Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 6
Cris2010 spune:
Eladea, felicitari pt vinderea aprtamentului si sa fie intr-un ceas bun! Ai fost sa pui primul cancioc de mortar la casuta? Va miscati repede!
Paula, felicitari si tie pt achizitionarea terenului. Noi avem casa de lemn la tara. E foarte ok. E mult mai ieftina decat una traditionala si se ridica forate repede.
Anca, cum mai e la munca? Daca se vinde divizia unde lucrezi tu, ce se intampla cu personalul?
de Solnushka Natali - 13.07.2010
histamina spune:
anca, incearca antiartritic natural,de la cosmo, costa 17,5 lei.face minuni.
eu am doua discuri deplasate la coloana si e jelanie mare daca am si 3 cm de toc.am talpa la incaltaminte linie dreapta.
cris2010, totusi o vizita la alergolog nu ar strica pt rinita.mai e o chestie.faceti o inspectie minutioasa in casa.poate undeva e o pata de igrasie, e ceva, un agent alergen.
sau incercati sa scoateti covorul,e o mare sursa de stocat praful.
ca tratament naturist recomand usturoiul,ceai de 3 frati aptati.
insa, repet, vizita la alergolog(iti pot recomanda eu unul) plus inspectie in casa pt identificarea agentului alergen.
nu dati cu pietre.am mancat salata de beuf, ca nu ma pot abtine.nu pot si gata.
mi-e rau de nu mai pot,dar tac,ca mi-am facut-o singura.
prin vara/toamna va trebui sa trag o vizita la Cluj.
cu doctoratul.
nu am chef de nimic.
puiutz_mic spune:
Tocurile - si mie mi-au placut dintotdeauna, in "tinerete" () mai purtam, dar niciodata nu m-am simtit nemaipomenit pe tocuri, ma dor picioarele, obosesc si ma mai doare si mijlocul . Cred ca de vreo 3-4 ani nu am mai pus nimic cu tocuri in picioare...
In iunie insa merg la nunta celei mai bune prietene a mea din copilarie. Sa vedem cu ce ma incalt .
Inclusiv la nunta mea, nu am rezistat mai mult de 2 ore cu tocuri. Am dansat in schimb pana dimineata...desculta
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Apropo de tocuri - ati vazut reclama din josul paginii?
12.08.2010
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Eladea, felicitari pt vinderea aprtamentului si sa fie intr-un ceas bun! Ai fost sa pui primul cancioc de mortar la casuta? Va miscati repede! Paula, felicitari si tie pt achizitionarea terenului. Noi avem casa de lemn la tara. E foarte ok. E mult mai ieftina decat una traditionala si se ridica forate repede. Anca, cum mai e la munca? Daca se vinde divizia unde lucrezi tu, ce se intampla cu personalul? de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
te-am vazut marti seara, dar nu am reusit sa te prind din urma ai intrat in piata... frumosi balerinii rosii!
Se vinde toata divizia de retail (cam tot ce inseamna business-ul pentru persoane fizice) vor sa vanda portofoliul de clienti catre alte/alta banca-cu noi oameni din vanzari, back-office, analiza suport clienti, etc inca nu se stie concret ce va fi deocamdata stam pe loc incercam sa gasim variante, se pregateste un pachet salarial la plecare, vad ca se fac cursuri de pregatire!
Personal incerc sa gasesc o varianta convenabila ...nu mai vreau sa fiu angajat sa am program, etc!
Vreau ceva al meu sa construiesc ceva pt mine si ai mei, am gasit ceva imi place si cred ca va merge, ...nu e herbalife !
puiutz_mic spune:
Andreea multumim de invitatie la gratar! Sa stii ca nu uit! Chiar mi-ar place si sper din suflet sa ajungem candva in Cluj, e un oras superb! Pana atunci sper ca e gata casuta! Si poate ne dai si o ceasca de lapte de caprita la cafea
Histamina deci asa, ai disc deplasat la coloana. Eu nici macar nu stiu ce am mai exact de ma doare permanent...trebuie sa fac si eu un RMN ceva
Ooana va felicit pentru fermitatea privind TV-ul! Trebuie sa luam exemplu si noi!
12.08.2010
anca_vlad spune:
Histamina ce este antiartritic natural? eu caut ceva fara glucozamin deoarece este destul de toxic pentru rinichi si nu ii am in cea mai buna forma!
Cris2010 spune:
Despre pantofi
Ca si Paula, si eu sunt radicala, ori cu tot inalt, ori fara.
Cand eram insarcinata am purtat tocuri inalte pana in luna a 8-a. Eu nu am problema cu nr. la incaltaminte, a ramas acelasi.
Am aruncat si eu un ochi pe guban.ro ca n-am auzit de ei pana sa zica Oana si am descoperit ca are un magazin de langa mine produsele lor. Maine poate reusesc sa ajung sa le vad live.
Eu imi mai iau de la Musette. Intradevar sunt scumpe, dar multe imi iau la reduceri. Imi place incaltamintea lor ca e foarte bine finisata si calitatea e foarte buna. Am pantofi de la ei care mi s-au tocit in tapla de cat i-am purtat (ani buni), dar nu s-au dezlipit sau ridat, scorojit...
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Alice_Elena spune:
Am revenit in forta semiforta..
Am luat hidrasec dimineata, nu m-am gandit ca alaptez. Sper sa nu fie probleme.
Am reusit sa si mananc ceva, acum ii dau lui radu. Nu vreau sa ii dau lp, sper sa ne descurcam cu ce avem
histamina spune:
Antiartritic natural
Compozitie: Glucosaminsulfat, Cartilaj de rechin, Calciu (citrat), Calciu (gluconat), Vitamina D3, Mangan, Curucumina, Gelatina hidrogenata.Glucosaminsulfat, Cartilaj de rechin, Calciu (citrat), Calciu (gluconat), Vitamina D3, Mangan, Curucumina, Gelatina hidrogenata. mai putin
Indicatii: Supliment nutritional natural si netoxic, indicat persoanleor care depun efort fizic intens (sportivi) si in situatii de uzura marcata (batrani). Eficienta maxima in tratamentul artritei si ... mai multSupliment nutritional natural si netoxic, indicat persoanleor care depun efort fizic intens (sportivi) si in situatii de uzura marcata (batrani). Eficienta maxima in tratamentul artritei si osterarttritei reumatoide, a bolilor degenerative si inflamatorii articulare. Indicat in prevenirea si tratamnetul osteoporozei, hipocalcemiei, spasmofiliei si tetaniei.
mamei i-a facut fff bine.
se pare ca are acea substanta.
imi pare rau.
gemanuta mea are aceeasi problema ca tine si stiu cat e de greu.
puiutz, am facut 2 RMN-uri.
asa imi trebuie ca am vrut sa iau flori d enu mai uita si am alunecat de la Crucea din bucegi. am cazut, m-am rostogolit si m-am oprit in buza Vaii Albe.