Bv lakioana,danaang,dia_tm,Sovi! Hai Marci!
Raspunsuri - Pagina 16
J.D. spune:
Fetelor, multumesc pentru sustinere. Nu neaparat lipsa banilor ma deranjeaza ci faptul ca toate cucoanele care ar putea macar sa/si faca timp un minut sa/mi raspunda la email nu o fac. Asa ca le/am amenintat cu avocatul. Dave e hotarat sa le trimita avocatul companiei pe cap.
Felicitari, Sovi! Bine ai venit, Iustin!
E sunt ok,inca pierd dop si alte cele, mi/e rau constant si am contractii, dar parca as mai astepta pana vineri cand vine maica/mea, macar sa fiu linistita cu Finn.
Marci, bebelina ta e o incapatanata, asa cum a fost si Finn. Nici el nu se dadea dus din burta maica/sii.
Si eu sper sa am lapte si parte de odihna de data asta, sa pot alapta exclusiv macar pana la 6 luni. Daca o tinem asa nu imi permit 2 randuri de pampersi si lapte praf pe deasupra.
Finn Constantine 15.10.2009 si 38+ Euan Tudor
Tala spune:
Felicitari Sovi!!! Bine ai venit Iustin!
Happy cu musafirii nu sunt f mandra, dra pur simplu n-am avut incotro: desi am intrebat daca sunt sanatosi copilul tusea cu expectoratii , mi l-a muscat pe David (si nu e prima data), e cam violent si cand ii sucea mana lui David mai sa i-o rupa maica-sa ii incuraja sa se bata, plus eu cu bebe mic (fara chef de vizite)...eu zic ca-s destule motive. Cum sa reactioneze? s-au executat instant (macar atat pt ca n-au reactionat la aluzii de bun simt)
Anca felicitari pt reusita! si eu cred ca mentalul a contribuit cel mai mult. Acum ca stii ca se poate sigur nu vei mai avea probleme.
Miha ma bucur ca nu va chinuiti cu colicii. Eu trebuie sa recunosc ca avem asa ceva cu intermitente. Adica nu stiu daca astia sunt colicii, dar are perioade (de 2-3 ore la cateva zile) cand ii este mai greu sa faca kk.
Cum au reactionat bebeii vostri la vaccin? la Matilda s-a inrosit si are cap galben verzui (parca la David nu s-a intamplat asa). intreb azi si pediatra.
Dana sa stii ca nu i-am povestit Matildei de ce a facut ieri Gaza...nu vreau sa-i frang inimioara
JD stii ca se spune ca fiecare copil vine cu painea lui asa ca poate se vor regla si problemele cu venirea lui Euan (eu imi pun mare baza in Matilda ). F bine ca ati amenintat cucoanele, asa le trebuie.
Cu ce ne lisnistim de ultima ora: www.youtube.com/watch?v=bbgHZWwyhcQ" target="_blank">incantatie tibetana care tine si 24 de minute
Lady_X spune:
dorinutza nici bebe meu nu prea se trezea sa manance la inceput cat era icterul mai accentuat. La maternitate ii dadeau biberon asa in somn, si manca.
sovi Felicitari pt bebica
Multumesc de raspunsuri fetelor. Eu inca nu sunt lamurita dc pe vremea asta ploioasa si inchisa pot incepe sa scot nou nascut afara. Abia astept sa fie soare si placut, sa pot incepe sa stau cu orele afara.
Operatia am tot pansat-o pana azi, dupa dus si igiena cu betadina, la indicatia medicului.
ronina spune:
Felicitari Sovi! Bine ai venit bebe Iustin!
Ce frumos sa ai doi printisori sarbatoriti in aceeasi zi
La Multi Ani Sasha de Sovi!
marci_mami spune:
Felicitari Sovi!!!!Bine ai venit Iustin!
La multi ani Sasha!
41+3 Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010
kovacsc spune:
Felicitari Sovi! ce bine ca ai nascut usor!
Astazi avem o saptamana de cand suntem acasa si tot astazi i-a cazut si buricul, am fost tare bucurosi .
Va spusesem ca o sa incercam sa ne descurcam singuri chiar din prima zi acasa si sa stiti ca am reusit
Adevarul este ca nici nu am chef de nimeni in afara de sotul meu, chiar dc poate imi prindea bine sa faca o mancare cineva preferam sa ma las lipsita si a fost bine. Oricum mi-am revenit f repede dupa operatie de cand am ajuns acasa, probabil si datorita adrenalinei nu mai simteam parca nici o durere si am putut sa mai fac si unele treburi. Mamele noastre tropaie pe acasa ca se tot asteapta sa le chemam iar noi suntem foarte linistiti. Cred ca nu prea le convine ca nu le acceptam ajutorul dar este mai bine asa.
Lapticul curge curge, sper sa o tinem tot asa.....
Ieri ne-am hotarat sa incercam sa o mai stimulam sa stea si treaza ca noi mergeam din somn in somn si ea noaptea ziceai ca a baut energizant, avea ochii cat cepele. Si adevarul este ca nu o chinuim sa stea treaza, pur si simplu am vazut ca vorbind cu ea schimband pozitia, se mai joaca si sotul cu ea, face niste ochi mari si sta treaza chiar f mult si fara sa planga, se uita la noi, ne analizeaza. Noi ca nebunii o puneam direct la san cand se trezea si hop sa o adormim imediat dupa aceea.
aredwynn spune:
Salut, fetele!
Sovi, felicitari! Sa fie sanatos si norocos bebe Iustin!
Monna, asa face si Natalia - daca o tin in wrap doarme, nu se trezeste sa manance. Altfel, vai de capul meu!
Miha, si eu mananc supe concentrate de zarzavaturi zilnic. Acum, insa, am mancat o supa de vita, facuta la tara, pe cuptor de lemne, in oala mare. O fi o chestie... De acum am cerut saptamanal o supa din asta Azi-dimineata am scos 160ml dintr-un san, in timp ce, din celalalt, papa Natalia. Cred ca aratam super
Cristina C, eu ii dau si de la bibe laptic muls. De obicei noaptea, ca sa fiu sigura ca mananca bine si nu adoarme.
Dara, merci de articol.
Dorinutza, eu m-am bazat pe ea in primele zile, n-am trezit-o dar nu am facut bine, pentru ca dormea mult si nu manca bine (deci nu a luat in greutate), asa ca acum n-o mai las mai mult de 4-5 ore sa doarma fara sa manance.
Ioana, am inteles, deci nu da afara surplusul, pentru ca mananca prea mult. Tu o mai tii daca ragaie imediat? Ca eu, daca a ragait, nu o mai tin sus neaparat. Si Natalia mai regurgiteaza mai mult uneori, e drept ca tot mai rar, insa zilnic mai da afara cate putin laptic branzit, acrisor (il simt dupa miros), deci care a fost deja amestecat cu acid gastric. Ceea ce ma mira este ca se intampla asta dupa ce mananca, deci m-as fi asteptat sa dea afara lapticul mancat. Nu prea inteleg... Metoclopramidul creste secretia lactata. Dar e medicament, deci... Doar ca eu eram deja disperata.
Meg, Dana, misto ca v-ati intalnit!
Meg, e posibil sa fi fost si mai relaxata...
Strumfy, nu am renuntat si sper sa nu renunt, ca inteleg ca mai urmeaza perioade naspa (pusee de crestere, dintisori). Am trecut si eu prin chinurile de pe lume cu rani, ca adormit la san, nesaturat, etc. Doar 2 saptamani am fost chiar nevoita sa-i dau si lp, apoi am trecut exclusiv pe lm, chit ca de multe ori mi se pare ca nu se satura si efectiv nu mai iese nimic din sani, nu am cedat. Dupa 2 saptamani a inceput sa ia si in greutate, chiar daca nu in fiecare zi, asa ca am considerat ca pot s-o tin doar pe lm.
Tala,
Cristina K, ma bucur ca sunteti linistiti si ca va merge bine. S-o tineti tot asa!
Anca, mamica Nataliei
Andrecluj spune:
Dragi viitoare mamici, nu cheltuiti averi pe hainele puilor vostri, le folosite cateva luni si platiti averi. Aruncati o privire in albumele noastre, am facut greseala sa cumpar multe hainute frumoase, acum nu mai avem loc in dulapuri si cautam proprietarii viitori. Va multumim si scuzati deranjul. https://picasaweb.google.com/112325222833017713572/06LUNIhttps://picasaweb.google.com/112325222833017713572/612Lunihttps://picasaweb.google.com/112325222833017713572/1218LuniNastere usoara si copii sanatosi va dorim!
kovacsc spune:
Ronina stiu ca tu mi-ai raspuns cu serul fiziologic pt nasuc, cat ii puneai mai exact, eu pun o picatura doua in fiecare nara si am pompita de la primii pasi care mi se pare o porcarie nu stiu dc trage ceva, acum am recitit din urma si vad ca ai scris ca stergi cu un betigas de ureche. Daca cineva foloseste pompita aia cat trebuie introdusa in nara?