Bv lakioana,danaang,dia_tm,Sovi! Hai Marci!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinutza82 spune:

Hristos a inviat! Un Paste fericit sa aveti alaturi de strengari si strengarite si de toti cei dragi!!!

Noi suntem tot in maternitate, aici politica spitalului e sa pleci in a 5-a zi dupa cezariana daca si bebe e ok. Insa a facut si ea icter de ieri si e inca la fototerapie daca zice bine si abia pe la 10 aflu daca putem pleca azi sau o mai tina la lampitza.... Din pacate aceeasi politica urata a lor e ca merg la bebe la 3 ore pt ca nu se sta cu copilul in salon asa ca de-abia astept sa mergem acasa ca ma urc pe pereti aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

La multe lunite Camelia-Ioana de strumfy!
La multe lunite Maya-Elena de magddalena!
La multe lunite Anastasia Elena de emmaella!
La multe lunite Mara Ioana de bubu!
La multe lunite Alin Mihai de wali!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi va urez si eu.

Dara tu folosesti supozitor zilnic? stiam ca poate da dependenta (adica sa nu mai poata face fara el). Eu o ajut facand exercitii cu piciorusele (bicicleta, adunate spre burtica)
Mie pediatra mi-a spus ca in realitate nici un medicament de colici nu ajuta (Colief cica ar avea ceva efecte). Eu inca nu-i dau nimic pt ca atat timp cat o pot linisti plimband-o pe umar ma gandesc ca nu-i asa de grav (sper sa ramanem la stadiul asta, desi acum 2 nopti am cam facut noapte alba si eu si tati ca sa doarma fata). Lui David i-am dat preventiv bonisan pana la 6 luni (dar am citit acum ca de la asa ceva se pot declansa regurgitatii serioase - noi oricum am avut reflux deci nu-mi dau seama daca asa e)
Ronina si Monna va multumesc pt gandurile bune, sa dea DD sa fie cat mai usor ptt David, eu asta imi doresc.
Amy imi pare rau de colici, dar trec si astia pana la urma.
Mie mi-ar fi teama sa dorm cu bebe langa mine (daca vreti va spun si de ce, e destul de inspaimantator)
Fetelor care urmeaza sa nasteti va tin pumnii sa treaca timpul usor si sa aveti o nastere asa cum v-o doriti.
Dorinutza tinem pumnii sa plecati repede acasa si sa treaca icterul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emmaella spune:

Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va apere de toate relele stiute si nestiute.Hristos a inviat!
Mona,Tala-multumim mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_mami spune:

Hristos a inviat!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

41+1 Bianca Melissa
mami de Oliver Nikolas -05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

Hristos a inviat! Sa aveti toate un Paste fericit si linistit, alaturi de bebeii din burtica sau din brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

HRISTOS A INVIAT!PASTE FERICIT TUTUROR ALATURI DE CEI DRAGI!!

39+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaelena spune:

Hristos a inviat! Cum petreceti de sarbatori?

Dara, cum stai cu lohiile? La mine in prima zi dupa fiole a curs tare, apoi cate putin. Mai am de luat 2 zile. Tu te mai duci la control dupa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

dorinutza si eu tot 5-6 zile am stat si te cred ca inebunesti. Eu cum aveam si o stare precara credeam ca mor acolo.
kovacsc de ce nu o pui in patut? Eu il iau numai cand plange si ocazional cand are toane rele si la noi cum deja colicii s-au instalat... A stat sotul 3 ore cu el azi-noapte in brate pana s-a calmat si crede-ma e minune cand il pui calm in patut sau poate nu se satura suficient la san si adoarme repede.
Dara ceaiul de la baby calm se da 100 ml in decurs de 1 zi. Deci o mica cantitate , si oricum al meu bea portia de lapte dupa.. Numai ca pe el il doare tare si face crize de plans puternice cand se apropie sa iasa afara cu caca sau gaze. Apoi brusc se insenineaza si tace sau adoarme.

PS:cand adoarme zambeste superb iepurasul!

Bia si eu am aceeasi stare. Plang aiurea cateodata si nu-mi revin. Plang numai cand ma uit si burta mea care arata ca un porc de Craciun cu a 5-a operatie , fiind cezariana si de ciuda chiar ca "de ce tocmai eu?" Apoi ma calmez si ma uit la iepuras si la zambetul lui involuntar si imi trece. Ma gandesc ca toate sacrifiiciile n-au fost in zadar.

irinaelena lohiile eliminate ulterior , ce culoare aveau? Si eu am crezut ca s-au terminat in spital, insa cand am venit acasa si am inceput sa-l tin pe bebe la san pe burta, au inceput sa curga iar mai ales cand sugea. Sunt inchise la culoare...

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SuperMami_1 spune:

Adevarat a inviat!
Noi suntem pe-aici prin preajma, ca nu ne-am incumetat sa plecam pe undeva cu vremea asta ciudata in schimb a plecat sotul cu Rares la Piatra Neamt la bunici si-l lasa o saptamana in vacanta si el se intoarce maine singur. Sigur imi va fi foarte dor de Rares o saptamana, dar cu siguranta ca imi va fi mult mai usor...poate ma incumet sa ies si cu bebe in wrap la plimbare, o sa chem si pediatrul la vizita la domiciliu.
Dorina, te inteleg ca e naspa in spital, si trece greu timpul, mai ales acum de Pasti, dar trebuie sa mai ai rabdare,probabil ca maine va da drumul, daca e si bebe ok. Eu am stat 3 nopti in spital...si mi s-a parut o vesnicie, mi-am luat rezerva cu plata in ideea ca voi avea intimitate chiar am incuiat usa si mi-au facut scandal asistentele....ca era un du-te vino continuu si nimeni nu batea la usa rezervei... imi venea sa matur cu ei pe jos..ba asistentele neonato si lauze, ba infirmierele si de la o sectie si de la alta, ba doctorii la vizita, ba femeile la curatenie...etc

Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Mona, multumesc, pai fetele care alapteaza tot asa fac, la maxim 2-3 ore stau o ora, doar ca eu pun fata la san pana se enerveaza si apoi mulg. Eu cred ca prolactina mea functioneaza dupa fusul tau, ca pe la 2 iar am muls 100 ml, apoi la 5, 40 ml si sa vedem daca iar e cu 2 ml dupa aia pana maine.

Tala, a inceput sa faca caca si singura, dar supozitorul sigur e dintre „laxativele” care nu dau dependenta. De medicamentele de colici de tip simeticona nu mi-e teama, ca nu se absorb la bebe, doar mai sparg gazele. Colief e pe baza de lactaza, enzima pt. digestia laptelui, din ala nu i-am dat. De altele din plante nu m-apuc ca unele pot face nitica aciditate.
Despre pregatirea lui David, eu cred ca e util sa-i explici la ce sa se astepte, ca o sa-l doara un pic intepatura de anestezie, dar nu tare si tot asa, etapele, si e suficient. Si mie mi-e teama sa nu ma intorc peste bebe in somn sau sai trag patura peste cap.

Irina, mie mi-a dat artrotec comprimate, nu fiole si luam de 2 ori pe zi, si de cate ori luam, curgea, in rest foarte putin. Mai am o pastila maine. Nu ma mai duc la control, cred ca dr. a considerat ca s-or elimina cat trebuie in 5 zile de tratament. Ma mai duc la control abia la 6 saptamani.

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput