FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 16
Raspunsuri - Pagina 18
Brigit spune:
irilac, lasa ca te dezmeticesti tu pe parcurs, eu zic sa savurezi momentele astea de fericire; eco dupa 6 sapt, am mai avut si cu alina acu cateva zile parca aceeasi discutie nerabdatoarelor!!!!
alina, fffff buna beta
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
smaick spune:
buna fetele
alina e ok pentru maine si bun beta
irilac ii tot cant burtii dar e cam indaratnica , mai pica din cand in cand si ma demoralizeaza; macar curg vestile bune de la alte fete, am si eu de raportat beta 500 in ziua 14 de la ET la sora mea
va pup
Brigit spune:
avem noutati de la dublu test, am facut si eco pt screening- suntem f bine, riscurile au iesit fff mici, suntem fericiti si recunoscatori lui Dumnezeu.
Noi am facut bitest dupa metoda Nicholaides, cu recoltare de sange in s 9 si apoi eco la 12-13 sapt, e o metoda care are un grad de confidenta de peste 95% si pe care o recomand gravidutelor, pt a evita fals pozitivele care sunt f frecvente in cazul in care se face bitestul dupa metodologia veche.
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg
Brigit spune:
felicitari smaick pt beta surioarei tale! o sa umpleti familia de bebei
te pup , fii optimista
Multumesc, Doamne!
_
C677T HETEROZIGOT
smaick spune:
multam brigit, felicitari si tie pentru dublutest
sabinuta, da numara
mi s-au lungit si mie ochii dupa aadina
cocolino2010 spune:
smaick daca nu te molipsesti de la noi virtual, de la sora te lipesti neaparat. Felicitari! Sa-i mearga bine!
Daca vrei estrimax iau la serv. o folie, stii unde ma gasesti.
Eu am inceput serv. gata cu leneveala
smaick spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cocolino2010 smaick daca nu te molipsesti de la noi virtual, de la sora te lipesti neaparat. Felicitari! Sa-i mearga bine! Daca vrei estrimax iau la serv. o folie, stii unde ma gasesti. Eu am inceput serv. gata cu leneveala |
cocolino2010 spune:
alinutza ai mincarici in talpi? Tu vii cu beta de tripleti?
irilac nici tu nu ai astimpar, te grabesti la eco?
ce ati fi facut voi cu medicul meu care ma cheama la eco la 7 sapt?
dar eu mai am putintica rabdare.
tusferi esti bine? vii cu beta mare zilele astea?
bichi ce face Pasquale? Face un beta mare?
tusferi spune:
Hristos a Inviat!
Eu ma tin tare pe pozitii, astept sa se faca vineri, sa ma duc direct la beta. Nu am inca simptome de sarcina. Micile simptome pe care le am pot fi foarte bine cele de menstruatie, deci nu am nicio banuiala ca as fi sau ca n-as fi. Nu vreau sa incerc vreun test, pt ca nici daca iese pozitiv nu as avea curaj sa ma bucur. Am avut teste pozitive si in trecut si pana sa apuc macar sa vad vreo contractie cardiaca, s-a terminat tot. Deci o sa am rabdare pana vineri si mai departe o sa vedem...
Va tin la curent, indiferent de rezultat. Mai am putin si eu :-)
Gata, la culcarica!
Pup toate fetele
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11