Bv lakioana,danaang,dia_tm,Sovi! Hai Marci!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kovacsc spune:

mersi Happy de sfat. Noi nu o punem in patut, ne am obisnuit sa o punem in patul in care dorm eu, si noaptea am o lumina slaba sa o pot vedea dc ma trezesc. Fac rau? o sa incerc sa mai schimb si eu cum zici tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy25 spune:

L a noi au inceput colicile. Acum scriu cu el pe burta.
Vad ca la espumisan are niste crize teribile. Sa ii dau baby calm , adica e ok ceai la aproape 2 saptamani?

Multumesc Bunului Dumnezeu!

Mamica fericita de iepuras Victor Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Eu stiu ca nu se da ceai sau apa la bebe pana mult incolo, ii umpli burtica cu ceai in loc de lapte si nu ia in greutate. Eu am mers doar pe apa pentru colici cu girafa, cate 1 ml de 3 ori pe zi (am folosit si pt sughit) si pe sab simplex in laptic, in rest avut grija sa faca caca ca sa fie libere intestinele, a zis neonatoloaga chiar la 12 ore sa fim siguri ca a facut macar un caca (nu la 3 zile, cum e mai incolo). Si in rest tinut mult cu burtica spre umar, plimbat cu ea in brate. Acum doarme la mine pe umar dupa masa. ca se chinuie mai rau daca o pun imediat in patut.

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara76 spune:

Sab Simplex, Espumisan sau Infacol nu se asimileaza la bebe, se elimina direct in caca.

mamica de minune Miruna Sanziana (02.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

Happy,eu sunt constienta ca trebuie in curand sa se intample si lucrul acesta ne-am ocupat timpul cu pregatirea bucatelor pt masa de Pastecind ma doare vb cu bubu,ne calmam una pe altaacum vedem noiau inceput si durerile de spate,la voi cum erau?la mine incep din zona rinichilor si pina jos,pina azi nu aveam decat in zona lombara azi se pare ca s-au extins,sper doar sa prevesteasca nasterea si nik altceva

39+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

La multe lunite Camelia-Ioana de strumfy!
La multe lunite Maya-Elena de magddalena!
La multe lunite Anastasia Elena de emmaella!
La multe lunite Mara Ioana de bubu!
La multe lunite Alin Mihai de wali!

Am intrat si eu putin sa va urez Sarbatori fericite pline de liniste, iubire si bucurii alaturi de cei dragi!

Tala tin pumnii sa scapati de icter si sa fie bine cu operatia lui David
Miha felicitari pt caderea buricutului! Ai cavaler mare de-acum
Meg, Ronina
J.D. cum mai esti?
Bia imi pare rau ca treci prin stari de astea, faci bine ca vrei sa mergi la medic, el o sa-ti spuna daca e sau nu normal cum reactionezi
Nelli tin pumnii, vad ca incet incet te apropii si tu de momentul magic
Cristina si eu tot pe parti il pun sa doarma. Nu-i place pe spate, daca-l pun asa da din picioruse si se trezeste. Si nici pe burtica nu prea ii place sa stea, il mai pun ziua dar foarte putin pt ca se enerveaza si incepe sa planga. Eu de infasat nu-l mai infas, la inceput vreo 2 saptamani parca l-am infasat dar dupa am renuntat pt ca am vazut ca incepe sa doarma si asa. Karina inca e micuta si e obisnuita sa doarma "inghesuita" ca in burtica .
Dara, cuscra, tin pumnii sa va fie bine cu alaptatul ca tare te mai chinui, eu nu cred ca as fi avut atata putere sa insist asa cum faci tu . si pt nora
Amy imi pare rau ca va chinuiti cu colicii

Al meu print doarme cu noi in pat, l-am luat la inceput cu mine in pat c-am vazut eu ca doarme mai bine si acum nu-l mai pot pune in patutul lui ca ne chinuim amandoi toata noaptea. Am incercat saptamana trecuta sa-l invat dar degeaba ca 3 nopti mai mult ne-am chinuit asa ca am renuntat. Poate cand o fi mai marisor o vrea sa doarma la el in patut ca doar n-o dormi cu noi pana la 18 ani

Pupici la burtici, mamici si strengarei

Monica, mami fericita de Cezar-Andrei (04.03.2012)

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelli spune:

mona

39+ Maria-SiminaDoamne ajuta-ne sa fim cu totii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Noi am fost la un targ de produse pentru copii si bebelusi si dupa 5 ore plecati de acasa am revenit varza. Eu m/am bagat direct in pat si mi/a trebuit cam 1 ora sa ma lase durerile de toate felurile pe care le/am avut. Nu am gasit mare lucru, doar 2 swaddle pe care am dat 10 euro la reducere. In rest foarte multe carucioare si jucarii, dar noi nu de astea avem nevoie. Eu sunt bine, nu am mai pierdut din dop dar am in continuare contractii neregulate, uneori dureroase tare. Sper ca travaliul sa fie mai scurt in acest caz. sotul crede ca bebe va veni marti in timpul zilei, cand e Finn la gradi. Sa vedem daca are dreptate.

Nelli, din ce spui se pare ca ai contractii. Vine bebelina!

Monna, Ronina, Happy,.

Paste fericit va uram toti 3 si bebe din burtica!

Finn Constantine 15.10.2009 si 38+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Hristos a inviat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_cp spune:

Hristos a inviat!
Sa aveti parte de sarbatori frumoase si linistite alaturi de bebeii si familiile voastre!

Mergi la inceput