FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 16
Raspunsuri - Pagina 13
irilac31 spune:
Salutare fete dragi...vin cu vesti
Beta nr 2, ziau 11 de la ET 307...e putin mai mult decat dublu
Dragelor, nu stiu cum as putea multumi lui DD pentru ceea ce ne-a dat sa traim zilele astea, nu am putere, nu-mi gasesc cuvintele ca sa-i pot multumi indeajuns, cand ma gandesc ca intr-adevar nu e un vis imi dau lacrimile instat...lacrimi de fericire.
Va doresc tuturor celor care urmati, celor care au fost atat de incercate si celor care poate doar ne citesc sa aveti parte de asa bucurie si sa va ajute DD ...sa stiti ca minunile exista, cand credeam ca sunt la capatul drumului, cand nu mai aveam putere de a face nimic ( nu am spus aici, dar aceasta incercare era ultima pe care avea de gand sa o fac)uite ca DD s-a indurat si de noi si ne-a trimis asemenea bucurie.
Va doresc tuturor un Paste fericit alaturi de familiile voastre, cu credinta in suflet si speranta ca intr-o buna zi totul va capata contur in viata si lucrurile vor intra pe fagasul lor.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
2 FIV nereusite la Budapesta
smaick spune:
irilac super veste
felicitari!
tusferi te asteptam
spunea cineva deunazi ca terminam cu beta si incepem sa facem apel la copilasi care si care
sper spune:
Irilac felicitari !!!
Fetelor va urez PASTE FERICIT!! Imi fac bagajele pt ca plecam la socrime, ne "vedem" dupa sarbatori.
Speranta
amaliaro spune:
Buna fetele !!!
Irilac felicitari iubita sa fiti sanatoti toti 3-4 ce o vrea DD si sa traiti fericirea la cote maxime DD sa va aiba in grija toata viata si sa va calauzeasca pasi
fetelor sa aveti un paste linistit si plin de lumina sfinta in suflete si vie ca cel mai mare vis al vostru sa fie cid mai curind realitate sa va tineti prunci sanatosi in brate
mie si lui Miracol sa ne dea DD rabdare sanatate si sa ne arate drumul pe care trebuie sa il urmam (esti febletea mea pui mic moro moy)cine stie cunoaste
SA AVETI SARBATORI LINISTITE
amalia tsakoniati(matusa)
irilac31 spune:
Bichi...draga mea, hai sa-ti povestesc cum a fost la mine si ce nazbatii am facut eu ...alina-alba e mic copil pe langa mine la zilele de testare
Luni am avut ET...pana duminica am stat cumintica, nu prea m-am cautat de semne. Ma mai pipaiam singura prin casa pe ...nik, nik erau fleasca. Nici un semn absolut nimic. Incepusem sa-mi pun intrebari de ce nu simt presiune, altadata cum incepeam utro cum aveam presiune in , acum nimic. Sotul meu tot zicea...pai e diferit ca acum e cu reusita. Ok...nu m-am stresat prea tare stiam ca pot reactiona diferit. Duminica mi-am cumparat 2 teste doar sa le am in casa , aveam de gand sa fac primul test marti. De cand am cumparat testele alea, iuby meu tot le dadea tarcole, le- a desfacut, le- a analizat pe toate partile, a citit instructiunile, iar le lasa iar le lua...la un mom dat ii zic...vrei sa fac un test? daca iese negativ...oricum nu-i bai ca sunt constienta ca e prea devreme. Bineinteles ca am vazut in ochii lui acea sclipire...ok zis si facut. Deci eram in z6 de la ET. Incepe sa se inroseaca...a 2 linie pauza...mai stau mai astept, iuby asa se mai invartea pe langa test...si apare a 2 a linita f f pal...in gandul meu.....asta e umbra catalinei . Apoi a urmat analizarea f f atenta a testului in toate unghiurile, pe toate partile, cu si fara ochelari . Am stabilit...in unghiul x se vede chiar f bine. Din duminica de florii eu am stiut ca e ceva. Apoi marti a mai urmat un test la care liniuta a fost mai pronuntata...apoi beta .
Nu v- am spus la momentul respectiv ca nu-mi venea sa cred ca am vazut bine...ma gandeam ca e doar in imaginatia noastra
Asa ca, fata frumoasa, nu cauta semna ca ele pot sa lipseasca cu desavarsire. Fii increzatoare in sansa ta si ai sa vezi daca nu vei veni si tu cu beta mare
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
irilac31 spune:
Tusferi, te astept si pe tine cu beta frumaosa
amaliaro spune:
http://www.rawlifestyle.ro/nucile-instructiuni-de-folosire/
amalia tsakoniati(matusa)
cocolino2010 spune:
Irilac bravo mami
Se pare ca si tie iti plac gemenashii? Mai ai rabdare pina la eco sa vedem cite inimioare avem.
Doamne ajuta sa fie bine.
Bichi iti doresc rabdare si incredere ca totul va fi bine.
cocolino2010 spune:
In ajun de sarbatoare va doresc:
PASTE FERICIT, LUMINA SI CREDINTA, INCREDERE SI SPERANTA!
Dumnezeu sa ne ajute in indeplinirea dorintelor.