Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veroboroda spune:

Buna, fetelor!
Ce vreme urata , ploua si bate vantul si asa imi vine sa dorm....
Luy, multumesc pentru urari.Bia e incantata de bebe din burtica, imi masoara burtica cu rigla sa vada cat a crescut bebe. Dar avem o mare problema... nu vrea decat o surioara pe care sa o cheme Sara. De fratior nici nu vrea sa auda, iar eu sunt convinsa ca bebe e baietel...nu stiu ce o sa facem cu ea in cazul in care nu e surioara.
Acum cateva zile mi-a spus ca o sa-i dea surioarei ei, patutul de bebelus, jucariile de bebe, dar ma roaga mult sa nu o las pe "Sara"
sa intre in camera ei. Am intrebat-o de ce si mi-a raspuns ca bebelusii au balute si ea nu suporta sa-i murdareasca jucariile de balute...am ras cu lacrimi.
Mami de printesa Bianca Elena (29.08.2007) si+18 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui kriss79

Din pacate sarcina mea s-a oprit in evol acum 2 sapt si ieri am avut chiuretajul,aveam pierderi de sange mari si crampe cumplite.am ajuns mai mult lesinata la clinica.acum sunt bine fizic.motivele nu stiu care snt,poate raceala zdravana avuta,otita fetei,stresul,supararile..
Nici Ale nu e ok,timpanele nu-s ok,timpanometria e plata.inca 2 sapt de sinupret,colargol,vibrocil,guma de mestecat si dupa 2 sapt daca tot nu e bine,ne program pt.aeratoare.

Cristina, 9+ si mamica de Alessia Stefana

Multa putere, sanatate multa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui veroboroda

Buna, fetelor!
Ce vreme urata , ploua si bate vantul si asa imi vine sa dorm....
Luy, multumesc pentru urari.Bia e incantata de bebe din burtica, imi masoara burtica cu rigla sa vada cat a crescut bebe. Dar avem o mare problema... nu vrea decat o surioara pe care sa o cheme Sara. De fratior nici nu vrea sa auda, iar eu sunt convinsa ca bebe e baietel...nu stiu ce o sa facem cu ea in cazul in care nu e surioara.
Acum cateva zile mi-a spus ca o sa-i dea surioarei ei, patutul de bebelus, jucariile de bebe, dar ma roaga mult sa nu o las pe "Sara"
sa intre in camera ei. Am intrebat-o de ce si mi-a raspuns ca bebelusii au balute si ea nu suporta sa-i murdareasca jucariile de balute...am ras cu lacrimi.
Mami de printesa Bianca Elena (29.08.2007) si+18 saptamani

Sarcina usoara si un bb Sara sanatos si fara balute pentru Bia.

Mergi la inceput

Vad ca aici este liniste totala, sunteti cumva la meci??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ce dulce e Bia ! Imi aminteste de Maria care isi dorea tot asa, o surioara ( in nici un caz un fratior ) si o si botezase Suri ! Si cand am ales numele de Irina ne-am gandit si la faptul ca Iri rimeaza cu Suri
Poate i se indeplineste dorinta in ciuda feelingului tau

Cecilia, cum mai esti cu mana ?

Rox ? Miss you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Veroboroda, felicitari pentru sarcina!

Ce mai faceti mamicilor?

Noi am mai tot iesit prin diverse parcuri:IOR in zona dinspre strand,Parcul Circului - aici am admirat brsocutele testoase din lac si niste rododendroni imensi si superbi. In dupa-amiaza aceasta vrem sa ajungem in parcul de langa Palatul Copiilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Buna dimineata! ?

Va invidiez un pic pentru vremea frumoasa... la noi, cand nu ploua bate vantul suficient ca sa te alegi cu un nas curgator si o tuse pe masura. Ceea ce Ioana pare sa nu rateze niciodata

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Cecilia, cum mai esti cu mana?

=====================

Mergi la inceput

crishtina, voi ce mai faceti?

Ce minuni ai mai creat, sau nu mai ai timp de ele?

=====================

Mergi la inceput

Nana, ce dor imi e de tine! Sper ca sunteti bine cu totii!

=====================

Mergi la inceput