FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 16
Raspunsuri - Pagina 16
alina_alba spune:
Smaick, daca vrei, eu maine vin la buc si am sa-ti dau estrimax. Ajunge si pt mine si pt tine pana cand te intorci de la Brno. Let me know
Looana spune:
Adevarat a inviat!
Looana Primavara incepe cu tine
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)
Bichi spune:
ADEVARAT CA A INVIAT!
Fetelor va pup pe toate, sunteti deosebite!
Sa ne ajute DD sa umplem casele nostre de copii sanatosi!
Looana spune:
Am schimbat poza la avatar cu a crescut mare ,deja da din manute
amaliaro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Looana Am schimbat poza la avatar cu a crescut mare ,deja da din manute Looana Primavara incepe cu tine Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK) 4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7) |
amalia tsakoniati(matusa)
ella43 spune:
Fetelor vroiam sa va intreb dintre fetele care au reusit cu ovocite donate sunt si fete cu RH negativ???
si daca da donatoarea voastra avea si ea RH negativ? sau ca organismul sa nu elimine embrionul va dat vreun
tratament special pt asta? Pt ca ma gandesc serios si eu la asta dar mie un pic frica...
fetele
Looana spune:
Ella eu il pozitiv,dar pe al sotului nu-l stiam cum e ,si a trebuit sa-il fac pt ca ai interesa pe cei de la Reprofit.Deci in functie de Rh ale voastre stiu ei combinatia care e buna ot voi,nu trebuie sa te agiti ,stai linistita,probabil daca ai Rh negativ va cauta donatoarea la fel cu tine,si in cazul acesta iti vor spune ei cind mergi ce e de facut.Deci la mine asta au insistat concret grupele si in special Rh pt eu daca nu-l stiam pe al sotului a trebuit pt ei sa-l faca ,altfel nu au mers cu dosarul mai departe pina nu am carificat noi Rh.Stai linistita ca se rezolva ,stiu ei ce e de facut si in cazul in care il ai negativ.Multa bafta ,deci se pate noi suntem pe aproape de virsta