LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, bine ca m-ai salvat de la sindromul celui caruia ii place sa se auda vorbind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Noi nu ma iesim afara pt ca iar s-a intunecat asa ca sunt prin zona

Ce faceti diseara ? mergeti la Inviere ?

Noi cred ca nu, daca ploua

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Io m-am pleostit brusc si n-am chef de nimc. Stau in pat pe intuneric. Daca o tin tot intr-o "veselie", nu merg nicaieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Ne-am razgandit, iesim afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

am venit si io umpic, cit se coace turta dulce :) copiii plecara pe riu si io ma pusei pe experiente culinare: turta dulce de post acu sa nu credeti ca am ceva cu postul sau nepostul, dar asta mi s-a parut mie ca seamana cel mai tare cu reteta din imaginatia mea :) evident ca Nu am respectat-o "a la lettre".

olguta, tare m-au impresionat pozele de la spital banuiesc ca si tu esti varza

novus, am vazut domnisoara la aer, tare cocheta e ea in orice situatie

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui novus

Io m-am pleostit brusc si n-am chef de nimc. Stau in pat pe intuneric. Daca o tin tot intr-o "veselie", nu merg nicaieri.

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

ia depleostaste-te tu, ce-i asta, pleosteala in ajun de veselie? ori te-a ajuns oboseala? tu care ziceai ca esti zmeu paraleu te facusi oita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ina, referitor la spovedanie sunt cu totul de acord cu tine. Asta nu ma opreste sa o apreciez si sa o invidiez pe Simona pentru linistea si impacarea pe care le ragaseste spovedindu-se.

Ina, nu te pleosti!!! Asa frumos ti-ai descris starea de bucurie, ca m-a apucat si pe mine un chef sa fiu mai vesela si acum te pleostesti?! Nu-i voie!

Eu am dormit cu Andrei vreo ora, am facut o baie - acum imi usuc parul- si apoi mergem la socru-meu sa-i ducem ce i-am pregatit si sa ne vedem cu fratele lui H. si cu familia lui.

Mergi la inceput

anaan, petrecere frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

Vin si eu cu raportul:
- dimineata ne-am trezit - eu la 8, copiii la 9, gratie draperiilor noi, am vopsit oua - ne-am distrat, Ana mai mult cu lipitul abtibildurilor decat cu vopsitul, ca s-a plictisit repede, erau oule fierbinti, etc. Dar rezultatul final a fost frumos, va pun poze sa vedeti
- am plecat sa ridicam cozonacul de la cofetarie, apoi am mers in piata, unde am coborat doar eu sa iau flori si m-a prins o rapaiala de ploaie, de am ajuns ciuculete in masina, spre amuzamentul Anei. Dar am luat niste lalele superbe, drept pt care am mers si la Buni, unde era si mama sa le las si lor.
- am venit acasa, am pus-o pe Ana la nani, Pisi a impachetat cadourile (partial, adica doar cele pt maine),eu am facut doua aranjamente din ce flori am avut (neajungand la piata de flori unde gasesc feluri multe, m-am limitat la niste lalele si crengute de primavara - veti vedea rezultatele in poze)
- am incercat sa dorm cu Ana, nu am reusit (asa mi se intampla deobicei cand imi propun sa dorm ca sa fiu fresh), asa ca am calcat cateva hainute de ale Anei restante, am facut orezul (pui nu mai fac, ca e destula mancare) si acum cand se scoala ea prestez un epilat cu aparatul si un aranjat de par cu peria electrica

La noi ploua de rupa, planul e sa mergem la Inviere, sa vedem daca si reusim.

Acum las pozele cu pregatirile - la final e si geanta - poza de pe site, ca live nu am facut inca, maine e inaugurarea
https://plus.google.com/photos/117734419361148822966/albums/5731290169905609393

Pupici si Sarbatori luminate sa aveti!

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetelor,

Pace in suflet si sanatate in trup va doresc !!!

Am vazut ca majoritatea ati fost harnicutze, fiecare a facut cate ceva prin casa si bucatarie.
M-am spetit si eu sa fiu in pas cu sarbatoarea, am facur curatenie desi eu o cam tin in scurt, mancare : drob, chec aperitiv, salata beouf si supa cu galuste... voi face ca Anaan si voi imparti mancarea cu, cumnata mea sa fie diversificata apoi mergem la mama luni unde o sa servim friptura de curcan . Din pacate ma cam doare burtica si spatele, am cam exagerat azi

Anaan - interesanta si usoara reteta ta de prajituri

Inna- pai trebuie sa te bucuri de munca pe care ai depuso, hai fruntea sus

Novus- frumos va mai organizati voi, indiferent de vremea de afara

Flori - ai aplauze ca la congres si din partea mea , mi-ai facut pofta de cozonaci, mai am de asteptat pana luni

Simona - ai trait si tu ce traiesc eu de fiecare data cand vine sotiorul meu acasa...

Legat de spovedanie - marti a venit preotul din bloc si m-a spovedit si ne-a impartasit, din pacate nu este preotul nostru duhovnic, nu am mai avut timp sa ajung la el pt. ca e din Onesti. Cu siguranta m-as fi simtit mai linistita in perioada asta grea prin care trec daca as fi ajuns la el, stie sa imi unga sufletul si sa-mi gaseasca linistea de care am nevoie... este un preot deosebit care l-a ajutat foarte mult pe Marian sa-si gaseasca o anumita pace sufelteasca dupa o intamplare nefericta. Ma duc cu mare drag la el si imi lipsesc predicile lui, nu am gasit nici un preot aici in Bacau cu un asa har...

Gata, ies ca mi-a intrat sotiorul pe net

Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 14

Mergi la inceput