Minuni de Noiembrie-Decembrie 2012 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
almy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 3xmama Buna dragelor, Ma alatur cu mare bucurie listutei de noiembrie-decembrie 2012. UM 5.03.2012 DPN 10.12.2012 Sarbatori de Paste pline de bucurie, cu pace in suflet si multa dragoste! 6+,Diana(10 ani)si Maria (6 ani) |
Bun venit 3xmami, felicitari pentru BB3! Si eu tot la al 3-lea sunt, tare mult ne-am dorit macar inca unul. Noi suntem departe tare de familie si am zis ca daca noi nu ne facem familie mare, cine sa ne faca? Si cand s-or face mari cu ajutorul Lui Dumenzeu, ii bat la cap sa-mi faca nepoti multi . Ca eu vin din ditamai familionu', la tata erau 7 frati, deci am veri multi si cand ne adunam toti la bunica de sarbatori, era o grozavie.
Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!!!!
Alma 10+, mami de Eleni Maria (26.09.2005) si Spiros Stefan (14.06.2008)
onutz83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui NovDec2012
Onutz, imi permit sa te corectez ca sa nu fie eroare pt majoritatea, pt ca deja am facut proba si cu una(doar "novdec2012") si cu alta("novdec2012@yahoo.com"), si corect este, la contul comun de poze: user(adica la caseta "email"): novdec2012@yahoo.com (atentie, nu uitat sa puneti si yahoo.com dupa novdec2012) si parola la cerere prin PM (dupa cum am incercat deja e aceeasi parola ca si la userul comun de la facut capitolele noi, cum ai spus). Daca doriti, puteti sa schimbati parola de la contul de poze. Daca puneti doar "novdec2012", va duce la alt cont picasa de poze. Eu am intrat cu novdec2012@yahoo.com si deja contul era creat si are id: novdec minuni (o sa-l vedeti dupa ce va logati, sus in dreapta), si are deja un album de poze creat "24martie2012", si am inteles ca asta e contul comun de poze creat pt voi (cineva l-a creat deja pt voi, nu eu cand am intrat deja era creat). Dar celalalt user(novdec2012) pare un cont nou-nout, pt ca la intrare mi-a cerut numele si prenumele (am pus "nov dec", pt ca nu stiam ce altceva sa scriu, ca prima data vad asa pasi in picasa) si mai trebuie inca ceva de facut pe acolo si nu ma bag ca nu prea am experiente cu picasa web albums. Eu zic ca contul comun de poze e(la picasa web albums -google.com): user: novdec2012@yahoo.com parola: (la cerere prin PM) La photobuket, nu stiu Ce spuneti? Daca gresesc cu ceva, imi cer scuze de pe acuma. |
Eu imi amintesc destul de vag (aveam niste stari de nedescris) ca am verificat inainte sa scriu, dar cred ca dupa ce am verificat primul link mi-a zburat mmintea in alta parte
Imi cer scuze
3xmama, bine ai venit! Sa ai sarcina usoara si sanatos tun!
Lorelay, sper sa te simti mai bine curand. Fugi la spital imediat dupa Paste. Referitor la testul pentru a afla sexul copilului, eu am citit acum cateva saptamani aici si nu mai stiu cine a scris ca se pune cam un varf de cutit de bicarbonat intr-un pahar de unica folosinta si peste el putina urina (a ta ). Se zice ca daca nu are loc nici o reactie ai fetita si daca incepe sa sfaraie ai baiat. Explicatia este ca se pare ca atunci cand ai baietel urina este mai acida. O sa caut mesajul si il voi cita, si eu imi amintesc destul de vag de el.
Ooooof, Almy, sper sa te simti mai bine curand
Bubule, Carmen deci
Fetelor, sa aveti un Paste fericit si linistit!
Onutz 7+
luiza1318 spune:
Fie ca bucuria invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Paste Fericit tuturor!
iza 8+ mamica fericita de Andrei 4 ani
bobocel_07 spune:
Bun venit 3mama!
Sarbatori fericite incarcate de lumina,seninatate,bucurie si dragoste!Hristos a inviat!
Revin maine seara,am casa plina de musafiri si sunt praf de oboseala.Mai doare pe cineva picioarele,caci eu nu mai pot mai ales cand stau mai mult in picioare.
Lorelay sper din tot sufletul sa te simti mai bine,mie mi-e rau daca nu mananc la timp,am stari de voma si toate cele.
Miercuri merg si eu la ginecolog, am foarte mari emotii.Pup toate graviutele
bobocel_07 5+
Bubulina42 spune:
Hristos a inviat, fetele mele! A fost o seara calda si frumoasa, cu multa liniste si o slujba extrem de frumoasa.Am reusit sa ne impartasim si eu si sotul si sunt foarte multumita, parca ma simt asa, implinita..Pai la atata post, cred si eu..
Vreau ne-a-pa-rat sa ii multumesc lui Alina pentru reteta de pasca din branza, a fost intr-adevar bestiala! extrem de usor de facut si foaaaaaarte aspectuoasa si gustoasa, de acum numai asta fac si i-am livrat cumnatei mele si reteta si poza atasata, pentru convingere! Gustul pot doar sa i-l descriu, hi hi
Zic "a fost" pentru ca ai mei au devorat-o, dupa ce ne-am intors de la biserica, fiindca i-am chemat la noi+o familie de prieteni:)
Azi m-am sculat super ok, vesela si plina de energie, ieri timp de doua ore am stat pe geam ca nu aveam aer si nu puteam respira, ma simteam complet aiurea..Fetelor, voua vi se intampla chestia asta, sa simtiti ca parca nu aveti loc in voi inseva?Stiu ca suna ciudat, dar sentimentul e ca nu mai am aer, nu respir, nu am loc in mine..Ciudat rau si am o respiratie super grea..apoi trece..dar nu foarte repede.In plus, in perioadele astea obosesc rapid, atat de usor!
gata, ca azi e zi de bucurie si de stat cu cei dragi
Bucurati-va de tot si toate si fiti fericite pentru primul Paste cu bebe in burtica! De Craciun o sa stim si pe cine am purtat in noi cu atata drag, iu-huuuuu, sa ne ajute bunul Dumnezeu pe toate sa ajungem cu bine la termen.
V-am pupat!
Onuuuuutz, vino incoace sa te puuuu!
8 sapt +
A.C spune:
citat din mesajul lui Bubulina42 Hristos a inviat, fetele mele! A fost o seara calda si frumoasa, cu multa liniste si o slujba extrem de frumoasa.Am reusit sa ne impartasim si eu si sotul si sunt foarte multumita, parca ma simt asa, implinita..Pai la atata post, cred si eu.. Vreau ne-a-pa-rat sa ii multumesc lui Alina pentru reteta de pasca din branza, a fost intr-adevar bestiala! extrem de usor de facut si foaaaaaarte aspectuoasa si gustoasa, de acum numai asta fac si i-am livrat cumnatei mele si reteta si poza atasata, pentru convingere! Gustul pot doar sa i-l descriu, hi hi Zic "a fost" pentru ca ai mei au devorat-o, dupa ce ne-am intors de la biserica, fiindca i-am chemat la noi+o familie de prieteni:) Azi m-am sculat super ok, vesela si plina de energie, ieri timp de doua ore am stat pe geam ca nu aveam aer si nu puteam respira, ma simteam complet aiurea..Fetelor, voua vi se intampla chestia asta, sa simtiti ca parca nu aveti loc in voi inseva?Stiu ca suna ciudat, dar sentimentul e ca nu mai am aer, nu respir, nu am loc in mine..Ciudat rau si am o respiratie super grea..apoi trece..dar nu foarte repede.In plus, in perioadele astea obosesc rapid, atat de usor! gata, ca azi e zi de bucurie si de stat cu cei dragi Bucurati-va de tot si toate si fiti fericite pentru primul Paste cu bebe in burtica! De Craciun o sa stim si pe cine am purtat in noi cu atata drag, iu-huuuuu, sa ne ajute bunul Dumnezeu pe toate sa ajungem cu bine la termen. V-am pupat! Onuuuuutz, vino incoace sa te puuuu! 8 sapt + |
Ma bucur mult ca ti-a placut.Anul asta am facut doua tavi de pasca din aceasta .Si noua ne place mult si daca respecti reteta,n-ai cum sa ratezi !
Alina 9+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)
Bubulina42 spune:
Alina draga, da sa te mai pup o data!!!
Placut e putin spus, am fost super incantata si de cat de usor a fost de facut si de cat de gustoasa si aspectuoasa iese, si de cum incape la fix in tava mea rotunda si de cum s-a golit tava instant:):)!!
Este reteta perfecta pentru a avea timp sa faci si altele, decat sa stai sa framanti la aluat pana nu mai poti, mie imi curgeau apele pe mine, de regula, cand ajungeam la partea in care ieseau basicile din aluat:):)
So, un mare "multumesc!"
Pot sa dau, la schimb, o reteta la fel de usoara de kek aperitiv, care a disparut la fel de rapid de pe farfurii, gustos cald dar mai ales rece, -so extrem de usor de facut si f f aspectuos:)
seara frumoasa si burtici cuminti si linistite!
8 sapt +
A.C spune:
Accept cu mare placere,Bubulina. Cand ai timp,imi trimiti reteta.Voi fi mereu Pro pt.tot ce e usor si gustos.Eu nu le am deloc cu aluatul de cozonac.Nu ma pricep,asta e.
O seara frumoasa ,fetelor!
Alina 9+ mami de Delia ( 5 ani si 9 luni)
Bubulina42 spune:
Lasa ca o sa iti trimit eu cand am timp sa o scriu -o reteta de cozonac la care doar framanti aluatul, il lasi la crescut,apoi nu il mai lasi in tava ci il bagi directamente in cuptor, ies niste grasani!
Dar! Pana aducem bebeii la prezentarea oficiala, intru si eu tot in categoria retete rapide
Pup fata si pup tot de burticoase!
O saptamana buna, voi maine sunteti libere, vreau si eu
8 sapt +
onutz83 spune:
citat din mesajul lui Bubulina42 Azi m-am sculat super ok, vesela si plina de energie, ieri timp de doua ore am stat pe geam ca nu aveam aer si nu puteam respira, ma simteam complet aiurea..Fetelor, voua vi se intampla chestia asta, sa simtiti ca parca nu aveti loc in voi inseva?Stiu ca suna ciudat, dar sentimentul e ca nu mai am aer, nu respir, nu am loc in mine..Ciudat rau si am o respiratie super grea..apoi trece..dar nu foarte repede.In plus, in perioadele astea obosesc rapid, atat de usor! Onuuuuutz, vino incoace sa te puuuu! 8 sapt + |
Iata-ma-s!!!
Adevarat a inviat!
Bubule, si eu am senzatia asta pe care o descrii tu, motiv pentru care oftez mai des. Si da, obosesc mai repede, mult mai repede.
Bobocico, tinem pumnii pentru miercuri!
Ia uite cine schimba saptamana
Onutz 8+