LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***
Raspunsuri - Pagina 31

novus spune:
Anaan, imi pare rau ca nici la voi nu a decurs totul conform planului si ca ''al rau'' si-a bagat coada, sper sa nu se mai repete
Inapreda, sa-ti fie de bine !!!
Chatonel, imi place tonusul tau
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

inapreda spune:
Anaan, Novus, Ian va multumeste
Acum e in kuru gol si cu un body de artist (adica patat cu acuarele in ulei )
Editez ca uitai sa spun ca si cioara va multumeste si va trimite un buchet de si un pahar de vin.

novus spune:
Acum chiar ca ar merge un pahar de vin, eu rontai niste saleuri asa ca trebuie ceva sa ude !!

ramona7575 spune:
La mine sper sa nu-si bage cel cu coarne coada si sa ajung la biserica chiar daca e frig de mori... il imbrac pe Stefan mai gros, ii plus pelerina de ploaie si cizme de guma si la drum... oricum, e mort de somn dar se tine batzos...
Am vb.cu verisorul meu care e preot si mi-a zis ca a ajuns lumina tarziu in Ro., iar la el (care e la tzara intr-un catun din Galati) o sa ajung mai tarziu de 0:00... in orasele mari poate ajunge la timp...
Paste fericit !!! cand ma intorc o sa va salut cu "Hristos a Inviat!"
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009 + 14

inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 La mine sper sa nu-si bage cel cu coarne coada si sa ajung la biserica chiar daca e frig de mori... il imbrac pe Stefan mai gros, ii plus pelerina de ploaie si cizme de guma si la drum... oricum, e mort de somn dar se tine batzos... Am vb.cu verisorul meu care e preot si mi-a zis ca a ajuns lumina tarziu in Ro., iar la el (care e la tzara intr-un catun din Galati) o sa ajung mai tarziu de 0:00... in orasele mari poate ajunge la timp... Paste fericit !!! cand ma intorc o sa va salut cu "Hristos a Inviat!" Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009 ![]() |
Ce inseamna ca a ajuns tirziu lumina? Ce lumina? Cine o aduce? De unde? Cum adica in toate orasele? M-ai bagat in ceata total!

novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Ce inseamna ca a ajuns tirziu lumina? Ce lumina? Cine o aduce? De unde? Cum adica in toate orasele? M-ai bagat in ceata total! ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Din ce stiu eu, un reprezentat al bisericii merge la Ierusalim de unde aduce o lumanare aprinsa din flacara care se aprinde in fiecare an din senin pe mormantul lui Isus
uite aici detalii : http://www.sfaturiortodoxe.ro/sfanta_lumina.htm
http://www.realitatea.net/lumina-sfanta-s-a-aprins-la-ierusalim-vezi-video_707556.html
Eu eram curioasa daca in fiecare oras se primeste lumina din aceasta sursa

novus spune:
citat din mesajul lui inapreda No, da-o incolo! Nu cred asa ceva. ![]() Novus, merci de info. ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Eram precisa

Mai sincer, eu cred ca se aprinde in fiecare an, doar nu-s nebuni astia sa zica doar asa si sa fie facatura

inapreda spune:
Ca se aprinde lumina sau nu, nu stiu ca nu am cercetat . Nu asta puneam la indoiala dar imi vine fffffffffffff greu sa cred ca lumina din toate catunele romanesti are aceeasi sursa.

novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Ca se aprinde lumina sau nu, nu stiu ca nu am cercetat ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Daaa,acolo si eu am indoieli, asta ziceam ca nu cred ca peste tot ajunge din aceeasi sursa, ar fi fain dar nu stiu

Scuze ca nu m-am prins din prima la ce anume aveai dubii