FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 16

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ivisor spune:

alina
daca stii pe cineva care are drum prin ungaria gasesti f usor estrimax, chiar mai ieftin decat la cehi aprox 50 ron 3x28
http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/ESTRIMAX_2_mg_filmtabletta/10439

Mergi la inceput

bichi
sa se cuibareasca si sa se lipeasca bine bb-ii in burtica, asteptare cat mai usoara pana la -beta urias -iti doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Alina si Irilac, soiuri bune de trandafiri puteti comanda aici http://www.trandafiri.ro/index2.php?act=elita&id=1&pg=1
si aici
http://www.rosafruct.ro/prod/catalog.php?fk=100&k=170
Din pacate e prea tarziu sa mai comandati, stocul este epuizat. Mai puteti cumpara la ghiveci in ac perioada, cu radacina nuda e prea tarziu sa plantati.

Speranta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Irilac, mi s-a umplut inima de fericire cand am citit rezultatul analizei tale! Felicitari si sa ai o sarcina usoara si dusa la termen!
Eu abia acum am reusit sa intru si sa va citesc. Am vopsit ousoare, am facut si Clexane-ul iar acum savuram lectura subiectului meu preferat de pe DC :-)
Cred ca e subiectul cu cele mai multe vesti bune si cel mai optimist.
Eu trebuie sa mai astept cu beta. Dr a zis sa astept pana vinerea viitoare. Cred ca oricum nu o sa am curaj sa il fac mai devreme, din punctul meu de vedere sunt inca insarcinata, ca nu am o proba adversa
Gata, ma duc la sa apuc sa ma odihnesc suficient.
Va pup si astept continuu vesti bune, beta, eco, etc, ca deja asa m-am obisnuit

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot, AMH 0.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Fetelor va doresc sarbatori fericite alaturi de cei dragi, iepurasul sa va aduca liniste sufleteasca su muuuulta sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miracol11 spune:

Buna fetelor...am intrat putin...ca sunt f busy azi....e Vinerea Mare, cand Mantuitorul Nostru Iisus Hristos a murit pentru noi, pacatosii....e o zi neagra, de doliu....
Pentru ca azi dupa masa plec la tara, la soacra mea impreuna cu sotul, vom petrece la tara, traditional anul acesta, vom lua lumina in noaptea invierii si ma voi ruga pentru noi toate ca bunul Dumenzeu sa ne bucure inimile cu un copilas...nu voi putea sa intru sa va doresc in Sf. Zi de Paste....sa petreceti frumos, sa aveti parte de Sarbatori Fericite...tot ce va doriti....si stiu ce va doriti....cele gravidute sa aduceti pe lume bebei la termen si sanatosi sa va umple de acum incolo casele de bucurie....celor care sunteti in focuri multa putere si incredere in Cel de Sus...iar celor ca si mine, care sunt in asteptare...rabdare si multa ruga lui Dumnezeu!
Ma bucur ca v-am cunoscut, asa virtual macar...va cunosc povestile si sufar sau ma bucur o data cu voi...va multumesc ca existati si imi faceti zilele sa treaca mai usor...in asteptarea implinirii marelui vis...
Va doresc tuturor un Paste Fericit...iar cand ma intorc, undeva pe luni...cionim un ou rosu si ne salutam cu "Hristos A Inviat!!"
va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

PASTE FERICIT FETELOR ALATURI DE FAMILIE SI DE CEI DRAGI IAR SFINTELE PASTI SA VA ADUCA MULTA LINISTE IN SUFLET, CELOR GRAVIDUTE SARCINI LA TERMEN SI BEBEI SANATOSI, CELOR CARE SE PREGATESC, UN BETA MARE, IAR CELE IN ASTEPTARE MULTA SPERANTA CA DD LE VA ARANJA PE TOATE CUM STIE EL MAI BINE.

HRISTOS A INVIAT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bichi spune:

Buna fetelor,
am intrat sa citesc nuotati, va multumesc pentru incurajari, sunteti ca a doua familie, stiti totul despre viata noastra, de aceea sunteti mereu in gandurile mele!
Astazi a cincea zi dupa transfer nu am nici un simptom deosebit, nu ametesc, de 100 de ori pe zi imi strang sanii poate simt ceva nou, dar nimic, totul tace...
Va salut de astazi pe toate, va urez un Paste deosebit si asteptam ca in acest an sa marim membrii familiei!

Mergi la inceput

Mergi la inceput