FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 16
Raspunsuri - Pagina 19
miracol11 spune:
HRISTOS A INVIAT! Dragele mele am revenit si eu pe meleaguri orasene....ma bucur ca va gasesc bine pe toate si cu vesti bune....
alina_alba ce faci fata tripleti??bravo pentru beta e super valoarea sa fiti sanatosi!
Brigit ma bucur ca analizele au iesit bune!sarcina usoara in continuare.....
smaick...cum esti pregatita?felicitari pt sora ta?si ea a facut fiv?
Amalia iubita esti bbine?tricotezi pt fete ca vad ca toate se gravidesc pe banda rulanta, musai si noi dupa ele.
looana,cocolino,apalina va pup....
tusferi , bichi va pup si va tin pumnii pt test...sa fie cu noroc
smaick spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miracol11 [smaick...cum esti pregatita?felicitari pt sora ta?si ea a facut fiv? |
neata
da, a facut fiv in tara
ella43 spune:
Multumesc mult fetelor sunteti niste scumpe ca de obicei, adevarule ca eu am RH negativ
iar sotul RH pozitiv, dar eu vreau sa fac cu embrioni donati si rh sotului nu prea are
importanta, adevarul e ca mie o frica de mor ca ar cam fi ultima mea sansa, acum cum o vrea
DD ca el hotaraste tot.
Eu la celelalte fiv nu am facut decat analizele de baza nu stiu daca am mutatii ceva ce
analize ar trebui sa fac ca sa stiu ca totul e in ordine cu organismul, eu am un copil din
prima casatorie am facut in trecut si vaccinul pana acum toate analizele pe care le-am facut
sunt toate in limite normale.
Ce-mi ziceti ca as putea sa fac in continuare?
toate fetele
Looana spune:
Ella deci eu am facut histeroscopia imediat dupa penultimul ciclu,am vrut sa fiu sigura ca in uterul meu e totul ok si nu inpiedica nimica ca embrionul sa se nideze.Analizele pt mutati le-am facut mult mai inainte si am aflat problema mutatiei,am cerut celor de Reprofit sa-mi de-a ei trat. pe mutatie deci eu nu am fost la hematolog pt ca aici la mine nu aveam unde si e greu in privinta asta.
Am mai facut mamografia,ecografia pelviana,Papanicolau,Chlamydiei, Mycoplasma / ureaplasma, precum si a virusului HPV.
Eu astea toate le-am facut in ianuarie si in februarie am inceput cu tratamentul fiv.
Ce faci Amalia? pe unde umbli matusica
Fetele ,gavidutele ce face-ti ce va stari de la sarcina aveti deja? eu ma lupt cu raul de arsuri,mai am un pic si trec de luna a 3 ,sper ca trimestrul II sa fie mai usor ....ma simt foarte obosita in timpul zilei. Pt asta sunt din ce in ce mai putin activa pe net,lenevesc mult.
tusferi , bichi va pup si va tin pumnii pt test...sa fie luna ceea mai norocoasa pt voi
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Looana spune:
Amalia vorbim la tel ca mie lene sa scriu sau maine cind ai timp de dimineata
paunas spune:
buna fetelor !
as avea nevoie de cateva informatii de la voi :
1.care este costul final(aprox) al unui fiv facut la Brno (si nu numai)?(fiv+trat+trans+cazare etc)
2.care sunt criteriile dupa care se poate face selectia? se poate exclude dintre donatoare o anumita etnie?
3.pretul unui fiv este ptr cati embrioni?
4.cat timp dureaza ,de cand se incepe procedura?
5.de ce nu ati facut in Romania? sau ati incercat in Romania?
multumesc!
sanatate tuturor ! si mult noroc celor care sunt in focuri !
Looana spune:
Buna dimineata
Paunas iti raspund pe scurt:
1).pretul cu aproximatie te duce la 6000€.
2).Grupa sanguina,inaltime,kg,ochi,par si poti sa soliciti daca ai anumite cerinte,cum ar fi etnia,deci trebuie sa le spui ce preferinte ai,pregatire etc. si se rezolva.
3).Ei nu pot sa-ti garanteze nr de embrioni,decit ca ai embrioni blasto de ceea mai buna calitate gradul I pt transfer, ei zic ca iti garanteaza un nr de 4-6 embrioni,eu am avut 9 .
4).Procedura dureaza si in functie de cerinte ,si donatoare potrivita tie,in general in jur de 4-5 luni,eu la inceputul lui noiembrie am compectat formularele si in decembrie deja stiam info. despre data proceduri cu aproximatie in ianuarie deja am inceput cu
tratament si plus informati mai clare despre protocol.
5).Am ales inafara tari pt ca medici sunt foarte buni,au rabdare sa-ti de-a toate detalile amanuntite cind discuti cunei,iti dau incredere din prima in sanse mari de reusita, buni in ceea ce fac,nu e esti tratata pe banda rulanda numai sa-ti iei banu si atit si vii la urmatorul fiv,nu ai treaba cu donatoara pt mine nici nu a existat persoana respectiva
decit in dosarul medical.Noi aici suntem un grup de fete si toate care au incercat pina acuma toate suntem din prima incercare o singura fata a avut rezultat negativ dar va reusi cu siguranta cu embrioni pe care ai are pt pastrat.
Deci eu nu regret incercara din Brno,si nu cred ca e vreo fata sa fie fost dezamagita de felul cum sa comportat Dr cu ea de la prima intilnire.
Fetele,gravidutele
Hai ca astept inca 2 beta mari in zilele urmatoare de la cele doua viitoare gravidute
paunas spune:
Multumesc LOOANA !
Mai am o intrebare :
De cate ori tb sa mergi la clinica si cat timp stai acolo ptr transfer?
fetelor
ella43 spune:
LOOANA esti o super scumpa cum ne ajuti tu pe noi toate cu cate un raspuns atunci cand avem dubii.
Multam fain
Fetelor haideti la o cafea sau e deja tarziu pt voi???
Vrem un beta la fel de mare de la gravidutele noastre cum vedeti va fac deja galerie
va fetelor si va doresc o zi buna