Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Neaza buna sau Cristos a inviat!
Eu nu am intrat deoarece am avut multa treaba,musafiri plus ca mie tare rau peste zi mai ales seara ,ma omoara arsurile.
AC unde e retete de pasca despre care zice si Bubu inteleg ca vb.despre aceasi reteta,o vreau si eu va rog ,cel putin pt anul viitor ca anul acesta nu am mai facut( pe ce pagina e postata) sau vine stie ca pofta de brinzeturi tot am.
Fetele ce face-ti? ati petrecut pastile.
Revin mai dupa amiaza

Looana Primavara incepe cu tine

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

http://savalaura.blogspot.com/2011/04/pasca-cu-branza-de-vaci-fara-aluat.html
Asta e reteta,Looana.Buna dimineata,fetelor!
Am si eu o intrebare( griji de burticuta ) : daca eu nu am luat rubeola de la elevi,e vreo probabilitate ca samburelul sa fie infectat? Eu am intrebat pe cineva si mi-a spus ca nu are cum.Doar daca ma "lipesc" eu de rubeola.Voi ce pareri aveti?

Alina 9+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silviad spune:

Bun#259;, m#259;mici de noiembrie-decembrie!
De#351;i sunt membru DC de la prima sarcin#259;, din 2006, este prima postare în calitate de mami2.

DUM: 03.02.2012
DPN: 09.11.2012

Am citit tot ce ati postat #351;i m-am reg#259;sit #351;i eu pe-acolo. Doar c#259; eu am v#259;rsat muult. Am ajuns la perfuzii, am luat metoclopramid, am încercat cu ghimbir, mai nou am luat osetron. La fiecare 3 zile fac o pauz#259; de 1-2 zile #351;i apoi o iau de la cap#259;t. Pe 2 mai mergem la morfo #351;i facem bitestul. Am emo#355;ii, mai ales c#259; am tot luat atâtea pastilu#355;e.

S#259; ave#355;i o sarcin#259; u#351;oar#259;!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Ac numai daca tu ai luat,bb nu are cum sa se infecteze.Merci pt reteta,singur o fac zilele astea,acuma azi maine nu am pofte,dar stii cum e cu ele,vin mancind mie i-mi place mult iardul si brinzeturile in special telemeua,mai manc cite putin nu abuzez ca nu sunt sigura ca e voie,desi eu cu fata am mincat din luna-6 in fiecare seara brinza de burduf unsa pe paine cu ceai de menta,si asa de bine dormeam noaptea dupa ce mancam....nu pot sa uit niciodata cit de bine i-mi cadea seara meniu meu

Looana Primavara incepe cu tine

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Hristos a inviat! Sa aveti parte de tot ce va doriti, in primul rand sanatate pt voi, pt samburei, si pt toti cei dragi!
Alina, suna asa bine reteta de pasca pe care ai pus-o, multumim. Cred ca o sa o incerc si eu, mai ales ca pare o reteta care sa mearga si cu faina fara gluten (reteta clasica de cozonac nu prea iese bine cu faina fara gluten, pt ca iese coca mult prea lipicioasa ca sa o poti intinde si rula; anul asta am facut in masina de paine si a iesit bine, dar nu foarte aspectuos, pt ca nu am putut pune umplutura cum trebuie).
Sanatate in continuare tuturor!

Andreea 8+
http://lmtf.lilypie.com/ULNlp2.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion1, Cetebe, Acid folic, 2 Duphaston

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Va pup, fetele!
Onutz, la cat mai multe...luni!, Doamne-ajuta!
Sa stii ca si eu oftez din doi in trei..hmmm.ce nebuneli avem si noi
Loaana, ssshh, ni zice nimic de br de burduf.1.cred ca e interzisa in stadiul asta al sarcinii.2.Nu se gaseste pe aici si eu eram fan!
Andie, sigur poti pune ce faina vrei, ca trebuie doar amestecat, nu ai nimic de framantat.
Pasca e buna buna buuuuunaaaaa! (pupici Alinei!)(iar!!!)

Desi am mancat foarte putin zilele astea, mai mult meniul meu obisnuit, cu sucuri de fructe si multe fructe, nu scap de senzatia asta aiurea de "plin"

Va pup pe toate, sa aveti o zi super!
Eu fug la job:), va mai scriu!

8 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 3xmama spune:

Va imbratisez pe toate si va multumesc pentru urarile de bun venit!

Draga Alma ma bucur ca este cineva care, la fel ca mine, isi doreste o mare familie.Este intradevar un lucru extraordinar.
Cum este viata in Canada?

Zilele acestea am mancat cam mult si s-a resimit...

Eu merg abia pe 30 sa vad inimiara lui bebe la eco.. abia astept.

Va pupam.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Si eu cred ca joi merg iar la un eco.Mi-e dor sa ma intalnesc cu samburelul.:*

Alina 9+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubulina42 spune:

Feteleee, burticileeee, se vede ca sunt burticile pline si la propriu si la figurat, cam slaba activitate dupa mesele de Paste, hihi

...Zambesc eu, dar am inima iarasi cat un purice, maine ne ducem la eco 2..Abia astept, am si o lista de intrebari, dar am si niste super emotii, pana sa aflu ca gargaritza e bine..

La noi sunt 24 de grade, uraaaaaa, a venit primavara si in Montréal!!
va pup, gagici!
Onuuutz, pe unde esti?
Popi cred ca e cu fasolica la papat bunatati si of course si cu veioza
Cami, cum esti? Almy?

Intrebari:
- pe unde o mai fi Mya, ca nu a mai scris nici un cuvintel?
- de ce mesajul lui Silvia apare asa, ciudat, e de la DC? Silvia, bun venit!

8 sapt +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Buna fetelor!
Bubulina bafta la eco sa fie asa cum iti doresti tu,stai linistita ca gargarita este bine.
A.C bafta si tie la eco si intalnire placuta cu samburelul si daca tu nu ai luat rubeola bebe nu are cum sa ia asa ca stai linistita.
Silviad bine ai venit si sarcina usoara si la termen
Musafirii mei au plecat,in casa este un dezastru total iar eu nu pot face nimic deoarece ma dor ingrozitor picioarele.Vad ca nici una dintre burticute nu au probleme ca mine.Dimineata e groaznic nu pot face nimic si seara la fel,in rest daca am burtica plina nu am nimic,cum imi e putin foame cum incepe sa imi fie rau.Deci sigur sigur o sa pun carnita pe mine, dar asta este, bobutul meu sa fie sanatos.Am emotii cat casa pentru poimaine la eco,eu am mai avut o sarcina oprita din evolutie si cu problemele mele cu tiroida mi-e cam frica.
Va pup

bobocel_07 5+

Mergi la inceput