FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 16
Raspunsuri - Pagina 17
ivisor spune:
ella
conteaza ce rh are si sotul tau, daca amandoi il aveti negativ cu siguranta iti vor cauta o donatoare rh negativ, si nu vor fi nici un fel de probleme
conteaza f mult si antecedentele tale, daca ai fost inainte insarcinata, daca sotul are rh pozitiv, si bb a fost pozitiv, daca ai facut vaccin sau nu...
tu trebuie doar sa ii informezi la clinica de toate datele acestea si ei vor sti cel mai bine ce sa aleaga, efoarte important sa le spui tot, chiar daca au fost sarcini mici oprite in evolutie
Dorinta2012 spune:
alina_alba,iubita,spune.mi te rog in a cata zi de la CM ti-au facut embriotransferul? Eu nu mai inteleg nimic...din ziua 1 de cm estrimax 13-14 zile apoi progesteron in paralel cu estrimaxul si dupa 6 zile transferul....pai transfer in ziua 21 - 23 ca eu nu mai inteleg nimic! sau in luna urmatoare?
Spune-mi te rog la tine cum a fost?
mersik! Va pupic!
alina_alba spune:
Dorinta, la mine a fost in felul urmator. Din ziua 1 a CM am inceput estrogenii, am luat 1-1-1/zi, adica 6 mg. In ziua 14, am facut eco de endometru. Endometrul meu a fost cam mic (6mm, in loc de 7 minim), asa ca am marit doza de estrogeni la 8 mg pe zi, iar dupa 4 zile am mai facut o eco. Endometrul meu era deja de 10, asa ca am inceput sa iau combinat estrogeni si progesteron si, dupa inca 6 zile am facut ET.
Daca la prima ecografie de endometru (accea dupa 14 zile de estrogeni) ai endometrul de minim 7 cm, incepi si progestreronul si in aceeasi luna faci ET-ul. Nu luna viitoare. Tot tratamentul asta are rolul de a pregati endometrul si uterul pentru embrioni. Daca amani pana luna cealalta, trebuie sa reiei tot tratamentul.
Sper ca am explicat bine, sunt cu burdihanul plin de mancare si imi cad ochii in gura de somn.
Pup si bafta multa
amaliaro spune:
Buna fetele
Alina lasa mi pm cu un nr de tel ai ajuns in Bucureti?
amalia tsakoniati(matusa)
Dorinta2012 spune:
alina_alba esti asa de draguta...iti multumesc pentru raspunsuri...uite asa prin tine nu il mai stresez pe domn doctor.
Tu cum te mai simti? Ai repetat beta?
Dorinta2012 spune:
Pentru cine a comandat medicamentele direct de la farmacia clinicii Reprofit...
Cum trimit ei medicamentele prin posta sau prin curierat? Pup
irilac31 spune:
Hristos a inviat
Ce fac fetele mele preferate cum stati cu burticile? Smaick...tu ti- ai pregatit burtica psihic? i- ai spus ca o sa se mareasca
Cum ati petrecut de Paste?...E cam liniste pe aici, oare ca ne-am gravidit cam toate?
Cine a mai fost pe la eco? Looana, Apalina, Brigit, Coco alina_alba....
Bichi...ceva noutati? Tusferi....? Asteptam de la voi niste vesti
Teli, tu trebuie sa incepi indata, asa-i? Pe cand plecarea?
Tusa Amalia big , ti-ai facut stocul de ate pt tricotat?
Dragelor, cand trebuie sa fac prima eco? Eu sunt in afara total cu chestiile astea de gravideala si ma enerveaza de mor. Eu sunt invatata sa am un plan de bataie, sa am scheme facute organizat totul....acum habar n am ce trebuie sa fac si pe ce cale sa apunc....parca sunt beata
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
alina_alba spune:
Amalia, o sa iti trimit PM cu numarul, dar azi nu stau pe la ap, iti dau maine.
Dorinta, cu mare placere, e bine sa ai pe cineva care sa iti explice. Stiu din proprie experienta. Bafta!
Irilac, da-i medicului tau mesaj cu valorile beta si progesteron. Mie mi-a trimis mail inapoi si mi-a spus cand sa fac eco. Daca si tu il ai pe Stefanutz, iti garantez ca iti raspunde in aceeasi zi, maxim a doua zi dimineata. E foarte prompt.
Si, ca sa incep si eu cu dpretul dupa sarbatori, va povestesc ce am ispravit azi. Eu, pe la sfarsitul saptamanii ar trebui sa fac eco. Dar, stiti voi cum e cand te mananca rau de tot. Trebuie sa te scarpini. Nu, nu sariti pe mine, nu am facut eco! Dar ceva ceva tot trebuia sa fac, asa ca am facut un beta, care s-a dovedit a fi un betoi fata de calculele mele. Deci, raportez o valoare de 6600, adica cu 2000 mai mare decat daca s-ar fi dublat la 48 de ore
Sunt mega incantata. Eu zic ca e de bine
Fetelor, va pup si ma bag la un somn,ca imi pica ochii in gura
amaliaro spune:
fetele si burticile jucause
Alinutza e posibil sa ai gemenasi?Irilac iubita am pierdut sirul la citi bebe sunt pe drum dar incet incet ma mobilizez andrele fire din bumbac musai albastru si roz
amalia tsakoniati(matusa)