LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***
Raspunsuri - Pagina 18

inapreda spune:
Seara am fost la Kaufland singura si cu taxi ca nu conduc. Ian nu a vrut sa iasa din casa ca voia...desene.
Era fff inghesuit, cum numai in Romania poate fi in prag de Sarbatori. M-am enervat ingrozitor si am facut o prostie, am comis un pacat sau, spunei-i cum vreti: am mincat o ciocolata si nu am platit-o Mi se intimpla frecvent sa consum ciocolata in supermarket dar pun ambalajul in cos si platesc la casa. Acum, nu stiu ce-am facut cu ambalajul
ca mi-am amintit acasa...detaliul.
Miine mai tre' sa merg la piata, la "laptarie" si Jambo dupa beuturici. Seara sper sa apuc sa iau cadouri pentru fini. Lui Jambo i-am luat de Iepuras...prezervative
N-a fost premeditat dar am vazut la casa unele Durex ambalate super-decorativ si mi-am amintit ca n-am bani sa-i iau n imic. Intentia conteaza, nu?

inapreda spune:
Meniu de Pasti. Anul asta nu ma mai agit cu multe mincaruri si platouri felurite. Am planuit sa fac asa:
-pasca cu brinza dulce
-drob de miel
-tocanita de miel cu muuuuuuuuult usturoi verde
-ciorba de perisoare si cu curcan
-spanac (imi place mult cu miel )
-porumb cu maioneza si patrunjel
-vinete
Sint curioasa daca apuc sa fac toate astea cu copilul misunind printre picioare. Jambo lucreaza si simbata.
Ah, simbata dimineata cind merge Jambo sa se tunda, merg si eu sa-mi tund...bretonul Cam cu asta ramin la capitolul "aranjat". Daca apuc, pun in functiune epilatorul, imi fac manichiura, imi fac un gomaj si-mi pun o masca. Deja...visez
No, si acum ca am dat tot din casa...nu stiu ce fac.

inapreda spune:
Stiu ce fac: vreau sa o laud pe Dodo pentru palarioara minunata daruita Isabelei. E f. cocheta iar Isabela e un manechin innascut. Imi place mult cum zimbeste.

inapreda spune:
Anaan, imi place ca v-ati facut de cap azi.
As mai sta dar, daca nu e nimeni, fetele multumite si mai putin multumite.

Ilinca_M. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Meniu de Pasti. Anul asta nu ma mai agit cu multe mincaruri si platouri felurite. Am planuit sa fac asa: -pasca cu brinza dulce -drob de miel -tocanita de miel cu muuuuuuuuult usturoi verde -ciorba de perisoare si cu curcan -spanac (imi place mult cu miel ![]() -porumb cu maioneza si patrunjel -vinete Sint curioasa daca apuc sa fac toate astea cu copilul misunind printre picioare. Jambo lucreaza si simbata. Ah, simbata dimineata cind merge Jambo sa se tunda, merg si eu sa-mi tund...bretonul ![]() ![]() No, si acum ca am dat tot din casa...nu stiu ce fac. ![]() "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Dumnezeule, asta inseamna sa NU te agiti? Atunci is curioasa ce ti-ar iesi din maini daca te-ai agita! Daca asta numesti ca nu-s "mancaruri multe" io ce sa zic de ale mele...care vor consta in felierea unor branzeturi pentru mine si ceva mezeluri pentru huzband...

Cum e porumbul cu maioneza si patrunjel? Pe post de salata? Porumb din conserva, banuiesc, nu?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

inapreda spune:
Porumbul cu maioneza se poate minca si pe piine ca si salata de vinete dar sin linga friptura, daca ai chef; eu il maninc cu rosii.
Nu este o reteta patentata; il fac dupa chef, imaginatie si ce am prin frigider.
Basic, se face cu porumb (din conserva, da), o maioneza cu muuuuuuuulta smintina si usturoi si muuuuuuuuuuuuuult patrunjel verde (eu il tai mai mare), sare si piper.
Optional: cubulete de sunca sau bucatele de piept de pui prajit sau ardei rosu sau...sau...
Se face fff rapid (timpul cit faci maioneza si desfac conservele )
Cind ma agit fac mai mult mai multe ca asa am invatat de la mama

inapreda spune:
Ilinca, daca ai chef sa faci, iti spun cum se face placinta cu brinza dulce si...foi de cumparat . E usor si rapid. Foile costa pina in 4 lei; dar brinza nu stiu ca tot timpul pe Jambo il trimit la "laptarie" si, cu un drum, ia mai multe kestii.

Monnvas spune:
Salutam!
Eu is in urbea Gura Humorului. M. a avut niste probleme si vine maine, asa ca azi am calatorit singura cu piticul - o premiera pt mine, 7 h de tren si o valiza cat mine. Dar s-au gasit domni simpatici care sa mi-o urce/coboare din tren
Si eu is ingrijorata de absenta Simplyanei
BIANCA am uitat sa-ti zic care e solutia mea cand nu reusesc sa bag omul in sedinta. Pun pe hartie. In preajma Anului Nou, cand au inceput sa mi se innece corabiile, i-am trimis pe mail lista cu New Year's resolutions. Si, culmea, vad ca a inceput sa si aplice.
Ma bucur ca sunteti - mai multe - intr-o dispozitie buna; pentru Ramona.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

novus spune:
Raportul de seara si de la noi :
- mers la Praktiker pt innoit baia : perdea cu oite ff colorata , covor de baie marin, colac wc albastru
- mers la Real pt cumparaturi de gen apa, iaurt si pampers
- debarcat cumparaturi la mama
- prestat curatenie : aspirat, sters praf , spalat tot ce trebuia inclusiv perdele asa ca ma declar multumita si la acest capitol
- intre timp m-a sunat soacra mea si m-a anuntat c amielul e transat si pus in pungi, maine dimineata mi-l livreaza ca sa il dau mamei
Maine lucrez pana la pranz apoi o tulim la bunica mea si cam atat, sambata facem ouale la mama si cred ca fac si eu celebra mea placinta cu branza si cu asta gata pregatirile culinare de Paste , oricum duminica mancam la mama si luni la socra mea si daca e vreme buna suntem invitati la gratare
Mai am in plan sa ma epilez si poate ajung maine la pensat , daca nu sambata dimineata cand ne intalnim cu niste prieteni din Bucuresti in cinstea zilei Adei , sper sa fie frumos afara sa mergem in parc
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

novus spune:
Inapreda , da-mi si mie reteta de pasca , e complicata ? sa vad ce zice Pisi ,el e traditionalist si ii place doar placinta mea cu branza
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)