Bv lakioana,danaang,dia_tm,Sovi! Hai Marci!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happylica spune:

Hristos a inviat!
dara, cum adica?

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Sab Simplex, Espumisan sau Infacol nu se asimileaza la bebe, se elimina direct in caca.

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Tala, si eu am descoperit ca o ajut pe Alexia sa faca caca daca ii indoi piciorusele. am crezut ca mi se pare, dar daca si tu spui asta... e clar k nu mi s-a parut
dorinutza, ma bucur ca ati ajuns acasa
Miha, cum e fara Rares?
amy, de ce nu incerci gripe water cu girafa? noi il luam de 2 sapt jumate de 3 ori/zi si ne e mai bine. are 3-4 zile linistite.. apoi face iar crize o zi.. si tot asa
Lady, la noi dupa ce a cazut buricul am sters tot cu compresa sterila si spirt pana s-a vindecat de tot. in rest, spalam la baie normal. operatia nu am mai pansat-o din a 3a zi cand am ajuns acasa. si am facut si dus tot de atunci si am dat cu sapun.
tala, revin la tine. cum au reactionat musafirii trimisi acasa?
ronina, v-am admirat rochita pe fb
carstea, eu nu o tin treaza pe Alexia. doarme cat si cand vrea.
nelli? JD?

va doresc o noapte linistita.

Mirela, mami de Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

multe pupice la toate fetele pt incurajari.
JD in afara de uleiul de ricin am incercat totul.Crede-ma ca urc scarile cu Oliver in brate si nimica.Imi pare rau de situatia prin care treci,stiu cum e,sper sa va reveniti financiar repede si sa-l ti cat mai curand in brate pe Euan.

41+2 Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

am reusit sa pun doua poze din parc..ne-am luat cu povestile si mai multe nu am facut...oricum, ana a primit de la gaza o super-bluzita finutza in care am sa ii fac o poza cu prima ocazie..mi-a placut ca pe eticheta scria under-wear, ca sa vedeti ce inseamna precocitate la baietii din ziua de azi, cu ce vin ei la prima intalnire

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

dorinuta, in prima zi cand ajung acasa sunt si ei mai debusolati: ai mei amandoi au dormit cate 4 ore legate de cand au iesit din maternitate; foamea si-o manifesta fiecare bebelus in felul lui; ana de ex nu plange de foame..incepe sa se foiasca, sa dea din manute, ca caute cu gurita..si cand ma apropii de ea face ca un catel, incepe sa respire des, ma fixeaza cu privirea, deschide gurita...in primele saptamani scancea usor doar..urletele adevarate au venit odata cu colicile.

carstea, eu nu incerc sa o tin treaza pe cea mica ziua, desi cam si la noi perioada de somn dulce si linistit e dimineata pana pe la pranz iar seara e in verva maxima; totusi dupa baita vad ca se linisteste, mai nou a inceput sa ii placa si masajul.

anca, poate la tara ai fost si tu mai relaxata de ai marit productia de lapte? oricum, felicitari pentru reusita!

maine nu stiu cat intru, sunt iar singura cu piticii, sotul face o tura de 200 (douasute) km pe bicicleta..e o ambitie personala, sa depaseasca recordul lu taxu din tinerete..sa vedem acu daca il tine, eu zic ca nu, desi peste 100 a mai facut lejer, dar maine se anunta si ploi..va tin la curent, oricum..

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Multumesc fetele de sfat. Azi-noapte incepea foiala cam la 2 ore juma, eu imi pusesem ceasul sa sune la 3 ore . Intr-adevar facea cam ca Ana de meg, mai putin partea cu catelusul. Acum a terminat masa la 8:30, sa vedem cum ne merge azi.
Ma simt tare nepriceputa acu, cred ca sunt mai dezorientata ca ea acasa, de fapt ea se simte f bine in patutul ei vad. E o frumoasa, ma topesc cand ii vad mutritele pe care le face in somn, iar Stef e tare dragut cu ea. Dimineata a pupat-o cand s-a trezit si merge des la ea sa vada ce face si o mangaie
Pupici si presimt ca voi avea multe intrebari de pus, ca mama incepatoare ca asa ma simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Mesaj de la Sovi:

Iustin Horatiu s-a nascut la fel de usor, rapid si natural ca fratii lui, azi la 6:40, 50 cm, apgar 10. Deja sforaie pe pieptul meu.

Felicitari Sovi, bine ai venit bebe Iustin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dara76

Supermami, oricum am tot citit ca la al doilea copil e altfel cu cantitatea de lapte, problemele sunt mult mai rare. Ne-au zis si in spital la RM la fel.

Da, sunt total de acord...adica am simtit-o pe pielea mea.
Happy, e nasol fara Rares...ca ma cam plictisesc, bebele meu e linistit, cred ca nu stie sa planga si e o liniste in casa ...nici nu zici ca am bebe mic...m-am apucat de citit sa mai treaca timpul ca si asa sunt restanta rau la citit..uneori nu-mi gasesc cuvintele si ma gandesc ca din cauza de neuron gravid, dar si lipsa lecturii.bebelusa Alexia
Dorinutza, bine ai venit acasa!ce dragut e Stef cu surioara
Felicitari, Sovi! Bun venit bebe Iustin! Ce surpriza placuta. Ma bucur mult ca sunteti bine si ca ai nascut usor!

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Bravo Sovi! Bine ai venit bb Iustin Horatiu!
La multi anisori Sasha de Sovi! Sa cresti mare, sa fii sanatos si fericit alaturi de familia ta frumoasa!
Sovi ce cadou frumos a primit Sasha de ziua lui :). Ai 2 berbecuti nascuti in aceeasi zi, auper!

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

La multi ani,Sasha!La multi ani,Iustin! Sa cresteti mari si sanatosi, sa va bucurati parintii.
Monna, chiar ce cadou minunat i-a oferit mami Sovi lui Sasha de ziua lui....un fratior partener de joaca

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Anca, Dara, va inteleg foarte bine cand spuneti ca vi se pare ciudat cand auziti ca toate mamele au lapte pt copii, dar la voi nu functioneaza. Si mie mi+a fost greu la prima, a fost greu si la a doua dar acu am avut incredere in Ionela si am reusit si papa doar lapte de mami. Daca stau sa ma gandesc unde am gresit la prima... era flamangioasa... eu aveam rani... si am preferat sa ii dau LP si dupa ce isi potolea foamea (ca sa nu ma doara prea tare)ii dadeam san, iar cand au trecut ranile nu am avut curaj sa renunt la LP. Puteam sa revin la hranitul cu LM dar m-am lasat influentata si n-am avut taria sa continui... Pe la 2-3 luni am reusit sa ii dau doar san pana la 16(e drept ca manca cam din 15 in 15 min) si cand i-am zis mamei.. mi-a zis ca tin copilul flamand... i-a facut bibe... si normal ca a mancat iar eu am renuntat. Acum regret ca puteam sa renunt la LP... asa ca va sfatuiesc sa nu renuntati niciodata.
Sovi felicitari!!! Chiar azinoapte pe la 5 cand hraneam fata ma intrebam oare ce faci... acu am aflat. La multi ani Sasha!
Deja scanceste... sper sa mai prind o pauza de calc si mai tarziu.

Mergi la inceput