Bv lakioana,danaang,dia_tm,Sovi! Hai Marci!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

A! si mai vroiam sa spun ca eu daca va fi cazul voi alapta in biserica - tzatele tot de la DD le am, nu?. Inainte voi vorbi cu preotul sa ma asigur ca nu dureaza mult, ca-mi primeste vinul si lingura mea (sau macar ma lasa sa o sterilizez pe a lui) si ca nu mi-o scalda cu totul in vana ci ii toarna apa pe caput. Noi facem botezul la inceputul lui iunie si cred ca-l voi face acasa (poate cu ceva ajutor de la o firma de catering)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Marci, eu as incerca o stimulare a travalilui. poate merge. baie fierbinte, urcat scari, stimularea puctului dintre degetul mare si aratator, etc. stiam ca uleiul de ricin de obicei da rezultate foarte bune dar nu stiu daca e indicat in conditiile in care colul nu este pregatit.

Eu tot pierd din dop, am contractii neregulate si sunt foarte suparata pentru ca nu am bani nici sa trec strada. De obicei luam banii de cic pe 10-12 ale lunii iar acum ar fi trebuit sa iau banii de concediu de maternitate insa nu mi/a intrat nimic pana acum. Daca as incepe travaliul activ acum nici nu as avea sa platesc pentru ca Dave sa asiste la nastere. Asa ma apuca o disperare de nu mai stiu cum sa ies din starea asta. Nu am chef de nimic, as dormit tot timpul.

Finn Constantine 15.10.2009 si 38+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Amy, ai dreptate, am gresit eu, simeticona le aduna intr-o bula mai mare, care se elimina mai usor.

Meg, nu stiu daca e o solutie, insa pe mine consultanta in alaptare m-a invatat ca la seringa sa ii bag degetul mic cu unghia mea spre limbuta si cu buricul in cerul gurii, sa il suga, si in paralel sa bag seringa in coltul gurii, si atunci nu se mai ineaca cu lichidul de la seringa cand inghite. Asa ii mai dau apa pentru colici cu seringa.

Lady, am dat cu alcool la buric pe bont sa se usuce si in rest cu baneocin, ne-a zis neonatoloaga sa scoatem usurel cojitele, inmuiate cu alcoolul. La operatie mi-a zis sa mai dau o saptamana cu betadina dupa ce mi-a scos firele. Am dat probiotice si nimic. Acum la ora de lactatie maxima am scos 20 ml...ma obisnuisem ca macar o data pe zi sa fie 100. Acum imi vine sa plang din ce in ce mai rar, probabil incep sa ma obisnuiesc cu ideea.

Voi in patul vostru cum il tineti pe bebe cu voi? La ce distanta, in brate, sau cum?

Am inceput sa dam Vigantol din zi 14, nu mai stiu pana la cat se da, pana la 2 ani?

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

J.D., si eu cam ca tine, te inteleg. Si tot asa, parca as dormi tot timpul. Ca nu stiu cum o sa fac cu lucrul si cu banii.

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Hristos a inviat!

Dorina ce faceti? Ati ajuns acasa sau inca nu?
Miha ce faci? Ai iesit cu Vladut in plimbare? Cum e cu wrap-ul? Noi am iesit si sambata si ieri si tot in wrap l-am pus si a dormit asa de bine . Si acum tot in wrap il tin
Dara stiu ca si eu tot asa am program, cel putin noaptea, la 2-3 ore papa si suge cam 1 ora. Eu zicea ca tu te mai chinui si cu pompatul si e ciudat si cum scoti, ca o data scoti 100 ml si apoi din ce in ce mai putin si tot asa. Sper sa se regleze cat mai repede si sa mai scapi de pompat . In pat eu il tin intre noi, ma asigur ca e o distanta intre noi si el sa nu se intample accidente neplacute. Oricum ne-am obisnuit amandoi cu el langa noi si dormim cu grija. Mie imi pace ca eu il pun drept si cand se trezeste il gasesc cu piciorusele indreptate spre mine/sot (sau chiar cu piciorusele pe mine). Ne incearca sa vada daca mai suntem langa el sau nu , trebuie sa simta pe cineva langa el ca altfel se foieste.
Marci poate se hotaraste Bianca sa vina si scapi de ceza
Meg, Dana cum a fost la intalneala?
Lady_X m bucur ca acum sunteti bine. Eu am lasat buricutul sa se vindece, dar dupa ce a cazut a fost tare curatel, nu a mai curs sange deloc, avea doar sange uscat care l-am curatat cu apa si atat.
Amy o sa vezi ca te descurci, nu-ti fa griji
Tala ce misto . Si mie mi-a tras un zambet sambata si de atunci tot astept sa mai zambeasca iar dar vad ca-i scump la zambete
J.D.hai ca poate mai sta bb Euan putin in burtica si vin si banii

Pupici

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronina spune:

Adevarat a Inviat!

V-am citit in reprize si am uitat tot ca-s rupta de oboseala. Noi iar avem puseu de crestere si papam cate 2-3 ore incontinuu, plus o ora stat la ragait si pe cand sa apuc si eu sa dorm se trezeste iar Ieri n-am vomat deloc, a stiut mandra ca e Pasti dar azi am luat-o de la capat Am mai pus pozici pe FB.

Cateva motate pt strengarei si strengarite, cu mamicile din dotare:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Hai JD! Hai bebe Euan!
Bravo, Bianca! am admirat pozele si am dat multe like-uri
Monna, nu m-am incumetat inca sa-l scot in wrap ca era cam vanticel...si am zis ca mai astept un pic vremea calda. tu cum il imbraci cand iesiti in wrap? bine ca mi-ar fi util sa stiu si cam ce temperaturi sunt pe la voi?! il scoti dupa ce a papat, ca sa nu-l apuce foamea foarte repede?
Dara, vigantolul pana la 2 ani stiu si eu. imi pare rau ca ai scos asa de putin azi eu dorm cu Vlad si il pun la o distanta de un antebrat de mine, astfel incat sa-l pot atinge pe burtica cand maraie si sa-i pot verifica respiratia...iar cand il alaptez ma ridic in fund si il iau pe piept, rareori il alaptez culcat, si atunci sunt cu ochii cat cepele sa nu-l sufoc
Dana, Meg v-ati intalnit? de-abia astept sa imi fac curaj sa pot iesi si eu la intalneala.

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

da, ne-am intalnit si am vazut gazutza minunata de dana! cand am acordul ei pun si o poza cu noi pe FB.

apropo de dormitul cu bebeii in pat, eu o tin pe ana la ceva distanta..sa zicem cam 30cm; nu stiu daca e bine sau nu, dar asa o simt imediat ce se foieste..si imi e f drag de ea sa o am aproape; cu matei nu am experimentat sentimentul asta.

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

Miha ieri de ex erau vreo 20 si ceva de gr si i-am dat doar body si pantalonasi pt ca mai tine si wrapul si se incalzeste si de la mine. Inca nu l-am scos afara in wrap daca a fost mai rece. ieri a batut putin vantul dar l-am acoperit bine si nu au fost probleme.

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

gagicile!

Intalnirea a fost super! Ana de Meg e o frumusete si e si foarte sic Iar faptul ca i-a daruit lui Gaza un elefantel l-a dat pe spate si acu' ma bate la cap sa mai iesim cu Ana
Iar Matei de Meg e un dulce! I-am cunoscut si iubita, f frumoasa si ea!

Pe mine m-a incurajat mult s-o vad pe Meg asa relaxata... pana acum nu am iesit cu Gaza singura dar planuiesc s-o fac si sa ne vedem mai des prin parc.

Pup fetele ca vrea Gaza sa ne iubim!

Mergi la inceput