Bv lakioana,danaang,dia_tm,Sovi! Hai Marci!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

Dara-imi pare rau ca ai probleme cu alaptatul,stiu ce inseamna.Si noi am folosit la inceput nan si am avut probleme cu constipatia apoi la sfatul medicului l-am shimbat cu lactana ,un lapte bio de la topfer care vad ca ne este bun. Eu il iau de la farmaciile sensiblue,nu se gaseste peste tot. Scuze,scriu cu Anastasia in brate care nu are stare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Ronina, cu multa placere raspund la ceea ce stiu. Felicitari pentru cresterea bebelinei! Foarte bine a luat in greutate.

Monna, noi dupa ce am avut liber la ne/am mutat prin alte parti pentru ca nu am avut incotro. Multa sanatate lui Andi si sa primiti vesti bune.

Dia, tinem pumnii sa fie totul bine si sa ne dai numai vesti bune!

Dara, esti o luptatoare si asta conteaza foarte mult. Si ai si o atitudine super buna. Incearca tot ce poti in privinta alaptarii, dar nu te invinovati daca nu va merge. Stiam ca exista ceva de la humana care ajuta in cazul constiparii. dar nu mai stiu cum se numeste. milch zucker sau asa ceva. Finn a baut nutrilon si nu a avut probleme cu constipatia.

Am venit cu vesti bune de la spital - am voie sa incerc nasterea naturala! Asa ca ma pregatesc. Nu am avut control intern, deci nu stiu ce se intampla pe acolo. In rest am ceva contractii neregulate, uneori dureroase tare. Si scurgerea roza e cu mine de cateva zile. Abia astept sa/mi vad odorul!

Finn Constantine 15.10.2009 si 38+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Multumesc fetelor!

Lactana se gaseste greu? Neonatoloaga nu m-a lasat inca sa schimb laptele cu nimic altceva, insa mi-a propus Lass Baby :( -am indoieli pt ca are propolis.

Miruna nu prea papa decat 45- maxim 50 ml si adoarme, n-o mai trezim cu nimic, sper sa fie ok.

Merci J.D. - tin pumnii!!!

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Dana, si mie mi-au spus cand mi se blocasera canalele sa mulg la fiecare 2-3 ore cate 15min.Eu luasem in calcul si sa rog o prietena sa-mi-l puna pe baiatul ei de 10 luni la san sa desfunde .E ciudat ca ai scos 100 ml si pe urma nimic.Simti sanii ca ar avea lapte si nu poti sa scoti?
Ai incercat sa o pui pe Miruna la san in pozitia rugby ball?O pui cu corpul sub subratul tau drept de exemplu ,strans lipita de tine si cu gurita in dreptul sanului drept.La noi a functionat pozitia asta cand nici una nu functiona pt ca nu apuca bine sfarcul.
Cu laptele praf nu stiu sa te sfatuiesc.

Noi luam greu in greutate .Inca nu am ajuns la greutatea de la nastere la 16 zile.O sa o cantaresc azi dezbracataDanaagdar cred ca aluat vreo 250 gr.Avem 300 de recuperat sa ajungem la greutatea de la nastere.

Avem nopti bune in care doar se trezeste si mananaca la san la 2 ore .Ii dau un bibe pe noapte sa o tina mai mult pana la urmatoarea masa, dar si nopti super naspa cu urlete pana la 3 dimineata.Atentie la pizza ca nu ne-a picat bine.Laptele muls urmatoarea zi era fff gras si cred ca asta a dat-o peste cap la stomacel/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

scriu fugitiv ca nu ma lasa picea...
Dara vezi ca Lactana se gaseste la farmacia Tei iar ei au pretul cel mai mic de pe piata. si noi tot din asta am folosit la Serban (cand ii dadeam completare primele saptamani) si ne-a fost tare bun. nu tu colici, nu constipatie/diaree... probabil si de la probioticele care le are in el...
e cam scump dar eu am fost foarte multumita de el...

mami deSerban Alexandru 15.07.2009 si Mara Ioana 15.03.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

j.d-felicitari pt vestile bune,Doamne ajuta sa nasti natural,fara niciun fel de interventii

38+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Felicitari ionuta_m! Bine ai venit Daria Andreea!
J.D. bravo pt vestea buna! Tin pumnii sa fie totul bine sa nasti natural. Spor la pregatiri :).
Carstea tin pumnii sa recuperati repede. Eu am mancat pizza si n-a avut nimic printul meu :). Am incercat cam tot ce mananc eu mai des si n-am avut probleme, ma bucur ca nu e pretentios.

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

noi am ajuns la 3330 gr! a luat 880 gr in 4 saptamani! ma declar foarte multumita! de lungit nu stiu cat a crescut ca inca nu am masurat-o, dar deja incepem sa facem pungute cu hainele ramase mici

in rest Tala a spus exact ce vroiam eu sa zic legat de crescutul a 2 copii. am ramas singura cu ei acasa de luni si e ca haotic. mai nasol e cand ii apuca pe amandoi o data, dar vba unei fete, ma ocup si eu de cel care urla mai tare...

imi cer scuze ca nu pot fi mai activa, dar imi ocupa picii tot timpul... va citesc pe apucate dar imi e greu sa scriu ca mai tot timpul am mainile ocupate si parca au senzori la "asezatul" meu la calc ca fix atunci ii apuca nevoia de mine.

dar ma declar o mamica super fericita si implinita cu cele doua maimutici ale mele, chiar daca nu mai dorm si mananc o data in zi cand vine sotul de la munci...

va pup!

Mergi la inceput

si inca o data imi cer scuze de lipsa de prezenta la galerii!

urez si eu nasteri usoare gravidutelor care se pregatesc de marea intalneala si felicitari celor care va tineti deja minunile in brate!

j.d. tin pumnii sa nasti natural si usor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

hello gagici

intru rapid sa va urez un PASTE FERICIT,HRISTOS A INVIAT TUTUROR,SARBATORI CAT MAI FERICITE SI PLINE DE LUMINA IN CASA SI IN SUFLET!!Nu stiu cat timp voi mai avea duminica asa ca fac deja urari.

Dara si eu am cam aceeasi problema ca tine,eu scot c pompa cam 60 ml de la ambii sani,ii dau si apoi 90 ml complettare,eu ii dau MELIN,nu stiu daca se gaseste la voi,dar ei ii merge ff bn nu are nici diaree nici constipatie,dar acum am renuntat sa ma mulg,ii dau cand ii e foame din ambii sani,suge tot,ca o aud cum inghite o schimb,apoi ii dau completare,asta e programul nostru,apoi somn daca vrem daca nu ne jucam

asta e am incercat sa nu ma simt vinovata(incercat)dar cateodata ma ia gandul aiurea,poate as fi putut sa fac mai mult,am incercat de toate si eu dar se vede ca nu sunt facuta sa alaptez exclusiv,eu ma multumesc cu cat am si ca ii dau macar atat,cateodata tata mai e si pt calmat asa ca sunt multumita in mare

va pup

HAI JD!!
HAI DIA!!
HAI MARCI!!

Mergi la inceput