Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 7
puiutz_mic spune:
Bravo, Alice!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Of, Histamina, din pacate chiar nu-vei-uita acele flori
Cris2010 - Musette cat costa la reduceri? Si in ce magazine se gasesc?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
Cris2010 spune:
Anca, mult succes!
Histamina, uite la asta nu m-am gandit, la alergie ma refer. Mai ales ca SN are si dermatita atopica... Dar mai intai sa ajungem la ORL, dupa vedem ce facem.
In alta ordine de idei, de Paste plecam si noi la tara si vrem s-o lasam pe SN la ai mei pentru o saptamana. Asta asa, ca un intro, pt ca la vara, sau cand s-o incalzi mai bine vrem s-o tinem acolo (aer curat, mai ajung si aerosoli de la mare, verisori pentru joaca, stat afara de dimineata pana seara, etc) si sa facem naveta in w/end sa fim impreuna. Eu oricum o sa am vreo luna jumate concediu in vara.
Dar cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, vedem cu o sa fie... am niste emotii...
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Puiut, au magazine proprii prin centrele comerciale. Nu mai tin minte exact, dar sar peste 200 de lei.
Cris2010 spune:
Fetelor, unde gasesc reteta de cozonac de la Bamboletta?
eladea2005 spune:
of cris, pupam SN sa se faca bine...
Nicole, deci vii la Cluj, zici? bun asa...stabilim intalniri, deci...cine se mai inscrie? mai, offtopic...viata ta se desfasoara dintr-o perpetie in alta...n-ai vreme de plictiseala...
Anca, uf, imi aduc aminte ca ziceai ceva de ski, parca...nu? nasol rau...
eu am pb cu coloana, o scolioza de fapt...ciudat ca in sarcina m-am simtit perfect...pe tocuri am umblat mereu pana sa il nasc pe Eric...apoi tot mai rar...acu aproape deloc...dar tot vreau sa fiu feminina macar la cate o ocazie...
la casuta n-am pus nicio piatra, ca era ridicata fundatia pe cand am ajuns eu in zona...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Cris2010 spune:
Am gasit reteta de cozonac. Vreau sa va zic ca am strans atatea retete de dulciuri, dar nimic n-am facut pana acum.
Pufescu, prind curaj cand citesc de Raducu, cum se distreaza la tara.
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Fetelor, unde gasesc reteta de cozonac de la Bamboletta? |
la crissy, adica aici
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
Cris2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
la crissy, adica aici Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
Acolo am gasit-o ca a pomenit Michelle! Merci.
ciristina_serban spune:
Adriana .
Eladeea, tu esti cea dragutza. Multumim de invitatie… de onorat o onoram cu drag. Eu una imi doresc sa gasim o casuta de inchiriat aici la iesirea din oras, depinde si cat costa, dar sa vedem ce-o mai fi. Inca nu ne grabim…
La nunta si alte evenimente de genul, clar pun tocuri.. Dar deh… nu sunt in apele mele.. Nu stiu daca mi-oi mai reveni vreodata.
Elena, ce bine ca Raducu a facut scaun normal. Tineti-o tot asa!
Cris2010, sanatate multa puiutei! Daca e de polipi, se rezolva simplu si rapid. Si noi l-am operat pe Razvan la vreo 3-4 ani la Budimex.