Bv lakioana,danaang,dia_tm,Sovi! Hai Marci!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Tala, am uitat, ce-ai mai facut cu hemoroizii? Mie mi se retrasesera, dar in ziua 9 explozie, am un fel de cireasa tare, scuzati descrierea, mult mai rau ca in sarcina. Dr. a zis hemorzon, ultraproct, dar degeaba. Doare si nu se retrage, stau pe colac, deja am vreo 5 zile si nu mai stiu ce sa-i fac.

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Merci Dara, si al meu dr parea f sigur ca se rezolva in 5 zile, dar am zis sa te intreb si pe tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dara eu inca ii mai am (au fost 4 si mult mai mari ) dar nu mai sunt durerosi si s-au retras aproape complet. Din ce am inteles asta e tromboza si trec durerile in app 7 zile (la mine au fost cam 9). Am in casa tot ce s-a scos pe piata in materie de creme si supozitoare (cu toate ca nu puteam sa pun supozitor). A functionat doar proctolog crema la mine. Iti doresc sa scapi repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

Daradin ce am citit stiu ca simeticona nu sparge bulele, le aduna pe alea mici in unele mai mari. Victoras mi-a facut crize mai mari dupa Espumisan si renunt la el. Ii mai dau cate putin BABY CALM si cu Dumnezeu inainte.
Acum a adormit bine dupa baita, vom vedea la urmatoarea masa. Noi nu il trezim la 3 ore, insa se trezeste el. Oricum mai mult de 3h jumate-4h nu trec. E un copil cuminte de altfel, doarme imediat si apoi zdup! la patut.

Eu parca mi-am mai revenit, dar mi-e groaza ca de miercuri sotul incepe serviciul si e greu singura. Sper sa ne descurcam.

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Buna fetelor
eu nu am nascut inca!
Tocmai am venit de la spital de la control,bebelina e bine dar nu prea mai creste,lichidul amniotic e cam putin si colul uterin e complect inchis.Mi-au zis ca daca vreau mai pot astepta maxim pana vineri,nasterea nu mi-o pot induce medicamentos din cauza primei cezariene,asa ca cam tot la cezariana ajung.Maine trebuie sa le dau un raspuns daca mai astept pana vineri sau sa ma programeze pt cezariana.Inca nu stiu ce sa fac,eu as astepta dar imi e frica sa nu se intample ceva cu bebelina.Voi ce spuneti?
JDam citit ca te-au lasat si pe tine sa incerci sa nasti natural.Sper sa ai noroc si sa nasti maine,daca asa simte sotul tau
Va pupic pe toate

41+2 Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

Adevarat a inviat!

Iese cineva azi prin parcurile din bucuresti la plimbare? In herastrau eventual, punem de o mica intalneala?

Dorinutza, un mare pentru tine...stiu ce aiurea e sa stai in spital 5 zile si fara bebitza, a mea a stat continuu la lampita si doar mi-o aduceau cate f putin la alaptat...incearca sa dormi cat se poate, mai stai pe net..cu vizitatorii cum e politica acolo?

tala, la matei nu am avut curaj, dar aucm dormim cu ana in pat...e vreo poveste horror sau poti sa ne spui de ce nu dormi tu cu cea mica in pat?

supermami, o sa itifie cu siguranta dor de rares, dar nu la fel cum ar fi fost daca il aveai doar pe el; baiatu meu a stat la socri ieri si azi (tot in bucuresti..), ca acolo are atentie 100% si si-a dorit f mult sa stea la ei...dar eu fiind mai mereu cu ana la san sau cu activitati conexe am resimtit mai putin ca inainte lipsa lui..ma mai apuca uneori plansul ca e clar ca e mai neglijat ca inainte si imi e mila de el, ca e tot puiul meu si cat ma ocupam de el inainte si ce putin timp am doar cu el acum..si mi-e si mai mila ca vad ca e matur si intelege situatia si nu imi cere imposibilul, nu face scene...se duce si se joaca singur in camera daca eu sunt cu fata ..

JD, marci_mami, ..mai e putin, putin de tot!!

dara, ..nu incetezi sa ma uimesti cu cate lucruri stii si cu cata generozitate iti iei din timp sa ni le impartasesti.

noi am fost azi la biserica si mi-a citit preotul de 40 de zile; botezul il facem pe 28 aprilie, nu mai stiu cine intreba...si nu am idee cum am sa ma imbrac, sa pot si sa alaptez rapid si discret, sa imi mai si ascunda din sunci si sa fie si potrivita tinuta pentru vremea de afara; sunt nitel stresata ca ana nu accepta bibe, ca oricat de dezinhibata as fi eu, la biserica zau nu as fi vrut sa imi scot tzatzele pe afara si daca va face scandal de foame, nu stiu cum sa procedez..am sa incerc sa mulg si sa vad daca inghite cu seringa de 20ml, desi cred ca arata si mai straniu sa o hranesc cu seringa, nu?

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Multi pt gagici!!

Meg, eu m-as baga la plimbarica in Herastrau. Mister vrea sa se dea cu tzoacla, asa ca chiar ma gandeam de dimineata ca bine mi-ar prinde o companie.

Astept sa vad daca imi raspunzi aici in 30 min, daca nu, te sun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

si mister al meu e cu bicla, cu matei...si eu nu aveam companie

edit: mai bine te sunt pentru detalii..

meg,dematei(9.02.2007) si Ana (7.03.2012)

"Mami, te iubesc dintotdeauna!" (Matei)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_X spune:

Hristos a Inviat.
Reusesc sa intru si eu acum, cand bebe are deja 2 saptamani.

Ne-a fost mai greu putin la inceput. Eu am grupa 0 si bebe a mostenit grupa de sange a tatalui, asa ca a facut putina anemie, un icter din a doua zi de viata ceva mai pronuntat, si cireasa de pe tort a fost ca bebe a luat ceva infectie, si neavand anticorpi leucocitele lui erau 6000 in ziua 2 apoi 5000 in ziua 4 si el trebuia sa aiba cam 15000.. Asa ca a mai inceput si un tratament cu antibiotice, care i-a dat peste cap si mai rau digestia, avea dureri de burtica de numa. Acum au inceput sa-i creasca leucocitele, am luat probiotice si i se reface flora intestinala, ii e mai oki si cu burtica, si de cand suntem acasa ne e mai usor cu alaptatul, pt ca in spital nu a vrut nici cum san. Se zbatea si statea cu gura deschisa sa-i curga, desi am avut colostru la cateva ore dupa cezariana, si apoi a doua zi deja sanii angorjati, el nu sugea nici cum, eu nu reuseam sa mulg, am incercat in spital tot felul de pompe, doar pompa mea medela m-a ajutat. Am luat si ceva medicament, ca sa curga mai usor laptele sa pot scoate, deja aveam galme tari in ei. Primeam injectia si in 30 min trebuia sa pun bebe la san sau sa mulg. Acum e bine, m-au ajutat mult la spital de am reusit sa-mi rezolv problema.

Voi cum ati ingrijit buricul dupa ce a cazut? Mie mi-au aratat la spital sa ii mai curat cu betisor cu spirt secretiile ce mai apar si sa mai pun compresa cu spirt. Voi mai procedati asa? Sau lasati pur si simplu sa se vindece? Am observat ca a inceput sa se faca un fel de crusta subtirica unde e acoperit deja.

Operatia de cezariana ati mai pansat-o dupa ce au fost scoase firele?

Am reusit sa citesc asa in mare ce s-a mai intamplat, multe felicitari noilor mamici, si multe felicitari celor care deja sarbatoresc o lunita
Multa putere celor care se confrunta cu probleme. Dara zau ca nu inteleg cum functioneaza sanii tai, dar dc insisti tot asa, trebuie sa se regleze odata. Oricum tu ai facut tot ce se putea face.
Pentru colici nu ajuta si probioticele sau nu au legatura?
Noi nu avem treaba cu refluxul inca, dar de cate ori ii dau ceva medicament in biberon ce se amesteca cu alimente (lapte) am impresia ca il inec. Parca acum in ultimele zile trage mai bine si din biberon, dar de cateva ori chiar m-am speriat.
Noi incercam sa nu-l obisnuim la noi in pat, dar uneori noaptea cand il deranjeaza burtica si se calmeaza doar cu noi, nu ma lasa sufletul sa-l las singur in patut. Daca se obisnuieste asa, asta este, nu o sa-l las sa se chinuie singur in patut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Dara am uitat sa-ti multumesc pt sfatul in legatura cu David - asa am de gand doar ca o sa fie mai dificil pt ca abia ce a facut un vaccin si si-a amintit ce inseamna injectia.
Meg povestea horor pe care o stiu legata de dormitul in pat cu un bebelus este (sper sa nu supar ca o spun) despre o proaspata mamica ce a adormit in timp ce isi alapta fetita culcata in pat si a sufocat-o cu sanul.
Bineinteles ca Matilda va dormi cu noi in pat, dar dupa 1 an (daca va dori). A nu se intelege ca o pun in patut no matter what ci doar cand doarme profund, iar daca protesteaza...iar in brate.
Meg, Dana va invidiez ca va intalniti...eu in schimb m-am trezit cu musafiri neinvitati cu un copil isteric si pana la urma am facut ce nu credeam ca voi fi in stare: i-am trimis acasa
Lady imi pare rau de problemele pe care le-ati avut. Mie nu mi s-a mai pansat operatia de a doua zi. Buricutul l-am mai curatat (cat mai facea cojite) cu compresa sterila cu spirt.
Marci pana la urma important e sa fiti voi bine.
Amy te vei descurca pt ca nu ai incotro (eu functionez mai bine chiar pt ca stiu ca n-am pe cine sa ma mai bazez si ma mobilizez mai bine)
Eu am o durere in gat fenomenala, parca as avea amigdale (dar n-am) - ma tratez cu tantum verde si gargara cu apa cu sare.
Galusca mea mi-a tras azi noapte niste zambete si 2 gangureli de m-a topit, cum dadea de ochii mei cum radea cu toate gingiile la vedere si scapat si tzatza din gurita

Mergi la inceput