FIV CU OVOCITE DONATE - cap. 16

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Mami vreau poate e fff prinsa cu bebe, imi place sa cred ca sunt acasa. Asa e a stat f mult īn spital, din afara pare greu, insa cand stii ca e bebe la mijloc probabil gasesti resurse nebanuite.
Alina, Cocolino, pe unde umblati?

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella43 spune:

IRILAC si eu tot la reprofit brno ma indrept nu se poate dupa atatea reusite sa ma duc in alta parte.
deocamdata sunt la faza de programare o sa va tin la curent cand stiu ceva amanunte.

toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna seara fetele.n-am mai intrat din cauza vesnicei probleme d provincie cu net-ul.Azi am fost la eco ,suntem binisor ,bebe un pic agitat si intors ...sta in cap...ceea ce nu-i prea bine dar colul e inchis si deocamdata nu-s probleme .E mare pentru varsta asta ,e bine dezvoltat ,luni fac triplu test la Cluj ...zice-se ca e mai sigur decat la noi si eco morfofetala..Sper sa fie totul in ordine ...apropo...bebe suge degetelul...emotii nebanuite.Brigit de ce trebuie sa faci procedura asta ? Exista riscuri?.V a pup pe toate si va doresc o seara faina

minunea mea are 14 saptamani

Mergi la inceput

Apalina ma bucur pt vestile bune, succes la morfologie si tt!
Cerclaj fac preventiv, sunt 2, colul trebuie sa faca fata la presiune mare.
Īn plus ce i s-a intamplat lui mami vreau mi-a dat serios de gandit, faptul ca i s-a scurtat si deschis colul brusc si fara efort ea avānd sarcina unica.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT
Tratament in sarcina: Clexane O4, Euthyrox 50, MagneB6, Femibion, Acid Folic 5mg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino2010 spune:

HRISTOS A INVIAT!

ADEVARAT A INVIAT!

eu sunt bine, m-am intors la munca si nu-mi este prea usor. statul pe scaun nu este prea comod, obosesc repede si ma dor .
ma deranjeaza anumite mirosuri, nu mai maninc multe cu pofta.
irilac astea sunt simptomele mele, altceva nu am si nici nu mai caut, vor veni la vremea lor. tu esti cu 10 zile in urma mea, cred ca ai cite ceva din toate astea.

ella cred ca tu ai mai multe sanse decit mine (desi ale mele au fost suficiente). daca faci transfer cu embrioni si mai ai deja un copilas nascut de tine, inseamna ca esti apta si poti face copii. Bafta multa!

paunas cred ca ai raspunsuri suficiente de la fete, mai poti afla si de pe site-ul clinicii (la capitolele vechi le gasesti pe prima pagina).
De ce am ales eu Cehia? In Romania nu se face cu ovo donate, nici in Ungaria. In Grecia este mai scump.

Brigit cerclajul se impune la tine sau este alegerea ta? Daca va fi si in cazul meu cred ca-mi recomanda medicul.
Si in privinta celorlalte analize te-ai informat tu si le-ai cerut sau iti recomanda medicul? Nu stiu ce este cu recoltarea aceea in sapt.9, sa-l intreb eu sau il las pe el sa-mi spuna?

Apalina asta mic al tau este fudul de mic, sa nu arate el decit spatele?

looana si voi cresteti frumos, va asteptam cu vesti bune.

alina mai ai noutati? te asteptam cu capitol nou.

si nu in ultimul rind va pup pe toate cite sunteti pe aici smaick, miracol, amalia, sabina, bichi, tusferi
si o asteptam cu drag pe mami cu andrei e prea lunga steptarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_alba spune:

Fetelor dragi, sunt si eu pe aici, v-am citit zilele astea doar de pe mobil, ca am ajuns tot tarziu acasa si nu am mai avut chef de stat pe net. Ieri s-a operat sotul meu la ORL, dubla deviatie de sept + sinusuri infundate pe partea stanga. Nu e mare lucru operatia, dar stiti si voi cum e cu barbatii astia, se plang si se vaita mai mult decat sufera. Asa ca am avut treaba sa stau sa il tin de manuta
Maine eu merg la eco la Polizu, sa vedem care e treaba, va mai anunt cum stiu ceva. In rest toate bune, nu am absolut nici un simptom, dar nu ma ingrijorez, pentru ca beta a crescut frumos, ceea ce e un semn bun.
Coco, tu cand ai eco? Vad ca mai ai rabdare. Am citit ca batatile de cord fetal se vad dupa ce beta ajunge la 6000, deci ai putea sa mergi si tu linistita la eco. Eu trebuie sa merg maine, ca saptamana viitoare doctorita mea nu e in zona, iar sa stau inca o saptamana fara eco nu pot...
Iriiiii, pai mai baga un beta daca asta te linisteste, Eu te inteleg perfect. Asta e treaba cu noi, matzele curioase, ce sa ne faci....
Brigit, bafta cu cerclajul. Sunt total de acord, better safe than sorry.
Apalina, sa stii ca la varsta asta, puiutul sta in burta in cele mai ciudate pozitii. Nu inseamna absolut nimic asta. Oricum, inca e miut si pluteste in lichid amniotic, asa ca faza cu staul in cap nu prea se apliuca. Stai linistita, ca eu sunt convinsa ca totul e in regula cu voi.Iti tin pumnii la TT.
In rest, va pup pe toate cu drag si abia astept alte vesti bune.
Special Big Kiss pentru Roadetot, o asteptam cu forte proaspete, sa isi ia restul de puiuti acasa. Ca doar, ati vazut fetelor, ca si congelateii au sanse.
O sa fac acum capitol nou.

Mergi la inceput

Cocolino, dublu test dupa metoda nicholaides e varianta upgradata a bitestului. Medicul tau ar trebui sa iti prezinte avantajele acestei metode versus cea veche si tu sa decizi ce faci. Singurul dezavantaj e pretul, al doilea ar fi ca nu se face decāt la anumite clinici. De asemenea , pt validarea testului e necesar ca ecografia morfologica sa fie facuta de un ecografist acreditat de Fetal medicine association de la Londra. Medicul meu a facut demersurile pt programare, sange am recoltat la 9 sapt iar eco la 12 s jumate.

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput

Alina, tin pumnii stransi maine, te asteptam cu vestile bune!

Multumesc, Doamne!

_
C677T HETEROZIGOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fivdonate spune:

Fetelor, avem Capitol nou aici
Va pup, Alina

Mergi la inceput