normal, cu zapaceala asta de hormoni..
sa nu uit sa iti spun:sunt multe viitoare mamici aici care au avut sarcini oprite in evolutie, -si eu am avut doua- asa ca fruntea sus, acum are sa fie foarte bine!Fii pozitiva!

8 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

Buna fetelor. Sunt un tatic fericit de Edi care are 4 ani si 7 luni si de curant un tatic "gravid" in 5 saptamani si 6 zile.
Am activat in trecut aici Dulceturi si papanasi sept-oct 2007 si am fost primit foarte bine asa ca sunt aici pentru a va cere permisunea sa ma alatur grupului vostru.
Va multumesc anticipat !!!
...
...
Azi am fost la doctor cu soata mea. Bebe e bine prins si este in grafic (are 0.84 cm)... hihi , avem si poza.

Intrebare: de ce nu i-a dat ceva prenatale (centrum). Singurele maedicamente pe care i l-ea prescris sunt acid folic (pana in sapt 16) si ulei de somon (toata sarcina).... curios ca la Edi a luat centrum materna toata sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camitu spune:

Adevarat a inviat! Am intrat Bubule, nu scap nimic, doar ca am avut musafiri la mama la tara si am trebaluit toate zilele astea.Acum sunt intinsa in pat si ma odihnesc.

Bun venit 3xMama si bravo tie vmkriss ca ni te-ai alaturat.esti un exemplu pentru barbatii care privesc sceptici discutiile noastre de aici de pe forum.Consider ca e ceva inedit sa ai intr-un forum de gravidute si un "gravidut".

Eu sunt bine, fara greturi, doar ca obosesc rapid.voi ati luat ceva in greutate pana acum?burtica se vede?
Ma pregatesc pentru prima injectie cu clexane de maine.
Va pup, o seara buna si sa ne auzim cu vesti bune!

CAMITU 9+ mamica de Ana Maria 5 ani

http://lmtm.lilypie.com/mNrTp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Hristos a inviat!
Si adevarat a inviat

Bubu, mesajele lui silviad arata ciudat pt ca foloseste literele cu caciulite si cu codita (caciulitele de la "a", "i", si coditele de la "s", "t" -- limba romana).

Bun venit noii gravidute si gravidutzului felicitari pt samburei si sarcina la termen va doresc.
Va trec in listuta de pe prima pagina, dar am nevoie de datele voastre: numele, data nasterii(ale -ei) si
vmkriss, ne lasi UM si DPN al sotiei tale? Flori e numele, nu?
silviad, ne spui numele baietelului/fetitei tale si varsta ca sa trecem in listuta, daca doresti.

(ca de obicei, Deny)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Bubule, am venit
Primul lucru pe care il fac in zilele lucratoare e sa va verific si daca am timp intervin
Tinem pumnii la eco!
Bobocel, si mie mi se face rau de foame. La prima senzatie de foame deja ma doare stomacul, am arsuri si mi se face greata, trebuie sa mananc imediat... La comanda, asa
Mami_de2, greturile vin si pleaca, stai linistita ca se intorc Nu te stresa ca stresezi gagalicea
Silvia, bine ai venit! Sa ai sarcina usoara si sanatos!
Incearca sa nu mai scrii cu diacritice, e greu de descifrat
Kriss, bine ai venit! Sarcina usoara sotiei, sanatos si felicitari pentru cele 2 minuni!
Chiar speram sa ni se alature un tatic gravid
Din cate stiu eu vitaminele se dau dupa cel putin 2 luni de sarcina (daca nu 3), iar acidul folic (daca este luat separat) se intrerupe, pentru ca el ajuta la inchiderea tubului neural (care se intampla pana la 6 saptamani de sarcina) este util doar in preconceptie si pana cand tubul neural se inchide. Deci intre 6 si 8 saptamani acidul folic se intrerupe si se iau vitaminele prenatale care contin oricum acid folic, dar intr-o doza mai mica (care este de fapt cea normala). Acesta este, de fapt, vitamina B9.
Despre uleiul de somon- nu stiu de ce i l-a recomandat, cred ca e prima oara cand aud. Sotia ta a facut analize de sange si acum v-ati dus si cu rezultatele?
Eu zic sa intrebati doctorul, cred ca el (ea) va poate lamuri.
Cami, iubita, iti facem galerie la injectii, tie si tuturor mamicilor care au nevoie de tratament
Burtica inca nu se vede, n-am curaj sa ma cantaresc dar parca blugii stau mai mulati pe mine oricum, nu ma mai inchei de mult la nasturi si mi-am luat o curea mai larga.

Onutz 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NovDec2012 spune:

Ahhh da, diacritice se zice la caciulitele alea, ma chinuiam sa-mi amintesc care e cuvantul ala, si nu-mi aminteam, am lamurit ca la copiii cei mici
Onutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mami_de2 spune:

Vmkriss bine ai venit!! mai rar barbati asa interesati de subiecte de acest gen!! toata stima!!! bv!
Eu cred ca medicul sotiei tale stie el ce face..nici eu nu iau vitamine asa dupa capul meu..mie mi-a prescris femibion care nu contine toate vitaminele ca centru materna.. ci numai ce trebuie in trim. 1!!! asadar eu zic ca e bine ca nu i-a dat inca vitamine, stai linistit.
Onutz, nu stiam ca trebuie intrerupt acidul folic intre 6 si 8 sapt.. eu nu l-am intrerupt si nici nu mi-a zis nimeni, il iau de 6 luni inainte sa raman gravida si dupa ce am ramas , continuu pana in ziua de azi cand tot il iau . asadar nu cred ca face rau nu? ca stiu ca acesta cand nu mai e necesar organismului, se elimina sg prin urina.
Eu acum iau micul dejun si apoi ma duc la medic sa intreb daca e ok totul ca nu mai am stari de greata si sa ma vada sa fiu eu sigura ca totul e in regula..eu nu m-as duce, dar ma tot trimite si impinge sotul! asa ca ma duc..ca sa doarma el linistit;))

7+
Signature: 25 martie - de Buna Vestire un frumos test pozitiv= cea mai frumoasa minune din viata mea!
Daily pills: 1 FembionI, 1 Magne B, 1 Acid folic, 1 Cetebe, 1 Aspenter (3 pe sapt.) ; Utrogestan vaginal 300 mg pe zi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmkriss spune:

NovDec2012 UM 06.03.2012 DPN 11.12.2012 FLORI data nasterii 30.12.1979
onutz83 Doctora cu care a nascut si prima oara i-a dat medicatia ... Dr. Magda Petrache (Polizu). Oricum mergem pe mana ei ... cu Edi a fost super si acum este mare si sanatos.
Camitu Nu ar trebui sa fie ceva inedit. Baiatul meu de 8 martie a spus ca el are doua mame si vrea sa vina si tati la serbarea de la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Bubulina incerc sa nu ma gandesc dar cu cat se apropie ziua de maine cu atat am si mai mari emotii.Sper sa fie bine!Si ce imi doresc mie doresc la toate burticutele.
Onutz vad ca esti in aceiasi situatie ca mine,mananc acum cat nu am mancat in viata mea,eu de obicei mancam foarte putin acum nici nu ma trezesc bine ca bobutul meu imi cere deja papica.
Vmkriss bine ai venit,mai rar barbati ca tine.Vad ca sotia ta are acelasi dpn ca si mine,va doresc numai bine si bebel sanatos.

bobocel_07 5+

Mergi la inceput