FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 16
Raspunsuri - Pagina 14
smaick spune:
buna fetele
care mai sunteti pe aici , mi-a venit ciclul!!! a patit-o careva? imi vine sa . am scris doctoritei dar pana raspunde ma urc pe pereti
5ab1na spune:
hopa
smaick imi dau cu parerea si-ti spun ca vei avea 2 posibilitati:
1) sa gaseasca o metoda prin care sa-ti faca endo sa raspunda bine pana pe 28 aprilie cand ai tu programat ET. ar fi ziua 15 ceea ce nu e deloc rau. dar in acelasi timp ma bag sa-ti spun ca timingul nu stiu cat de reusit va fi. tu ai facut decapeptyl de 3,75? ti-a venit o data ciclul dupa el si acum a doua oara? nu ma pricep dar intreb.
2) sa amani totul.
smaick spune:
da sabina nu mai pricep nici eu nimic; se pare ca hormonii mei sunt total varza. am facut decapeptylul conform schemei si totusi mi-a venit ciclul la 24 de zile(ciclu pare sa fie desi sangerarea este foarte brusca si cantitativ foarte mare dar sunt si celelalte simptome)
nu cred ca am cum sa cresc endo pana pe 26 asa ca.....ramane ultima varianta, amanarea
5ab1na spune:
mda...mai ales ca, din cate am inteles, ciclul care vine dupa o asemenea inhibare e destul de lung ca numar de zile. astfel nu stiu cat de ascultator ar fi endometrul pana in a 15-a zi. ar trebui sa ai niste estrogen in corp pentru ca endo sa poata creste si nu stiu daca dupa inhibare poate produce corpul estrogenul necesar.
doar daca ar administra doctorul niste estrogen.
asteapta sa vezi ce-ti spune si cu ratiunea inimii (daca ar putea exista asa ceva) alege.
pot sa te intreb daca tu mai ai ovare functionale si capabile sa produca foliculi?
irilac31 spune:
smaick, draga mea, poate asa e normal sa vina, nu intra in panica si nu trage concluzii .... deocamdata. eu zic sa astepti sa-ti raspunda dr. Tin minte ca si mie cand imi venise dupa diphereline m-am panicat...dar dr a zis ca e ok si sa continui protocolul.Asa ca stai linistita si vezi ce zice de la clinica.....poate asta si urmareau....
Eu una nici acum nu prea am inteles protocoalele astea la donate, la inceput ma stresam si chinuiam sa inteleg ceva, apoi am lasat-o mai moale ca oricum nu se lega nimic din ce stiam eu.Acum cand am fost la beta m-au intrebat asistentele in ce zi sunt.....habar n-aveam ce sa i raspund...am zis si eu o zi acolo si gata
Te pup si te rog sa ai gandire pozitiva, totul trebuie sa fie bine . sarbatori fericite sa ai
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
tusferi spune:
Smaick, eu parca imi aduc aminte ca am citit ca s-a mai confruntat cineva cu problema asta si ce de la Reprofit au dat unda verde mai departe. Nu vreau sa iti dau sperante false, dar nici nu dispera. Scrie la clinica si vezi ce zic. Ei au avut deja Pastele, deci cel tarziu luni primesti un raspuns...
Va doresc tuturor Sarbatori fericite si sa ne lumineze Dzeu vietile tuturor!
Va imbratisez cu drag!
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11
smaick spune:
multumesc mult de raspunsuri fetele, am sa incerc sa ma calmez si sa astept cuminte raspunsul de la clinica. Va urez "Paste fericit alaturi de cei dragi!"
apalina spune:
Irilac felicitari ,ma bucur tare mult pentru reusita.Smaick ,si mie mi-a venit cm dupa diphereline dar nu a tinut mult si de la clinica mi-au scris sa continui ,asa ca asteapta raspunsul lor si fii optimista ,endo meu cu o saptamana inainte de punctie era de 6 mm si intr-un final a fost bine ,capul sus iubita.Fetele va doresc Paste fericit alaturi de cei dragi si multa liniste si lumina in suflete.Pup gravidutzele ,viitoarele si cele in pregatiri si asteptare
minunea mea are 14 saptamani