LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***
Raspunsuri - Pagina 29
inapreda spune:
Multam de incurajari tufete.
De trecut nu-mi trece numa' daca vreau. Dar am obosit sa vreau, asa ca ma scald in voie in butoi
novus spune:
Inaaaaaaa,, hai sus, aprinde luminileeee, sper ca ti-a trecut pleosteala !!
Noi am dat o tura de oras, am mers vreo 2-3 km dupa cum zice Pisi, ne-am oprit si la locul de joaca cu nisip unde am fost singuri evident , ne-am distrat tare fain pt ca au pus si niste aparate pt intretinere corporala si le-am probat pe toate spre amuzamentul Adei , apoi am agatat un caine tare dragalas care ne-a insotit spre casa
Olga, am vazut si eu pozele acum, emotionante ca de obicei !!
Pisik, nu pot vedea pozele tale !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
chatonel spune:
inaaaaaaa, haiii, iesi din butoi ca stii care e metoda mea hard de scos fetele din butoi
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel inaaaaaaa, haiii, iesi din butoi ca stii care e metoda mea hard de scos fetele din butoi Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Am chef sa zac; Ian e linga mine in pat, se joaca cu / jucaria noua Miine musai tre' sa fac pe vesela ca ma vad cu neamurile.
Daca se baga cineva in vorba, intru si eu; altfel tac ca n-am chef sa va deprim; nu e nimic grav; pur si simplu nu am chef de nimic. De fapt, ce vreau -sa plec!- nu se poate. Dar asta e alta poveste si, pina miine, imi trece, promit!
novus spune:
Inapreda, eu sunt in zona, Pisi merge la Inviere cu fratele meu si cu gasca, Ada nu a dormit dupa-masa asa ca sigur cade lata devreme, asa ca eu ma bag la povesti cu voi
Unde vrei sa pleci ?! Iti trimit un maaaare !!!
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Inapreda, eu sunt in zona, Pisi merge la Inviere cu fratele meu si cu gasca, Ada nu a dormit dupa-masa asa ca sigur cade lata devreme, asa ca eu ma bag la povesti cu voi Unde vrei sa pleci ?! Iti trimit un maaaare !!! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Oriunde, sa ma...aerisesc la creier; la sor' mea, la o prietena, in barul de peste drum
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Oriunde, sa ma...aerisesc la creier; la sor' mea, la o prietena, in barul de peste drum "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Ai ce mi-ar placea sa vii la mine !!
Pisik06 spune:
Ia sa vedem acum
https://plus.google.com/photos/117734419361148822966/albums/5731290169905609393?authkey=CMKBi8ydovuDgQE
Mami de minune mica
pisigri spune:
Am ajuns si eu acasa....
La noi e o vreme pisorcoasa, ba picura, ba ploua, ba sta, ba ploua, ba picura iar....
Azi am stat de la 9 la 10, de la 13.30 la 15.15 si de la 20.15 la 21.15 in ploaie, toti 4 (noi e si potaia) ca sa caste fie-mea gura la pompieri. De fiecare data am plecat cu urlete si proteste. As fi acolo si acum, daca ar fi dupa ea....
Io-s cam nervoasa pe faza asta cu incendiul, nu ma pricep eu cine stie ce, dar atita incompetenta nu am mai vazut. De cite ori au fost gata gata sa il stinga, au intrerupt eforturile si s-a reaprins. Bag mina in foc ca se va stinge cind va fi distrusa cu totul cladirea. Deh, de acolo si-a luat sora-mea rochie cu 65 de lei, pe care a gasit-o ulterior in mall la 250 de lei...concurenta la malluri, asta era problema. Intimplator mai si stiu din surse sigure ca terenul a fost solicitat de mai multe ori pt construirea unui spatiu comercial modern, complexul cu pricina a fost deja proiectat... of!
Foarte frumoase pozele voastre. Noi credca trebuie sa schimbam iar aparatul foto, imi scoate o dunga undeva in partea dreapta a pozelor, am inteles ca remedierea defectului ar costa cit aparatul, care nu a fost tocmai ieftin.
Ina, nu zic nic de butoiul tau, ca nici eu nu mai am chef de mers nicaieri. Mai si maninc ca sparta de o saptamina.... Insa cu-cadoul, nu primesc nimic; am trecut gentile de mi le-am luat in contul iepurasului, pt ca Motanul chiar nu rateaza ocazii si mai e si inspirat mereu...dar la noi Iepurasul nu a existat inainte de Ilinca asa ca nu prea sintem invatati cu el :)))). Iar eu i-am luat cadoul de care spuneam pt ca m-am gindit ca sigur o sa imi cumpere ceva si iar o sa fac o figura proasta
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)