LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***
Raspunsuri - Pagina 24
novus spune:
Noi acum am venit de la bunica mea unde a fost minunat,asa m-am bucurat ca am mers azi la ea, am fost acolo si la cimitir cu Ada unde am dus lalele culese de ea
Acum ne uitam intr-o carte cu animale si sunt uimita cum retine ea denumirile unor animale dupa ce i le-a mai citit mama de dimineata are o memorie fenomenala, ca sa o laud si eu putin
Si ma bucur ca e fascinata de carti
Inapreda, eu aveam in plan sa o duc si pe Ada la Inviere dar la cum se anunta vremea cred ca zic pas
Nu mi se pare nimic nepotrivit in motivatia ta de a merge toti la Inviere, ba din contra
Anaan, am studiar acum reteta mai amanuntit si tare ma bate gandul sa fac si eu prajitura, nu mai zic ca mi-e o pofta acum de numa'
Pisik, ma bucur ca esti si tu in gasca celor fericite !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Pisik06 spune:
Of, ILINCA. Si eu am fost martora unei scene neplacute cand am fost marti la pedichiura. Pedichiurista, o tigancusa, simpluta, le avea in vizita pe sora-sa si cumnata-sa, aceeasi factura, care venisera sa se penseze la cosmetica. Erau insotite de fetita cumnatei, o piticanie cu ochi albastri de 1 an si 3 luni. Sora pedichiuristei, deci matusa fetitei, a fost o perioada in charge cu fata. Timp in care i-a dat cola, probabil pe principiul ca poftea, i-a dat biscuiti cu ciocolata, apoi a venit si mama si s-au asezat la sueta cu pedichiurista. Eu eram cu picioarele in poala ei, deci nu puteam intoarce capul sau sa ma fac ca nu vad/aud. Fetita a stat chiar f f cuminte pt un copil de aceasta varsta, a stat pe scaunel si a baut apa din biberon, dar apoi log ca a inceput sa misune pe acolo. Ele, cu gura pe ea: stai cuminte, pleaca de acolo, nu e voie, iei bataie, etc., in timp ce ele stateau la barfa. Pana la urma fetita si-a gasit de joaca un faras si o matura si si-a pus farasul in cap si pe fata. Moment in care maica-sa se duce, ii ia farasul, ii scoate caciulita din cap si ii da vreo doua scatoalce peste cap. Nu i-a dat tare, sa zicem ca au fost mai mult in joaca oarecum, dar pe mine m-a intors pe dos. Si fetita biata a inceput sa se bata singura in cap, spre amuzamentul general si privirea mea acra...
Ma rog, eu zic ca sunt mult mai multi din astia decat oameni care noi, eu cred ca ei sunt convinsi ca asa e bine, asa se face si nu prea au sanse sa schimbe ceva din motivul asta...
Mami de minune mica
novus spune:
Ilinca, bine ca nu ai descoperit dupa ce ii ramaneau mici, mie inventia asta cu talia reglabila mi se pare super tare , fara ea nu cred ca ne erau buni jumatate din pantaloni
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Mi-au iesit niste bube pe mine de vreo doua zile in special pe spate,pe picioare cateva, habar nu am de la ce, am tinut regim cat de cat, nu m-am atins de bunatatile din Turcia aduse de al meu sot si am vazut ca acum mi-au mai iesit vreo cateva pe mana. Am luat niste Peritol sirop, atat aveam in casa, care mi-a dat o stare de somnolenta, de abia am stat la munca ieri. Parca ma vezi ca nu o sa pot manca nimic de Paste Mada: ce crezi ca ar putea fi, ca eu in ziua respectiva am mancat decat niste covrigi cu susan si cativa din cei de Buzau? |
Sunt atat de multe kestii care dau eruptii generalizate, incat kiar nu ma risc sa-mi dau cu parerea asa, fara sa vad. daca vrei sa discutam, putem sa mai vb pe pm. La fel si Dodo, desi, in cazul Isabellei cred si mai mult ca ar trebui sa o vada cineva...
Tot ce pot spune e ca am vazut azi vreo 25-30 de rubeola (nu s-a terminat epidemia si nici nu s-a "atenuat" in Vinerea Mare ). Acum am luat o pauza sa rontzai ceva, dar revin pe reduta!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui novus Ilinca, bine ca nu ai descoperit dupa ce ii ramaneau mici, mie inventia asta cu talia reglabila mi se pare super tare , fara ea nu cred ca ne erau buni jumatate din pantaloni |
Stai, stai! Am pierdut eu ceva? Eu retinusem ideea cu nadragii scurti, e vreo jmekerie cu talia reglabila la aia care.... nu au talie reglabila?
Ca avem niste natragi de la h&m care nu au elastic de-ala cu nasturel... La unii m-am invrednicit si le-am facut eu, dar a doua pereke inca asteapta... sper sa nu ii ramana mici pana ma apuca pe mine avantul critoricesc. So, e ceva ce nu ma prind eu?
denisamada spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Pt mine rasfat culinar inseamna cateva chestii pe care nu mi le mai iau asa des si care imi plac (numai mie, Pisi sa nu le vada) si anume branzeturi mucegaite cu struguri si nuci, somon afumat, salata rucola. Asa ca daca le am pe astea la mine e gata masa de sarbatoare |
Cred ca asa un rasfat culinar o sa-mi pregatesc si eu, ca ma indoiesc ca o sa mai am energie sa gatesc mainecine stie ce....
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Stai, stai! Am pierdut eu ceva? Eu retinusem ideea cu nadragii scurti, e vreo jmekerie cu talia reglabila la aia care.... nu au talie reglabila? Ca avem niste natragi de la h&m care nu au elastic de-ala cu nasturel... La unii m-am invrednicit si le-am facut eu, dar a doua pereke inca asteapta... sper sa nu ii ramana mici pana ma apuca pe mine avantul critoricesc. So, e ceva ce nu ma prind eu? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Nuuu, era vorba de talia regalbila cu nasture din fabricatie la pe care Ilinca acum a descoperit-o cum functioneaza, la ceilalti nu am gasit nici noi solutie, ii avem pe cei luati din Budapesta ca si voi si ne sunt mari in talie
novus spune:
Anaan, Inapreda, cum au iesit ouale vopsite de pictorii vostri ? eu cu Ada nu am nicio sansa sa le picteze ea, sigur se murdareste putin si e mare bai, pedanta lu' mama
Pisik, fain cadou ai primit !!
Olga,cum a fost la copilasi ?1 emotionant cu siguranta , multumim inca o data pt ca ne-ai implicat si pe noi
Chatonel, voi ce faceti ??
denisamada spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
Nuuu, era vorba de talia regalbila cu nasture din fabricatie la pe care Ilinca acum a descoperit-o cum functioneaza, la ceilalti nu am gasit nici noi solutie, ii avem pe cei luati din Budapesta ca si voi si ne sunt mari in talie |
Pe-aia nu am apucat nici eu sa ii prelucrez... nu au trecut decat 3 luni jumate... Credeam ca e vreo solutie evidenta si nu m-am prins eu...
Anaan spune:
Ilinca, oribil, scene de genul asta iti strica buna dispozitie si iti raman multa vreme intiparite in minte. Imi pare rau ca ai avut parte de asa ceva azi si imi pare si mai rau de bietele fetite care au parte de un asemenea tata...
Ina, Novus, daca faceti prajitura, sa aveti grija sa puneti in ea toata cantitatea de sirop de care spune tipa aceea acolo. Mie, la una dintre prajituri (ca am facut doua - una pentru socru-meu), mi s-a parut prea mare cantitatea de sirop recomandata si nu am pus-o toata, iar prajitura asta e mai putin reusita decat aia in care l-am pus pe tot.
Ina, cu vopsitul oualor nu am avut mare succes: Andrei a mazgalit si el ceva pe acolo, dar a preferat sa incarce pietricele intr-o masina cu remorca, asa ca nu a fost tocmai "a Kodak moment" Dar macar ne-am bucurat de soare, ca acum vremea e tare urata: sta sa ploua.
Simona, ma bucur de reintalnirea romantica!