LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***

Raspunsuri - Pagina 32

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

HRISTOS A INVIAT !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Ce faceti ? Eu ma uit la slujba de Inviere iar Ada a adormit cu mana pe punga de pufarin , Pisi e la biserica, il astept sa vina sa aduca paste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Adevarat a Inviat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

...eu astept sa vina sotul cu lumina...Isabella a adormit,caci azi la pranz a sarit programul de somn

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Eu n-am fost decat de vreo doua ori la biserica de Inviere, aveam vreo 15 ani si mergeam cu verisorii si copiii din vecini, la biserica din satul bunicilor. Cand plecam de acolo, baietii, galanti, sareau gardul sa culeaga zambile pt fete. De unde credeti? Und era cel mai sigur loc de und puteai fura flori in noaptea de Inviere fara sa te prinda proprietarul? Clar, din curtea preotului!

Mergi la inceput

Eu participam in fiecare an pana cand am nascut-o pe Ada, ne strangeam toti si mergeam la biserica, stateam afara si ascultam slujba apoi luam paste si mergeam acasa, unii se opreau in discoteca apoi , mie niciodata nu mi-a placut practica aceasta asa ca ne strangeam la barul unpr prieteni care il deschideau doar pt noi, duceam oua si cozonac si stateam de povesti pana tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

HRISTOS A INVIAT !!

Ina- ti-a prezentat bine Novus despre lumina adusa de la Ierusalim. Stiu de la bunica mea , care este pe stilul vechi, ca la ea (adica pe stilul ei) nu s-a aprins lumina si ei sarbeaza Sf.Pasti odata cu noi, tocmai din acest motiv...

Am trei verisori preoti, din cate stiu lumina ajung in orase iar ei au datoria sa se duca cu masina sa o ia dintr-un loc anume pre-stabilit... poate or fi si alti preoti care nu respecta intocmai oranduielile bisericesti, e pacatul lor...

Pofta buna la bucate celor care nu au degustat si noapte buna !!!

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 14

Mergi la inceput

Äh, da, si in satul bunicilor, era caminul cultural langa biserica, si faceau "concurenta" slujbei, cu discoteca.
Inainte de a o sterge la culcare, pup pe Sarah si pe Timi si le rog sa mai treaca pe la noi sa ne incante cu pozele lor superbe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Hristos a inviat !

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Adevarat a inviat!

Eu nu am fost la Inviere...dar acum sunt cam chiauna de la vreme.
Ma apucasem sa va scriu un mesaje legat de lumina de la Mormantul Sfant, dar scriam de pe tableta si am atins gresit ecranul si mi s-a inscris browserul.

Desi nu sunt bisericoasa am citit destul de mult despre religii in general si mai ales despre asta crestina (si practicile pagane din ea).

Dar nu reiau acum. Ma duc sa desenz.

Mergi la inceput