LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***
Raspunsuri - Pagina 33
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus HRISTOS A INVIAT !!! |
Adevarat a Inviat!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
pisigri spune:
citat din mesajul lui Bianca2503 Adevarat a inviat! Eu nu am fost la Inviere...dar acum sunt cam chiauna de la vreme. Ma apucasem sa va scriu un mesaje legat de lumina de la Mormantul Sfant, dar scriam de pe tableta si am atins gresit ecranul si mi s-a inscris browserul. Desi nu sunt bisericoasa am citit destul de mult despre religii in general si mai ales despre asta crestina (si practicile pagane din ea). Dar nu reiau acum. Ma duc sa desenz. |
Io zic sa reiei, cind ai timp
Eu habar nu am avut de faza cu transportarea Luminii dintr-un loc in altul...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Ilinca_M. spune:
Adevarat a inviat!
Bianca, sa revii cu informatia cand ai timp si chef.
Noi nu am fost la Inviere dar am auzit-o de-acasa, ca avem biserica intre blocuri:)) Sophiphi a adormit regulamentar si nu a fost deranjata, noi nu va zic ce faceam da' sper sa nu ardem in focu' vesnic pentru asta, oricum la mine a inviat saptamana trecuta iar la huzband niciodata. O, Doamne, iar vorbesc cu pacat in zi de sarbatoare, gata, sa nu stric atmosfera
Oricum aici ploua iar Phiphi cam tusheste asa ca nu cred sa iesim decat poate maine, desi se anunta ploi exact pana miercuri
Am admirat poze cu Ana cea harnicutza, aranjamentul cu lalele si crengutze e foarte mishto iar geanta foarte faina, asa e si la a ta culoarea?
Biensur ca mi-am admirat si ginerele cu "ovele" lui si spiritul hoinar
Acum huzband doarme, Phiphi s-a trezit de juma de ora si a cerut un picky house, io stau in pijamale...pe la cat se pune "masa pascala"? Cand ne e foame sau e un ritual anume?;))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
denisamada spune:
citat din mesajul lui ramona7575 M-am spetit si eu sa fiu in pas cu sarbatoarea, am facur curatenie desi eu o cam tin in scurt, mancare : drob, chec aperitiv, salata beouf si supa cu galuste... voi face ca Anaan si voi imparti mancarea cu, cumnata mea sa fie diversificata apoi mergem la mama luni unde o sa servim friptura de curcan . Din pacate ma cam doare burtica si spatele, am cam exagerat azi |
Ramona... am pierdut eu sirul lunilor? as fi zis ca nu ai mai mult de 3luni de sarcina... deja ai dureri la efort "casnic"? Meeeey, cum trece vremea! burtik sa nu mai doara...
denisamada spune:
citat din mesajul lui pisigri Ina, nu zic nic de butoiul tau, ca nici eu nu mai am chef de mers nicaieri. Mai si maninc ca sparta de o saptamina.... |
O fi ceva cu mancatul asta... de la planete! ca si eu halesc de parca ar veni sfarsitul lumii... Nu vreti sa vedeti cat m-am facut.... asa RAPID! Iar de vreo 2 zile sunt si usor iritabila!
Si nu, nu sunt gravida daca v-ati gandit la asta!
Ilinca_M. spune:
Hihi, p' asta cu adusul Luminii eu o stiu de ceva vreme da' tare m-a mirat si-mi puneam si io aceleasi intrebari precum cuscra...stiu ca mai faceam bashcalie nevinovata (zic io!) cu maica-mea, ca poate li se mai stinge lumina aia pe drum si-o iau de la vreo sfanta bricheta
La Inviere am inceput sa merg pe la 16 ani, cred, oaaai, ce vremuri...ne strangeam toata rockerimea la doua terase de langa o biserica mare din parc si beam acolo si ne hahaiam de pe la 19-20 seara...la miezul noptii fugeam repede la Biserica sa aprindem o lumanare, faceam act de prezenta si fuga inapoi pe terasa sau daca se ocupau locurile, pe banci in parc...da' vorba aia, aveam si noi pretext o data pe an sa haladuim noaptea prin oras Stiu ca intr-un an sediul s-a schimbat (s-au desfiintat terasele) in alta crasma, departe de biserica, si n-am mai ajuns la Inviere da' noi, fetele am iesit repede afara si am aprins lumanari in fata metalotecii, sa nu fim pacatoase...atat imi amintesc, ca in momentul in care aprindeam lumanarea chiar eram emotionata si ma rugam pentru parinti si pentru Picky...ei, ce folos...
O, tempora! O, mores! ;))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Vin si eu cu raportul: - dimineata ne-am trezit - eu la 8, copiii la 9, gratie draperiilor noi, am vopsit oua - ne-am distrat, Ana mai mult cu lipitul abtibildurilor decat cu vopsitul, ca s-a plictisit repede, erau oule fierbinti, etc. Dar rezultatul final a fost frumos, va pun poze sa vedeti - am plecat sa ridicam cozonacul de la cofetarie, apoi am mers in piata, unde am coborat doar eu sa iau flori si m-a prins o rapaiala de ploaie, de am ajuns ciuculete in masina, spre amuzamentul Anei. Dar am luat niste lalele superbe, drept pt care am mers si la Buni, unde era si mama sa le las si lor. - am venit acasa, am pus-o pe Ana la nani, Pisi a impachetat cadourile (partial, adica doar cele pt maine),eu am facut doua aranjamente din ce flori am avut (neajungand la piata de flori unde gasesc feluri multe, m-am limitat la niste lalele si crengute de primavara - veti vedea rezultatele in poze) - am incercat sa dorm cu Ana, nu am reusit (asa mi se intampla deobicei cand imi propun sa dorm ca sa fiu fresh), asa ca am calcat cateva hainute de ale Anei restante, am facut orezul (pui nu mai fac, ca e destula mancare) si acum cand se scoala ea prestez un epilat cu aparatul si un aranjat de par cu peria electrica La noi ploua de rupa, planul e sa mergem la Inviere, sa vedem daca si reusim. Acum las pozele cu pregatirile - la final e si geanta - poza de pe site, ca live nu am facut inca, maine e inaugurarea https://plus.google.com/photos/117734419361148822966/albums/5731290169905609393 |
Artistii!
Noi Sarbatorim Pastele amandoua... astept sa nu mai ploua, ca macar sa iesim la o plimbarica... bine, si sa se faca un pic mai cald afara... ma pun pe dat telefoane, ca via net facui urarile!
Denisa-Madalina fericita de http://picasaweb.google.com/costinstroie/AdelaMarisa#5324202110819507042" target="_blank"> Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank">http://www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
inapreda spune:
Adevarat c-s inviat!
Se pare ca noaptea n-a fost un sfetnic bun pentru ca tot cu kuru' n sus m-am trezit. Am pus de cafea, poate, poate actioneaza ca "pastila de uitat".
Denisa eu am pus 10 kg si maninc in continuare
Cuscra, io zic sa astepti cu masa pina iese lumea din biserica Tu ce crezi, ca poti minca / cind vrei? Nu stii vorba aia cu "nu toata ziua e Pshti"?
novus spune:
Neata !!
La noi e o vreme minunata , cred ca si ploua in curand asa ca trebuie sa recalculam traseul si tinuta
Inapreda, sper sa iti revina buna dispozitia cat mai repede
Ilinca, , eu zic sa mananci cand iti pica bine , pe mine ma enerveaza rituaurile astea cu masa la ora fixa si prestabilita
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
petrean spune:
Hristos A-nviat!
am intrat si eu crezand ca am timp sa mai citesc despre ce se mai intapla..insa nu ma lasa teroristii. Vreau doar sa va spun, ca cel mai curand va voi citi din orasul meu natal unde am decis sa ne mutam cu totii!