FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 16

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata fete dragi, mi se lungesc ochii dupa Bichi si Tusferi, de abia astept sa ne dea si ele vestile bune.
Alina-alba....gand la gand, parca am fi surori daca ai stii ce ma manca si pe mine ieri sa mai fac o beta. Mor de inima pana la eco, macar sa stiu ca e acolo si ca evolueaza, ca alte semne n-am . Eram hotarata sa merg azi dimineata, dar m- am trezit asa de greu ca n- am mai ajuns . Tu cand mergi la eco?
Coco si pe mine m- a chemat dr la 7 sapt...mi- a zis ca inimioara se vede bine dupa 6 sapt si 4 zile...la care eu i- am zis...esti constienta ca la 6 sapt si 5 zile ma infiintez la usa cabinetului si nu plec pana nu fac eco
Apalina, n- ai mai intrat demult, sper ca esti bine. Cand merg la eco? poate se vede si ce ascunzi acolo
Brigit, tu cand faci cerclajul? Te-ai mai interesat de inelul ala de silicon? Doamne ajuta sa treci cu bine si peste asta, sunt cu gandul la tine
Ma gandesc tare des la Roadetota noastra, sper sa fie bine si sa-si revina ca sa o poata lua cu forte proaspete la drum din nou....de data asta sigur va fi totul diferit
Vad ca dupa Smaick...urmeaza claand dar nu a mai dat nici un semn, nu a scris de mult...esti ok draga noastra, totul decurge conf planului?
Smaick, nu mai ai mult si pleci, Doamne ajuta in mod sigur vei veni si tu cu vesti bune
Amalia, cam rarut in ultima vreme pe aci...te-ai apucat cumva de tricotat?
Ella43tu ce planuri ai, incotro te indrepti?
Paunas...iti raspund eu. Toata procedura dureaza max 1 sapt, asta daca faci cu fresh sperm. La prima intalnire i se ia analizele sotului si proba. Atunci se face si punctia donatoarei. Apoi astepti timp de 5 zile sa se formeze blasto, timp in care dr te informeaza zilnic starea lor. Apoi in z5 mergi la ET si gata. Deci la clinica mergi de 2 ori. Daca preferi cu sperma congelata...mergi la o prima consultatie, unde dr iti analizeaza dosarul, sotul da proba pe care o congeleaza. Apoi mai mergi doar la ET .

O zi frumoasa sa aveti

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta

Mergi la inceput

Miracol am uitat sa pe si pe tine asa ca primesti unul special

aaaaa Smaick Felicitari pentru sora ta...sa o urmezi sa, copilasii sa fie parteneri de joaca

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunas spune:

multumesc irilac31 !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

pa-u-nas!!! ai scos nasul...si unde l-ai scos si ce planuri frumoase! hai sa fie cu noroc, ca m-am plictisit de cat timp "te stiu"

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Irilacsunt aici tricotez mai arunc un ochi si la voi astept beta fetelor si sa dea Alinutz un semn dar vad ca ii tare ocupata draga de ea in rest eu cu DHEA mea astept sa treaca luna si sa merg la analize fetele mele

amalia tsakoniati(matusa)

Mergi la inceput

Aristica, bafta multa sa vii cu vesti bune si sa ai cel mai frumos concediu
Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Iri, sunt prinsa cu niste analize si controlul preanestezic zilele astea.
Da, am vb cu dr , mi-a povestit de inel, inconvenientul ar fi ca ar trebui schimbat pe parcursul sarcinii, si sincer as vrea sa umblu cat mai putin pe la col.
Am ramas la varianta clasica, bagat la vena, apoi somn de voie si crosetarea colului.
Te-ai hotarat cand faci eco? #354;in pumnii.

Fetelor ce mai stiti de mami vreau? A ajuns acasa cu bebe ?

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Brigit

Iri, sunt prinsa cu niste analize si controlul preanestezic zilele astea.
Da, am vb cu dr , mi-a povestit de inel, inconvenientul ar fi ca ar trebui schimbat pe parcursul sarcinii, si sincer as vrea sa umblu cat mai putin pe la col.
Am ramas la varianta clasica, bagat la vena, apoi somn de voie si crosetarea colului.
Te-ai hotarat cand faci eco? #354;in pumnii.

Fetelor ce mai stiti de mami vreau? A ajuns acasa cu bebe ?

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Nu stiam ca trebuie schimbat inelul...in cazul asta "crosetarea" e cel mai bine, mergi 1 data si ai scapat. Iti face anestezie generale? Nu afecteaza bebelasii? Pe cand urmeaza sa faci interventia?
De mami vreau nu mai stim nimic, dar ma gandesc ca daca ajungea acasa ne dadea ea de stire....si eu ma tot gandesc la ea saracuta cat a stat in spital, de la inceputul anului....eu una nu stiu daca rezistam atat, mai ales in spitalele noastre de stat.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Iri, am primit asigurari ca nu afecteaza. Mai rau e ca doar ma cunoasteti, imi fac pb din orice, ma gandesc obsesiv la asta.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

buna fetele
tocmai m-am intors de la ecograf si endometrul este tot acolo si are 12mm; ieri am avut o sangerare puternica si am crezut ca gata, se amana tot. acum astept raspuns de la dr sa vad daca este ok si daca plec sau nu
va pup pe toate

Mergi la inceput