LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Hola tufete dragi,

Aseara m-am culcat la 2, dimi', m-am trezit cu noaptea-n cap dar la 9 eram gata cu toate pregateala iar la 10, cind ma intorceam de la coafor, eram happy tare si uitasem deja oboseala, munca si dureri de spate.
In timpul "muncilor" ma vaiet mereu ca asa mi-e firea dar ii place sa fie in casa mea Sarbatoare si-mi place sa duc mai departe traditia, asa cum am mostenit-o de la Mama Tie si de la Mama.

De la 10 jumate la 13 am avut in vizita un baietel si au intors casa pe dos (dar deja e iar "luna" ). Baietelul e din Iasi si, povestind cu mamica lui (ieseanca si ea, evident ) mi s-a facut tare dor de Pisigri. Ma bucur ca ti-au iesit mincarurile si in ceea ce priveste testul-barza eu sper sa fie cum iti doresti/va doriti tu/voi.

Jambo a mers dupa whiskey (asa se scrie? ), Ian inca doarme si eu tocmai am terminat de downloadat aplicatiile pe lappadul de jucarie si maninc ciocolata

S-a trezit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!!

Raportul pascal si de la noi :
- ne-am trezit la 09.30, am mancat impreuna micul dejun pregatit de Pisi care s-a trezit ca de obicei cu noaptea-n cap, am savurat cafeaua si l-am laudat pt ideea de a face curatenie joi si am plecat la piata sa vedem iepurii si alte animalute de la pet shop precum si agitatia de rigoare
- apoi am mers la ... Metro unde am cascat gura si si-a luat Pisi niste sticloante ce trebuiat daruite unor colaboratori ( a propos de dezbaterile noastre vis a vis de spaga ) , Ada a primit un soarece ce alearga dupa o minge tare fain iau eu m-am ales cu ceva cosmeticale
- cand am plecat de acolo a inceput ploaia si am realizat ca nu avem nimic de mancare acasa, la noi toate se pregatesc abia azi si nu era gata decat drobul asa ca am urcat in casa si am decongelat niste aripioare pe care le-am pus pe capac si a ramas Pisi sa le pazeasca ca eu si Ada am mers la locul de joaca din mall la intalnirea amanata de dimineata cu amica din Bucuresti si cu baietelul ei, bun prieten cu Ada de care imi tot spunea ca ii e dor
- acolo picii s-au distrat asa bine de am stat 2 ore , evident ca am fost doar noi si inca o fetita mai mare cu care s-au inteles fff bine, chiar ne gandeam ca toata lumea normala are pregatiri de facut, noi ne-am savurat cafeaua in timp ce copiii alergau fericiti chiar s-a vazut ca le-a fost dor unul de altul ; m-am si intristat putin pt ca am aflat, ceea ce banuiam deja, ca, mariajul celor doi cam scartaie daca nu chiar s-a destramat deja
- am venit pe jos cu Ada, ne-am oprit la mama sa ii ducem flori si sa preluam bunatatile
- am venit acasa, Ada se joaca cu noua achizitie, eu am facut baie si pregatesc rapid prajitura , apoi iesim inca o tura afara pt ca e soareeeee
- si sunt taaaareeee happy !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ina, eu tie iti sunt datoare cu miiii de multumiri (macar :))) pt ideea de iepuras pt Motan.
Ieri am iesit sa iau pantofi plodului.
Am venit acasa cu 2 posete pt mine (80 lei total) si cu un cadou pt Motan. Ghici ce :)))) O super cutie de prezervative - acum chiar sunt curioasa daca mai avem ceva in comun :)))))) Am adaugat si o sticla de Absolut

Oricum, au fost niste faze delicioase ieri. Eram cu Ilinca in Selgros si mergeam saplatim, cozi peste tot, ma plimbam de la o casa la alta sa caut prezervative. Si dau peste o casa goala, cu un nene casier. Pun pe banda cele 3 firfirele cumparate si il intreb pe ala: prezervative la casa nu mai sunt???
Ala casca ochii si imi spune ca nu mai au voie sa le tina la casa, imi indica unde sa ma duc si ma ajuta sa pun lucrurile inapoi in cos.
La raft gasesc ambalajul ala funny, nu rezist si il iau (planul era de o cutie de 3 bucati, dar...), ma intorc la casa, imi spune ala totalul...si-i zic eh, se putea si mai rau . La care ala: da....pai cele mai scumpe sunt cele doua distractii. Cred si eu, in afara de ele mai aveam in cos 15 oua si un pachet de sare fina :)))) A fost tare dragut.
Acum astept sa vina Ipeurasul, sa pozez cadoul si sa-l pun pe FB :)))). Uite-asa, sa se oftice lumea ca-s deja maritata

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Chatonel, pozele noatre sunt la semnatura !

Floric, am admirat bucatarul Rares si am poftit la cozonacii tai !!

Pisigri, fain cadou ai luat si tu ! asteptam pozele

Mergi la inceput

Vreau sa o felicit pe Olga pentru gestul frumos pe care l-a facut deja traditie: acela de a aduce zimbete pe fata unor copii care-si traiesc copilaria prin spitale.

Olga, un buchet mare de

Mergi la inceput

Floric, e destoinic tare voinicelul tau! Ti-au iesit "wow" si cozonacii si "ovele".

Pisigri, io nu mai am rabdare sa faci poze: ia spune, ce ai/vei capatat/capata? Scuze daca ai spus deja si n-am fost pe faza

Mergi la inceput

Simonapro, e tare frumoas ce ai explicat tu acolo cu spovedania si impartasania. Mi-ar placea sa functioneze si la mine; cred ca viata mea ar fi mai simpla si gindurile mai putin mistuitoare.
Dar, vezi tu, mie nu prea imi vine sa merg sa-mi fac "la mia culpa" in fata unui strain -in fata caruia nu am gresit cu nimc- despre care habar nu am daca are sau nu are veleitati de "mijlocitor", atita timp cit, in cotidian, mi se intimpla -de multe ori neintentionat!- sa supar pe cineva sau sa gresesc fata de cineva si sa NU imi cer iertare. Eu nu cred in puterea CUIVA de -mi ierta greselile comise fata de apropiati/prieteni/dussmani/simple cunostinte. Consider ca as fi un om mai bun daca mi-as cere iertare direct de la cei pe care ii supar si daca as reusi sa las "urme" pe unde trec, pe unde traiesc.

Mergi la inceput

Anaan, imi place mult ideea de "troc" sarbatoresc! Sa fie gustoase toate si masa de Pasti sa fie un motiv de bucurie!
Din pacate, in afara de mine si sor' mea, toate prietenele iau mincare de la mame. Si din fericire, pentru ele. Dar as putea sa incep trocul cu sor' mea care la noi ia forma unor invitatii la masa.

Mergi la inceput

Imi place si stilul...barbian al Biancai de a sarbatori si a-si trai viata, la fel cum ma incinta mult si meniul a la Pisik.

PS. Ma opresc aici ca iar vorbesc ca Moise-n pustiu.

Mergi la inceput

Inapreda ,mai zi mai zi ca tare-mi place ce zici

Si mie imi place ideea cu schimbul de mancaruri a la Anaan , la anu' discut cu fetele sa punem si noi in practica dar parca vad ca vor fi reticente

Pisik, am preluat de la tine si eu ideea cu platoul de branzeturi si somonul afumat, livrate direct de la Metro

Mergi la inceput