Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiutz, sanatate multa! Si tie, si lui Raducu! Sper sa ii mearga bine cu homeopatele.

Tocuri- nu port decat la o nunta/botez- dar nu mai mult de 4-5cm( am o pereche pe care o folosesc de 5 ani la toate ocaziile) Imi plac tocurile mari, dar numai sa le vad. Nu stiu umbla pe tocuri, nu pot nici macar sa le probez, imi pierd echilibrul. Io umblu numai in bascheti, balerini, cizme joase. Anul asta mi-am luat ceva cizme cu toc, dar nu elegante si e f comod tocul ( bine, ca are 5 cm)

Eladea, spor in afaceri si la casuta!

Paula, spor si voua! Frumos gestul tatalui tau!

Alice, sa te faci bine! Oare ce ai? Enterocolita?

Adriana, esti foarte tare mami descurcareata!

Mycya, nici io nu is in atmosfera de sarbatori, nici nu stiu cum ar trebui sa fie... Adica
in afara de agitatia cu curatenia, liste de cumparaturi si meniuri, nu e nimic... Si din pacate acel ce lipseste e mai important. Cand eram mica simteam altfel sarbatorile- poate si pt faptul ca asteptam o masa imbelsugata, asteptam prajituri bune, zile libere. Acum praji imi iau cand poftesc, mancarica la fel, programul cu v e acelasi in fiecare zi, ca e marti, ca e duminica, ca e Paste sau Craciun. Acum simt ca lipseste ceva traire spirituala/religioasa legate de Paste sau de Craciun ( traire din partea mea, ma
refer). Nu stiu cum s-a pierdut pe parcurs...

EDit: am editat mesajul, ca am scris de 3 ori " din pacate" in acelasi alineat.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Eladeaa help

Ce ne recomanzi sa vizitam prin Cluj? Eu una vroiam Gradina Botanica, altceva nu stiu ce... da-mi idei plss... Pup dulce .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

anca, antiartritic bun e uleiul de in, ca supliment.La adulti o lingura pe zi.Fug la gradi...sa ii construiesc gradinita lui bubu adica =)) (unul dintre proiectele la care lucrez e o gradinita....fetelor din sect.3 o sa fie una noua de la toamna :) ).Ma rog,nu stiu daca o sa ne permitem sa mearga bubu acolo,zic si eu asa ca suna bine :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare

Stiu ca am vrut sa va scriu ceva, dar nu mai stiu ce...
Raul din 23 merge la cresa, ca a zis directoarea sa nu il duc sapt asta 2 zile, sapt viitoare deloc( ca eu sunt la Cluj) si apoi iar la cresa. Asa ca a ramas pe 23.

Clujul!!!! Ne vedem sapt viitoare? Si pt Cristina Serban e valabila intrebarea

Cris, si Raul a avut o perioada cu exagerati de multi muci, dar eu ma bucuram ca curg ...

Odeta, mare, mare.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Buna ziua, fete dragi!

De luni ne luptam cu o rinita acuta. N-am vazut in viata mea atatea secretii... umpleam jumate de rezervor de la aspirator la o singura aspirare. Fara febra, fara rosu in gat, putin rosu in urechea dreapta si multu, multi muci.
Marti am fost la pediatru. Suntem pe un tratament mai usor, cu homeopate si naturiste si parca, parca de azi e un pic mai bine cu secretiile (adica nu-i curg non-stop).
Dupa ce ii trece raceala mergem si noi la ORL sa vedem daca are polipii mariti.

Racusor, voi la cine ati fost? Noua ne-a recomandat-o pe dr. Manuela Rizescu. Am citit numai de bine de ea pe net... Ati fost careva din mamici la ea???

de Solnushka Natali - 13.07.2010

In sfarsit acum m-am asezat si eu jos, legan pitica pt nani,apoi trec sa-l culc si pe Matei, abia apoi ma bag la recuperat ca vd ca ati scris nu v-ati jucat...

Cris sanatate multa! Noi am fost la dr Lungu George la Medicover, i-a facut fibroscopie si are polipi medii, ne-a chinuit 2 luni o fornaiala care acum vad ca a trecut de la sine(asta a fost motivul pentru care am mers la orl)

--------------------------------------------

https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

reteta bambolletei
COZONAC
Ingrediente
Pentru aluat:
1kg faina
50g drojdie
250g zahar
500ml lapte
200g grasime, ulei si unt topit
5 galbenusuri
1 lingurita rasa de sare
arome: coaja rasa de lamaie, portocala, esenta de rom, vanilie

Pentru umplutura:
mac macinat,
lapte
zahar
vanilie
rahat
nuca

Pregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie faina mai pufoasa. Se incalzeste laptele in care se dizolva zaharul si vanilia. Maiaua o fac din drojdie cu putina faina si cateva linguri din laptele preparat deja, care nu trebuie sa fie fierbinte. Presar peste maia o mana de faina si o las la loc cald, vreme 10-15 minute, ca sa creasca, pana se "crapa faina". Galbenusurile le frec cu sare, coaja de lamaie si portocala. Adaug maiaua, restul de lapte caldut si galbenusurile frecate de mama focului. Amestec cu mana si incep sa framant usurel, ajutandu-ma de grasimea care trebuie sa fie calduta. Pe masura ce aluatul se leaga, inmoi mana in grasime, nu o torn in aluat, pana ce o incorporez pe toata, framant bine, vreme de 30 minute, impaturind aluatul, laundu-l la pumni si cand se supara, il iau in mana si apoi il trantesc de castron, pana ii trece. Acopar apoi castronul cu un servet si il pun la crescut, in loc cald si ferit de curent, cam o ora si jumatate. Pentru umplutura fierb macul macinat in lapte cu zahar si vanilie, dupa care se adauga si restul ingredientelor mantionate. Iau aluatul crescut si il impart in doua pentru cei doi cozonaci. Mai impart fiecare jumatate iar in doua, intind doua foi pe o pelicula fina de ulei, le pun umplutura si ii rulez, apoi impletesc cate doua. Ii mai las in tavi la crescut, vreme de 40 minute, ii ung cu galbenus de ou amestecat cu lapte, sa le dau o fata faina ii mai presar cu zahar, mac sau susan si ii coc in tavi tapetate cu hartie de copt unsa cu unt, la 180 C, cam 40-45 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Eladeaa help

Ce ne recomanzi sa vizitam prin Cluj? Eu una vroiam Gradina Botanica, altceva nu stiu ce... da-mi idei plss... Pup dulce .

Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

krys, daca vrei o lista de obiective turistice, ca la carte, uite aici:

http://www.welcometoromania.ro/Cluj/Cluj_Lista_Obiective_r.htm

vezi ca s-a deschis cica un acvariu in incinta Universitatii de Medicina Veterinara, de pe str Motilor...n-am fsot, daca cica e fain pt copii...

mai e si parcul cu animale, Moara de vant, dar asta e la cativa km de cluj... http://www.zooparccluj.ro/

daca imi amintesc, iti mai spun...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciristina_serban

Eladeaa help

Krys, fericita mamica de bubulina RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)

salina de la Turda, la 30 km de CLuj...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Krys, Crispro multumim pentru gandurile bune!

Crispro, tot la fel simt si eu legat de Sarbatorile de Craciun si Paste. Nu spun ca nu mai cred in Dumnezeu, ci doar ca nu mai stiu sa ma bucur de credinta, suntem mult prea cufundati in problemele de zi cu zi, probleme financiare, probleme de sanatate. Parca nu mai gasim timp si pentru spiritualitate. Iar spiritul, lasat in voia lucrurilor materiale, nu mai este receptiv la semnificatia si trairea profunda a celor doua mari sarbatori

E trist, dar nu e fara speranta. Ne putem trezi iarasi spiritul, dar trebuie "lucrat" zilnic pentru asta

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Cris, sanatate multa blondinei! Deci acum curg mucii, dupa ce multa vreme a fost SN cu nasucul infundat.

Krys, din ce am vazut pe net gradina zoo de care zice Eladea e super, e langa Cluj. Iti cumperi cu 1-2 lei si galeata de mancare, hranesti si mangai animalele, e f fain din auzite. Si noi vrem sa mergem intr-o zi buna.

Anca, succes cu afacerea! Si eu tot vreau ceva pe cont propriu, dar nu am nici idei, nici bani. Eladea, tu ce ziceai ca faci pe langa caprite? Ceva site cu jucarii? Asa parca retin.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput