Bv lakioana,danaang,dia_tm,Sovi! Hai Marci!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

scriu repede ca plange piticul, am pus cateva poze pe picasa.

pupici, revin cand ma lasa Andi

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

Hristos a inviat!

io sunt intr-o perioada dintr-aceea

ma grasa asta de ma rupe si sunt si in urma rau cu somnul. desi speram sa ma odihnesc acum cu sarbatorile, nu am reusit ca duminica am fost toata ziua in vizita si acolo nu am putut trage cu porcul la pranz si ma resimt la greu ca io cu somnul ala ma mai puneam pe picioare.
asta mica ma scoala la 3 ore noaptea sa pape si pana suge, pana se rahateste, pana o schimb, pana ragaie apoi merg sa ma mulg (ca iar am lapte garla de mi se intaresc sanii si ma dor noaptea) trece o ora pe putin, asa ca raman cu somn de doua ore legate. nici nu apuc sa adorm bine ca se da alarma!
si la pranz nu reusesc sa ii culc niciodata in acelasi timp sa mai prind si eu cate juma de ora asa pe furate...
imi simt capu cat china de somn!

aredwinn sa stii ca o supa/ciorba de casa se simte la cantitatea de lapte si e foarte importanta! eu zic ca aia ti-a facut lapte (plus aerul curat si linistea). conteaza mult sa mananci cate o ciorba din asta pe zi dar e la fel de important sa fie si facuta in casa si nu din aia concentrat... aia nu prea are nimic nutritiv in ea (zic eu)!
eu gatesc o data la 3 zile cate un oloi de ciorba/supa si e musai sa pap zilnic ca imediat se "simte" la tzitzi!

in rest bilantul la 1 luna e tare bun. avem 3480 gr si 51 cm. mi-a luat 1 kg si a crescut 4 cm. mi se pare ca a crescut cam putin (Serban crescuse 6 cm in prima luna) dar ma consolez ca e fetita si e mai mignona, dar ma bucur tare mult de cum ia in greutate numai cu lapticul meu!

astept si eu cu nerabdare vremea frumoasa ca sa ii pot scoate pe amandoi p-afara caci Serban mai are putin si se urca pe lustra! de cand nu mai am timp sa ma joc asa ca inainte cu el se cam plictiseste... nush cum se face ca in timpul saptamanii cand sunt singura cu ei acasa ploua si e urat, iar in we cand oricum e si sotul la ajutor se face frumos...
la capitolul kg am dat 10 jos si ar mai fi inca 6 in plus, dar tare as vrea sa le pastrez ca prea slaba eram inainte. acum am 53 si sper sa raman aici! la Serban asa ma trasese alaptatul ca scazusem mai mult decat pusesem in sarcina. sper sa nu se repete figura.

nu mai stiu ce sa mai zic ca sunt cu creierii varza! o sa pun si eu cateva pozici de azi sa vedeti ce pupaciosi am!

va pup !

p.s. Monna vazut printul!

mami deSerban Alexandru 15.07.2009 si Mara Ioana 15.03.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

meg esti tare ccu la faza cu tatele in biserica. Asa e, e greu daca nu vrea biberonul. Al meu suge oricum... mulg foarte mult dimineata si seara si il tin max 12-14 h la frigider. Noaptea ii dau biberon dar ziua il mai pun si la tata sa nu uite
Lady x buricul ce-i drept l-a pansat sotul meu. Dar fetele de la neonato l-au taiat inainte sa pice sa nu ne mai chinuim acasa si l-a lasat pe mana sotului care a dat cu clorhexina solutie alba si apoi compresa si o banta usor elastica. Doar atat.
Operatia si acum este pansata desi firele le-am scos de alaltaieri seara. Maine scot si dc e ok fac si eu o baie ca omul normal.
Cu lohiile am patit la fel, si e ok se elimina tot.
Tala la ce san am eu de mare sigur i l-as pune pe fata, deci nu-i de gluma. Si oricum si cand suge trebuie sa tin sanul ca-i acopera narile.
Cu dormitul, nici noi nu-l tinem in pat.
Ronina si Victoras mai varsa la inceput in jet o data pe zi. Dr imi spunea ca daca se intampla de 3 ori/zi atunci sa o anunt. Acum dupa fiecare jumate de portie la biberon il ridic in sus pe burta il bat pe spate si e ok. Daca il las asa,, varsa repede. Eu am biberon de la Avent cu un inel special si vad ca de la asta nu mai ragaie ca un purcel cum facea la spital inainte. Deci isi face treaba.
Carstea noi am inceput de acum vreo 5-6 zile cu colicii. Si am incercat gripe water, espumisan, baby calm... am comandat azi Colief, am citit ca merge la multi copii caci trateaza cauza. E scump ce-i drept si ajunge apx 1 saptamana dar il incerc. Abia astept maine sa soseasca.Eu dau san si bibe si momentan ma intereseaza sa aibe el chiar daca mai si arunc din el.Asa il satur si doarme legat 3 h. La san ii ajunge apx 2h. Si eu scot cam 320 ml la un muls.

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aredwynn spune:

Buburuza, nu supa de plic mananc. Am zis concentrata in sensul ca e cu foarte foarte multe legume (radacinoase), dar nu cu carne (nu prea imi place carnea). Adica dupa ce se scot legumele din oala mai ramane putina supa.
Amy, 320ml???? WOW!!!!!!! Bravo! Poti sa si congelezi de pe acuma.

Anca, mamica Nataliei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Salut fetele

Dana
eu te astept sa-mi raspunzi cum mi-ai promis cand te lasa Gaza.
Amy,Anca cat mananca ai vostri la biberon?Emma mananca intre 60 si 100 ml .
Pe mine ma ingrozesc noptile.Cand nu avea crizele astea de burta ii dadeam si eu un bibe de noapte dar acum ea se linisteste doar la san .Azi noapte a stat o ora la san tragand incontinuu.Cand a dat drumul la san a inceput urletul o ora,dupa care inca o jumate de ora san.
Cred ca ar lua mult mai bine in greutate daca i-as da mai mult biberon.
Amy tu te mulgi doar de 2 ori pe zi cate 320ml?
Eu scot cam 160 din amandoi sanii dimineata si seara si tin laptele in frigider cam 3 zile.
Eu la RARES puneam lapte muls azi peste cel de ieri.Azi am citit ca nu se face.VOI CE STITI?
revin ca s-a trezit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Felicitari Sovi! Bine ai venit bb Iustin!!!!
Sasha! Ce cadou frumos ai primit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Anca: da, eu la finalul mesei o tin pe umar macar 20-30 min si daca ragaie mai repede. De fapt o tin de mai multe ori in timpul mesei, ca mai ales dimineata cand sunt sanii mai plini ia mult aer si se tot ineaca. Mai regurgiteaza si Bianca branzit dar atat de putin incat deja asta ignor Aha, metoclopramidul stiam ca e anti varsaturi, nu credeam ca are vreo treaba cu secretia de lapte. Apropo, eu acum realizez, tu mulgi ziua si dai noaptea la biberon? Din cate stiu e recomandat sa consumi noaptea din san deoarece atunci se secreta prolactina care creste productia de lapte. Eu am muls intr-o noapte pe la 5 si a 2-a zi am facut galme la san din cauza productiei marite.
Kovacsc: 1-2 picaturi de ser pun si eu in nasuc.
Buburuza: si eu ma simt supta, tocmai am terminat o runda de 3h de stat la san aproape non stop, mai mai ca incep sa-mi fac griji ca n-ar mai fi destul lapte
Amy: o tin si eu pe Bianca la eructat de mai multe ori in timpul mesei si ragaie aproape de fiecare data, dar uneori cu tot cu laptic Azi dupa masa a varsat o cantitate f mare si de atunci parca nu se mai satura. Cel mai crunt e cand dupa ce stau cu ea 30 min la eructat se trezeste si vrea iar la san, o tinem asa cu orele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Sovi, felicitari!!! Sa creasca mare si sanatos.
Eu mai am putin si termin de renovat si apoi urmeaza curatenia si pregatit hainitele. Sper totusi sa mai stea putin sa termin ce am de facut.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 38+ Robert Aaron

AMR 1+ SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

aredwin, da apx 320ml la un muls, uneori cum a fost ieri ca nu prea am baut lichide, mai putin Nu pre am ce congela caci il consuma in mare parte.

carstea, bea si al meu in jur de 70-90ml acum, chiar si 100ml uneori. Eu stiu ca mai mult de 12 h nu se tine la frigider. Eu am respectat, acum...

Cred ca pentru lactatie m-a ajutat ca am baut in spital ceai pentru stimularea lactatiei (am avut si furia laptelui si e groaznic) si acasa ceai de anason pentru colici la baiat.

Ronina, imi pare rau de problemele astea cu eructatul. Mie mi-a varsat de vreo 4-5 ori si am zis ca inebunesc dar de fiecare data...

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Neatza fetelor
Eu acuma imi iau bagajul si ma indrept spre spital.Nu am contractii,au sa incerce sa o mangaie un pic pe caput pe bebelina ,poate se lasa si cu ceva contractii.Daca nu se intampla azi nimica dimineata sunt programata pt ceza.
Pupice la toate
Hai JD!!!
Bianca cred ca-l asteapta pe Euan!

41+3 Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput