LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan , Pisigri mi se pare groaznic ca "a trebuit" sa treceti prin asa ceva. Imi pare rau pentru toate gindurile care v-au macinat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Floric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Floric, acum am vazut postarea ta
Nu pot sa spun decit ca imi pare tare rau. Ai grija de mama ta si menajeaz-o cit iti sta in puteri...ca idioti ca aia de ti-au facut tie sufragerie suuuunt cita frunza, cita iarba! Inca nu vreau sa imi amintesc de amenajarea apatamentului in care stam (2007) si uite au trecut 5 ani....!

Anaan, imi pare tare rau, imi amintesc momentul, nu am stiut de Cris_tinaus si de experienta ei. Ma gindesc uneori ca si noi suntem altfel decit ar trebui sa fim...ar trebui sa iertam si sa multumim Domnului ca avem copii sanatosi. As vrea sa fiu in stare sa fac asta.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ina, ieri asteptānd autobuzul mi-ai aparut in minte si asa simteam nevoia atunci sa iti spun cat imi esti de draga. Dar cum nu am putut atunci, in acel moment, tin sa spun acum.

Imi esti draga din ce in ce mai mult.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, groaznica si exeprienta voastra

Stiu cum am stat eu cu morcovul pana am ajuns la dermatologul nostru de la Cluj si ne-a linistit in privinta nevului Adei depistat de mine dupa o saptamana de la nastere,dermatoloaga de aici in afara de ce citisem eu pe net nu mi-a spus nimic nou doar ca a considerat ea ca e destul de grav si tot facea niste mutre foarte grave si mormaiai cate un mda de numai cand imi amintesc imi vine sa o pleznesc ! La Cluj in schimb profesorul Tataru din start mi-a spus denumirea nevului, faptul ca are marginile nu stiu cum ceea ce nu indica un risc de malignitate din fericire , asadar m-a linistit instant

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Denisa, am mare nevoie de tine. Si nu medical...ci gastronomic.Ca la ce iti iese din mana. Ma gandesc poate stii si vreo reteta de cozonac. Care sa si iasa la o necunoscatoare ca mine. Deci...apel catre tara...Am nevoie de o reteta simpla, buna si gustoasa de cozonac. MAine e ziua cea mare.

Apropo, ca nu am mai citit. Cu ce vopsea vopsiti ouale cu copiii? Ma gandesc sa cumpar pur si simplu acuarele. S-or vopsi?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna tufete,
despre spaga ...am dat...in anumite locuri am incetat sa dau...urasc sa dau ...dar asta e.

Despre doctori(unii) si aberatiile spuse de ei fara ca o secunda sa gandeasca va pot enumera :
-"esti sigura ca asta are creier"
-"asta om nu se mai face,fa alt copil caci esti tanara"

probabil vi le-am mai zis
- "se vede ca-l ti-i legat in casa si tu-ti vezi de viata ta"-asta in conditiile in care se vad progesele lui Bogdi,dar am refuzat sa-i dau neuropsihiatrei cei 100 lei care-i cerea ,asa ca avea ea nevoi de bani(asta cand mergeam la cabinetul de la pol de stat)
-"asta cand va fi mare te va bate"-in conditiile in care B e un copil tandru si f linistit si n-a fost nicicand altfel-tot neuropsihiatra-am schimbat-o
si am dat peste alta care trata toti copii cu acelasi tratament indiferent de diagnostic,
-"da-tii doamna X medicament,ca sa doarma ;sa va puteti si d-tra linisti"-logic ca nu am administrat niciodeata acel medicament si acea reteta prescrisa de ea.Dar eu am avut norocul unor dr Oameni la care puteam merge cu retetele de mai sus,de fapt cu toate mergem si erau prerscris astfel sa -i fie bine lui B si astfel asezate sa pot folosi cat mai mult remedii homeopate care pentru noi au facut minuni.

In rest ma bucur ca in viata noastra sunt doctori OAMENI,desi sunt nevoita sa ajung si pe la ceilalti care au doar ei drept de semnatura pentru comisie .Si dupa pasti trebuie sa-i suport,si trebuie sa merg la cabinetul lor particular unde era 100lei consultatia ...

Floric pt mama ta

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric
Apropo, ca nu am mai citit. Cu ce vopsea vopsiti ouale cu copiii? Ma gandesc sa cumpar pur si simplu acuarele. S-or vopsi?

Pe ouale fierte si racite merg si acoarele...
ai mei au primit de la nasa lor,acum doi an,parca,un suport in care se pot aseza oul si acea si tempera/acuarele si anul trecut le-au folosit...anul acesta incerc cu acualrele /tempera de la scoala ...caci zilnic ma intreba cand o sa "efectueze" aceasta operatiune

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Anaan, imi pare tare rau, imi amintesc momentul, nu am stiut de Cris_tinaus si de experienta ei. Ma gindesc uneori ca si noi suntem altfel decit ar trebui sa fim...ar trebui sa iertam si sa multumim Domnului ca avem copii sanatosi. As vrea sa fiu in stare sa fac asta.

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

E foarte adevarat ce spui...dar nu sunt in stare, inca - si nici nu stiu daca voi fi vreodata.

Mergi la inceput

Ina asa

Mergi la inceput