LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***
Raspunsuri - Pagina 23
inapreda spune:
Anaan, gata ouale? Cum a decurs operatiunea? V-ati distrat? Produsul finit cum arata? Si eu acum le-am fiert, astept sa se trezeasca pictorul. Voi cu ce le-ati vopsit?
Noi vom folosi acuarele dar trebuie sa ascund negrul!
Buna ideea cu curtea La fel si cea cu prajitura Ti le...fur pe amindoua
inapreda spune:
Azi mi-am terminat curatenia (baia). Da, la mine dureaza totul ca-n povesti, adica 3 zile si miine o luam de la capat.
Apoi am fost la piata dupa verdeturi, fructe si flori. Aglomeratie maxima, trafic enervant. In timpul asta, Ian s-a rasturnat cu masinuta si si-a spurt buza si julit nasul.
M-am oprit si la o florarie, am luat citeva "chestii" si mi-am facut singura niste "aranjamente pascale" pentru ca cele "de-a gata" erau infiorator de scumpe (Pisik, sa nu crezi ca-ti desconsider munca si creativitatea ).
Am fost si cu Ian la...bar pentru ca voia un suc care "pishca", adica unul...gazos
Apoi am udat (Ian) toate florile dnei R.
Acum ma hodinesc. Voi?
inapreda spune:
Mergetii cu ghioceii la Inviere?
Eu n-am mai fost de ani de zile Poate si pentru ca, de ani de zile, la ora aia, sint rupta de oboseala. Dar, sigur, pentru ca, inca imi amintesc de ultima oara cind am fost -eram studenta- si am ris ca o moaca cit a tinut "predica" de i-am disperat pe toti din jurul meu Nu mai intru in detalii...
Ce vreau sa spun, de fapt, e ca miine seara vreau sa mergem cu totii din motive nu tocmai corecte si ortodoxe:
-pentru partea de "senzational" pe care o percepe Ian: afara noaptea, luminari etc
-pretext sa ne intilnim toata familia (si tata si sor' mea si cumnatul meu care sta in Anglia).
Vi se pare...pacatos (nu stiu alt cuvint "potrivit") din partea mea? Superficial?
simonapro spune:
Ina: E primul an in care vreau sa mergem toti la Inviere, cred ca Luc o sa fie incantat, dar nu o sa reziste mult. Eu zic ca pentru toate e un inceput, e bine sa uiti amintirile si sa mergi cu cei dragi, e un moment deosebit.
Ca tot mi-am adus aminte de spovedit, de acord cu voi ce ati spus, dar de ce sa nu fie si mai bine sa fie omul bun, dar sa ajunga si la biserica sa se spovedeasca si sa impartaseasca. E o senzatie extraordinara,sa ai cu cine sa vorbesti despre toate si sa te invete de bine, la sfarsit te simti mult mai bine.Eu vorbesc din punctul meu de vedere ca am un preot deosebit.
Sa va dau un exemplu cu mama, acum cativa ani, nu se spovedise din copilarie si eu tot o bateam la cap, sa mearga cu mine, a venit pana la urma, a stat si-a facut molifta spovedaniei si a plecat. Eu am tot cautat-o ca sa intre la preot sa se spovedeasca, ea credea ca aia a fost tot, adica molifta
Iar acum dupa vreo 5 ani, e nelipsita de la biserica in fiecare duminica si mai ales de la spovedanie si comportamentul i s-a schimbat si mai mult in bine.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Mai in capitolul bibelouri...sa va spun ca am mai gasit 2 locuri pt 2 bibelouri la mine in camera dar sa vad cum il induplec pe om ca asta e contra a tot, darmite a bibelouri. |
pai.... eu intelesesem ca bibelourile sunt pentru sufletul mamei... nu cred ca e musai sa i le pui si omului in camera.
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simonapro spune:
Mi-au iesit niste bube pe mine de vreo doua zile in special pe spate,pe picioare cateva, habar nu am de la ce, am tinut regim cat de cat, nu m-am atins de bunatatile din Turcia aduse de al meu sot si am vazut ca acum mi-au mai iesit vreo cateva pe mana. Am luat niste Peritol sirop, atat aveam in casa, care mi-a dat o stare de somnolenta, de abia am stat la munca ieri. Parca ma vezi ca nu o sa pot manca nimic de Paste
Mada: ce crezi ca ar putea fi, ca eu in ziua respectiva am mancat decat niste covrigi cu susan si cativa din cei de Buzau?
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Pisik06 spune:
HELLO!
LA MULTI ANI MICSU!!!! Sa cresti mare, sanatoasa, voioasa si sa ai o viata senina
O ploaie de pupici pentru mami GEANINA
Sa dau si eu raportul pascal: desi nu stau f bine cu zilele de conced, mi-am luat liber azi si marti, ca sa simt si eu ceva, sa nu ma duc cu oul in gatla birou. Asa ca am decis ca merita si copchilu acelasi tratament si nu l-am dus la gradi.
Dimineata in schimb am lasat-o la mama, eu am fost la biserica, m-am spovedit si impartasit. Eu sunt undeva la mijloc cu treaba asta, v-am mai zis. Nu sunt habotnica, nu tin toate posturile, nu merg saptamanal la biserica, dar sunt unele chestii, gen post in Saptamana Mare, spovedit si impartasit la Sarbatori mari, etc., pe care le tin din copilarie si am ramas asa
Apoi am fost la cumparaturi, am ridicat-o pe Ana de la mama, am mers la biserica sa trecem pe sub masa (cam imbulzeala, nu mi-a placut de data asta) si la trei am culcat-o.
Cu treburile sunt cam in urma. Am sters si eu praful si m-am apucat sa fierb niste carne pt ciorba si drob (fac pana la urma drob de pui, ca mi-a plantat soacra-mea niste pipote si ficatei gata fierte in sacosa si nu am putut refuza)
Ciorba fac ca sa manance si Ana ceva, in afara de oua, ca astea sunt in top si in zi normala. Mai fac un chec apertiv, o friptura de pui, un cheescake pe post de pasca si inca un dulce, nu stiu inca ce.
Pt mine rasfat culinar inseamna cateva chestii pe care nu mi le mai iau asa des si care imi plac (numai mie, Pisi sa nu le vada) si anume branzeturi mucegaite cu struguri si nuci, somon afumat, salata rucola. Asa ca daca le am pe astea la mine e gata masa de sarbatoare
Aaaa, am uitat sa zic ca ma alatur si eu trendului de multumire si buna dispozitie care am vazut ca domina pe aici. Motivele, in afara de cele sufletesti sunt: o geanta super frumoasa, de piele, pe care am primit-o de la o tipa cu care colaborez eu f bine (seful ei are un prieten care si-a deschis afacere cu genti si s-a gandit sa il sprijine facand cadou clientilor genti - bine s-a gandit). Eu personal nu mi-am mai luat o geanta de piele de ani buni, asa ca m-am bucurat ca un copil. Si am putut sa o si aleg, e o culoareeee. Al doilea motiv este ca prietena mea draga (si a voastra) GAZA mi-a luat un scaun de masina super bun, la 1/2 din pretul cu care l-as fi gasit aici. Ii sunt tare recunoscatoare, abia astept sa ne soseasca scaunelul.
Sunt nevorbita, as mai avea de zis, dar nu vreau sa plictisesc.
Mai zic doar ca noi oua vopsim maine, eu stiu ca azi nu se fac oua si nu se coace cozonac
Mami de minune mica
Ilinca_M. spune:
Sunt intoarsa pe dos de la o scena.
Am fost cu Phi la locul de joaca unde era huzband de serviciu si fiindca o ora intreaga a tzopait pe o chestie gonflabila de nu mai avea suflu (dar nu se oprea!!) am iesit la magazinul de peste drum sa-i iau o Fulga cu pai s-o ademenesc sa mergem acasa.
Iesind vad in parcare o masina din care ieseau niste oameni; mi-au atras atentia fiindca erau 2 barbati ambii la 2 metri de nu mai mult, cu alura de fosti sportivi, insotiti de 2 fetite si un adolescent. Cand eram la vreo 3 m de ei, il aud pe unul dintre ei (la vreo 35 de ani, celalalt la vreo 50) rastindu-se la fetitza mai mare (cealalta era de 2-3 ani), nu am inteles ce i-a zis oricum in secunda urmatoare i-a traznit o palma peste frunte! Da, i-a lipit cu sete mana lui cat o lopata peste fruntea ei de copil (arata de 7-8 ani dar la cat de inalti erau toti din jur, inclusiv adolescentul, probabil nu avea mai mult de 5-6). Mi-a venit sa lesin, am incetinit trecand pe langa ei si uitandu-ma urat fara sa vreau. Scena continua asa: pocnitorul (tatal fetelor, mai mult ca sigur) urla la fetitza sa treaca in masina, ea se ascundea dupa picioarele celuilalt inaltoc, taica-so o "vana" urlandu-i sa treaca in masina, ca ea nu merge nicaieri.
Am intrat in magazin si de acolo am vazut, pana am ajuns in fatza la rand, cum a aruncat-o cu fortza in masina. Cand m-am intors, astia (cei doi adulti, adolescentul si fetitza mica) se indreptau spre clubul de joaca. Am trecut pe langa masina: fetita era inchisa acolo, se uita pe luneta din spate plangand groaznic si din cand in cand lovea cu manutele in geam
M-am simtit asa de neputincioasa, as fi vrut sa fac ceva...dar ce naiba?!
Cand m-am intors idiotul a decis sa se intoarca dupa "pedepsita" si ceilalti ii asteptau inauntru. Inainte sa plec s-au intors, fetitza era alb-vanata la fatza si cu ochii umflati de plans
Anaan, tii minte cand ai povestit de fetita trasa de par de parinti in magazin? Cred ca asa m-am simtit eu acum Nu pot sa cred ca exista asemenea brute! Nu mai am chef de nimic
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
Aoleu Ilinca, mi-a pierit tot cheful si buna dispozitie , si eu fac c atrenul la scene din acestea si imi pare rau ca sunt neputincioasa, am intalnit si eu o data doi idioti care trageau de fata pt ca nu vroia caciula in cap si mai s-o pocneasca idiotii sau azi o desteapta care urechea copilul in magazin pt ca nu statea afara in timp ce ea proba haine si tare mandra ii spunea vanzatoarei ca l-a tras de urechi pt ca nu sta linistit
In fine, nemernici din acestia sunt peste tot din pacate
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Am uitat cireasa de pe tort: inainte sa intru in magazin l-am auzit urland catre fetita care incepuse sa planga:"taci, tu, ca-ti rup gura!"
Dar despre lucruri mai frumoase sa vorbim. M-a incantat relatarea Gazei si mi-ar placea sa faca mai des asemenea relatari De ce sa nu ne impartasim mandria pe care o resimtim fiecare fata de copilul nostru? Iar Gazulina e de admirat, Phiphi inca nu se imbraca singura, doar shosetele si caciula si le da singura jos;))
Novus, io abia acum m-am prins cum e cu jeansii ajustabili, iti dai seama ce "desteapta" sunt? Si are 4 perechi de astfel de jeansi si credeam ca tre sa-i tin la pastrare pentru cand face burta, ca in lungime ii sunt buni:))
Bianca, tu ce mai zici? Ai avut timp sa "transezi" problema?
Pisik, acum sunt tare curioasa: ce culoare e?...Sau mai bine pune o poza!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.