FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 16

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

Smaick am intrat tirziu si iti inteleg disperarea dar nu cred ca e fara rezolvare problema ta. Este posibil ca endometrul sub tratament si cu contributia ta sa fi crescut prea mult, sa fi ajuns la "maturitate" si atunci a trebuit sa "erupa". Parerea mea ca endo tau ar ajunge la dimensiunea potrivita in 14 zile, chiar si fara tratament. Al meu asa a functionat, in luni normale, fara tratament era de 12mm in ziua 14 si cu tratament am ajuns la 14 mm.
Ai incredere ca va fi bine, ai timp suficient. Ti-a amintit Apalina cum a plecat la drum cu 6mm si a reusit sa-l creasca.
Cred ca acel 11 mm a fost obtinut mult inainte de ET. Eu ma gindeam si in cazul meu ca era poate prea mare de 12mm in ziua punctiei. Am cautat apoi sa vad daca exista vreo limita maxima, nu am gasit nimic, se pare ca organismul stie cel mai bine, cind este prea mare se rupe.

Ai incredere in DD ca va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Hai ca ma bag si eu ,cam tarziu ,e al doilea ciclu dupa dipherelin de 3.75?
Pentru ca o data trebuie sa vina , la cateva zile dupa injectie .

Dragele mele , va doresc Paste plin de Lumina Sfanta , de dragoste,alaturi de toti cei dragi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

Hristos a inviat!
Sarbatori tericite, sanatate si implinire!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Dragele mele, va scriu si eu, fara sa am un talent special la urari de genul asta. VA doresc sa fiti luminate, sa aveti sanatoase si fericirea pe care toate ne-o dorim. Hristos a inviat!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

HRISTOS A INVIAT!

Fetelor paste fericit plin de impliniri si lumina in suflet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

S#259;rb#259;tori fericite înc#259;rcate de lumin#259;, senin#259;tate, bucurie #351;i dragoste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorinta2012 spune:

Sarbatori fericite încarcate de lumina, seninatate, bucurie #351;i dragoste!

Mergi la inceput

buna fetele
mi-a suplimentat dr doza de estrogen si din pacate nu imi ajung cele pe care le am; se poate dispensa cineva de 10 pastile de estrogen pana ma intorc eu de la brno(01.05.2012)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

eu daca te ajuta cu ceva pot sa iti dau o cutie de cycloproginova (are 11 pastile a 2mg valerat de estradiol) eu asta am folosit la ultima incercare ti le dau cu mare placere
ivi

Mergi la inceput

ivisor multam mult pentru pont; am uitat ca se gaseste la noi cyclo-progynova si intrasem in vrie ca nu-mi ajung si nu mai am nici cand sa-mi comand.

Mergi la inceput