LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, imi pare rau ca nici la voi nu a decurs totul conform planului si ca ''al rau'' si-a bagat coada, sper sa nu se mai repete

Inapreda, sa-ti fie de bine !!!

Chatonel, imi place tonusul tau

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Anaan, Novus, Ian va multumeste
Acum e in kuru gol si cu un body de artist (adica patat cu acuarele in ulei )

Editez ca uitai sa spun ca si cioara va multumeste si va trimite un buchet de si un pahar de vin.

Mergi la inceput

Acum chiar ca ar merge un pahar de vin, eu rontai niste saleuri asa ca trebuie ceva sa ude !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

La mine sper sa nu-si bage cel cu coarne coada si sa ajung la biserica chiar daca e frig de mori... il imbrac pe Stefan mai gros, ii plus pelerina de ploaie si cizme de guma si la drum... oricum, e mort de somn dar se tine batzos...

Am vb.cu verisorul meu care e preot si mi-a zis ca a ajuns lumina tarziu in Ro., iar la el (care e la tzara intr-un catun din Galati) o sa ajung mai tarziu de 0:00... in orasele mari poate ajunge la timp...

Paste fericit !!! cand ma intorc o sa va salut cu "Hristos a Inviat!"

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 14

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

La mine sper sa nu-si bage cel cu coarne coada si sa ajung la biserica chiar daca e frig de mori... il imbrac pe Stefan mai gros, ii plus pelerina de ploaie si cizme de guma si la drum... oricum, e mort de somn dar se tine batzos...

Am vb.cu verisorul meu care e preot si mi-a zis ca a ajuns lumina tarziu in Ro., iar la el (care e la tzara intr-un catun din Galati) o sa ajung mai tarziu de 0:00... in orasele mari poate ajunge la timp...

+ 14

Ce inseamna ca a ajuns tirziu lumina? Ce lumina? Cine o aduce? De unde? Cum adica in toate orasele? M-ai bagat in ceata total!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

+ 14

Ce inseamna ca a ajuns tirziu lumina? Ce lumina? Cine o aduce? De unde? Cum adica in toate orasele? M-ai bagat in ceata total!

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Din ce stiu eu, un reprezentat al bisericii merge la Ierusalim de unde aduce o lumanare aprinsa din flacara care se aprinde in fiecare an din senin pe mormantul lui Isus

uite aici detalii : http://www.sfaturiortodoxe.ro/sfanta_lumina.htm

http://www.realitatea.net/lumina-sfanta-s-a-aprins-la-ierusalim-vezi-video_707556.html

Eu eram curioasa daca in fiecare oras se primeste lumina din aceasta sursa

Mergi la inceput

No, da-o incolo!
Nu cred asa ceva.

Novus, merci de info. Tu crezi?

Mergi la inceput

Citat:

No, da-o incolo!
Nu cred asa ceva.

Novus, merci de info. Tu crezi?

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

Eram precisa
Mai sincer, eu cred ca se aprinde in fiecare an, doar nu-s nebuni astia sa zica doar asa si sa fie facatura

Mergi la inceput

Ca se aprinde lumina sau nu, nu stiu ca nu am cercetat . Nu asta puneam la indoiala dar imi vine fffffffffffff greu sa cred ca lumina din toate catunele romanesti are aceeasi sursa.

Mergi la inceput

Citat:

Ca se aprinde lumina sau nu, nu stiu ca nu am cercetat . Nu asta puneam la indoiala dar imi vine fffffffffffff greu sa cred ca lumina din toate catunele romanesti are aceeasi sursa.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.

Daaa,acolo si eu am indoieli, asta ziceam ca nu cred ca peste tot ajunge din aceeasi sursa, ar fi fain dar nu stiu

Scuze ca nu m-am prins din prima la ce anume aveai dubii

Mergi la inceput