LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
..ar trebui sa iertam si sa multumim Domnului ca avem copii sanatosi. As vrea sa fiu in stare sa fac asta.

Sper sa-mi ajute Dumnezeu candva sa pot uita si ierta

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Dodo,, desteapta mai esti. Nu ca aveam dubii. Am si eu suport de ou si nu l-am folosit niciodata. Acum ii vad utilitatea. Super.

Fac haz de necaz....Daca dupa Paste ne apucam iar de varuit maine il las pe Rares sa se "exprime" artistic. Ca doar o ramane var si pt bucatarie in caz de pericol si oricum avem faianta pe pereti.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Eu studiez intens retete de cozonaci. Mai, dar pe vremea bunicii mele (Dumnezeu sa o ierte! Nici eu si nici mama nu am furat reteta si acum imi bat capul cu netul) nu punea nici atatea oua cate scriu femeile astea pe aici si nici margarina.

Revin cu itnrebarea...Voi cum faceti? Sau NU faceti?

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Floric am crezut ca esti si pe mess....dupa ce gasesc ocheti,inele si catarama pt geanta turcoaz(in rest e gata ) pt Anca...incep ceea ce-ti doresti tu cel mai mult...si-i mov

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Cozonaci eu nu fac caci nu stiu si nu-mi place cum ies.Dar face soacra mea niste cozonaci,nu super framantati,ponderat din fiecare dar buni frate...de saraca(saraca sa nu fie) cand stateam la Br si facea cozonaci...trebuia sa-i pazeasca caci erau sigur 4 guri de adulti care-i fura de calzi ,iar primii doi dispareau instant.Poate o sa reusesc sa-i fur si eu reteta si modul de lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Floric, eu nu stiu sa fac cozonac.

Pana la urma planul meu de a pleca undeva de Pasti a picat, fiindca nu am gasit nimic sa ne convina undeva cat de cat aproape, asa ca am lasat-o balta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Floric am crezut ca esti si pe mess....dupa ce gasesc ocheti,inele si catarama pt geanta turcoaz(in rest e gata ) pt Anca...incep ceea ce-ti doresti tu cel mai mult...si-i mov

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Ei, ma dau si eu in stamba anul asta. Daca nu imi iese, stiti ce buni is cei de la Boromir.. Nici eu nici mama nu am facut niciodata. Si vorba ceea, mama bucatar de seama. Dar la cozonaci nu s-a bagat. Cat a fost bunica i-a facut ea. Apoi, ni-i face ao prietena de a mea. Dar gata...vreau sa debutez.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri
Acu stii tu ca persoanele de fata se exclud dar eu am avut o mare boala cu secretarele de la noi de la facultate...si cind am absolvit, alea din facultate au devenit de treaba, dar m-am lovit de cele de pe la prorectorate...

Se exclud, se exclud, bineinteles!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
..ar trebui sa iertam si sa multumim Domnului ca avem copii sanatosi. As vrea sa fiu in stare sa fac asta.

Sper sa-mi ajute Dumnezeu candva sa pot uita si ierta

Mergi la inceput