LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***
Raspunsuri - Pagina 22
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus La noi e o vreme minunata asa ca buna dispozitia e la ea acasa, toata lumea e in frenezia cumparaturilor si pregatirilor de Paste , e o agitatie in tot orasul, am fost dimineata in piata, era plin de lume |
Si io am o dispozitie de zile mari! Mi-e somn, foame nu mai imi e ca am halit niste covrigi .... si in curand intru in shoot!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus MICSUNICA Sa fii sanatoasa fetita frumoasa si cocheta !! Gianina, o ploaie de pupici si pt tine, sa aveti o zi minunata |
La multi ani, Micshu!!!!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
Floric spune:
Multumesc tutulol aplaudacilor. Sa fiu in acord cu congresul. Annan cums a ma deranjez, chiar imi imaginam uralele si valul de aplauze.
Ieri am vopsit si oua si pt rares am cumparat niste acuarele dar acasa am vauzt ca is in ulei. Si a iesit ceva...nedefinit spre naspa. Dar in final e bun si oul zapacit de el, caci pictat nu am cum sa spun. A fost mai necajit ca nu a putut picta cu ele, caci nu se dizolvau in apa. Dar azi i-am imbunatatit colectiad eacuarele sa ii treaca supararea.
Din comicariile lui Rares...Am fost la biserica sa ne trecem pe sub masa. Cum nu era multa lume a gasit prilej sa mai alerge nitel prin biserica. Dupa ce terminam randuiala ce credeti ca imi spune. Imi trage un scaun si ma invita sa iau loc..."mami, hai sa mai stam sa mai ascultam si noi niste muzica" si apoi baga un Doamne, miluiesteeeeee
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
simplyana_m spune:
Intrai sa urez si eu Micsunica intr-o ploaie deasa de pupici , sa va urez Lumina in suflete, de Sfintele Pasti, sa va tzuc , si sa va linistesc grijile, ca suntem bine, sanatosi, si va multumesc de gandurile bune!
http://www.lucamic.blogspot.com/
Floric spune:
Daca nu mai vreti eu bag la facut bagaje pt maine si icred ca apoi la un somn.
AM tot cautat vremea in we asta sic and vad ploaie si ninsoare pe alocuri ma ia o mare tristete. Una ca ma enervez ca nu stiu ce fel de haine sa pun in bagaj si vesnica problema daca ce iau cu mine ori is multe si nepotrivite vremii ori is putine si nu ma simt confortabil.
Mari probleme am, nu?
Mai in capitolul bibelouri...sa va spun ca am mai gasit 2 locuri pt 2 bibelouri la mine in camera dar sa vad cum il induplec pe om ca asta e contra a tot, darmite a bibelouri.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
simonapro spune:
La multi ani Micsunica frumusica, sa ai o viata fericita alaturi de cei dragi!
Geanina: un brat de si multi
Bianca:si eu sunt de parere ca se vor rezolva problemele cu dragalasenie si comunicare
Floric: felicitari pentru reusita
Anaan: doamna doctor, sincere felicitari
Monn: ma bucur ca ati ajuns cu bine,va doresc multa relaxare
Am fost aseara la cumparaturi, abia am rezistat noi adultii la ce aglomeratie era, dar copiii au fost cumintei de data asta. Am ajuns acasa pe la 9 si ceva si m-am apucat de vopsit oua.
Eu inca mai sper sa fie frumos de Paste, sa ne plimbam, ca tare duc dorul la stat in aer liber.
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Anaan spune:
Noi ne pregatim de pictat oua in curte, la soare
La multi ani, Andreea!(nu se poate sa ratez ziua oficiala!)in valuri ploioase
Simona, cum a fost revederea cu sotul?
Simply, e bine ca sunteti bine!
simonapro spune:
Annan: foarte frumoasa,m-a asteptat la munca cu flori si in seara aia ne-am simtit ca doi indragostiti ca pe vremuri
Ieri revenisem cu picioarele pe pamant, ne-am ciondanit ca mi-a lasat chiuveta plina de vase
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
inapreda spune:
citat din mesajul lui simonapro Annan: foarte frumoasa,m-a asteptat la munca cu flori si in seara aia ne-am simtit ca doi indragostiti ca pe vremuri Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Tare bine imi pare ca v-ati re-intilnit indragostiti! Oricum, si dscs n-sr fi fost florile, tot imi place de voi. Si asta de multa vreme.