LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***
Raspunsuri - Pagina 17

inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Inapreda, care-i cadoul iepurasului ![]() www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Jucaria pentru care vorbisem cu Gaza, initial. Apoi, inopinat, luni cumnatul meu care lucreaza in Anglia si-a luat bilet si a venit acasa ieri

Dodo-pui spune:
...cum bani de cadouri ,pt paste nu avem....ai mei vor primi:
-ea o palariutza
iar
-el o sapca,care-i in lucru...
atat ...
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

pisigri spune:
citat din mesajul lui anca_nicolae Buna! La urma urmei, care este diferenta intre: - un barbat care se simte complexat de succesul/progresul profesional al partenerei [asa cum au scris fetele dinaintea mea] SI - un barbat care isi percepe partenera autosuficienta si principalul/singurul om decizional? Care este diferenta? Nu inteleg de ce varianta 1 nu a fost perceputa ca jignire iar varianta 2 [a mea] a fost? Poze cu noi ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pina aici am citit postarea ta, dupa aceea m-am oprit pt ca am zis ca in fond ai spus ca postarea ii este adresata DOAR BIANCAI.
Dar la asta iti voi raspunde.
Pentru ca succesul profesional este succes profesional, poate schimba un om in multe sensuri, DAR,
cind o persoana isi este autosuficienta inseamna o data ca nu mai are nici o dorinta de schimbare/evolutie, a doua oara ca nu mai are nevoie de nimeni. Implica si viata sociala, si viata familiala, si viata morala a persoanei respective. Ca o femeie sa fie principalul/singurul element decizional inseamna ca in familia aia nu prea se dau doi bani pe opiniile lui sau pe faptul ca ar avea si el opinii.
Asta cu opiniile in final nu e neaparat ceva rau, caci exista barbati care prefera sa nu isi asume raspunderea deciziilor individuale sau de familie. Dar desigur, nu stim daca se potriveste in cazul de fata.
Mai departe nu am citit si nici nu am de gind sa citesc, probabil sunt eu mai mofturoasa si mai sensibiloasa de am interpretat mesajul tau altfel, si nu vreau sa risc sa fac la fel cu al doilea. Important e ca amindoua vrem ca lor sa le fie bine, impreuna :)
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

pisigri spune:
Mi-e si mie dor de Simply !
Multumita nu-s asa, la modul radios, dar nici nemultumita :). Daca mi-ar veni ciclul azi, as fi muult mai fericita....
Pina la urma m-am ales cu un kicior de miel, o parte e in ciorba, o parte asteapta sa fie "baitzuit" si bagat miine la cuptor.
Oua nu stiu daca sa ma leg la cap sa fac. Cred ca ar distra-o pe Ilinca dar...DE UNDE V-ATI LUAT VOI SUPORT DE OUA SI CUM ARATA? Miine trebuie musai sa dau o fuga la Carre4 (spun fuga, ca intentionez sa ma duc dimineata cind sper sa fie ceva mai liber) si ma gindesc ca poate gasesc acolo....
Si am uitat. Dar ma bucur ca sunteti fericite...:)
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Anaan spune:
Salutare!
Simply, si mie mi-e dor de tine! Vreau sa te aduca iepurasul la o poveste cu noi!
Si eu ma alatur grupului de multumite.Azi am petrecut o zi foarte frumoasa cu Anei: am colorat fise cu Peppa si am desenat fructe, am povestit cate in luna si-n stele si am refacut echilibrul initial (ca-n basme!), adica am preschimbat curatenia aia facuta cu sarg zilele trecute intr-una mai "de-a noastra" cu jucarii presarate ici-colo, cu carti deschise si creioane colorate. Asa ne simtim mai bine! Acum ma voi rasfata cu o baie, ca baietii mi-s plecati la bunicu' si cu o aplicare de ulei de argan. Mi-a cumparat H, dar niste pilule de inghitit
, insa le sparg si-mi plasez uleiul ala pe fata.
Ramona, imi pare tare rau ca sarbatorile tale nu sunt la fel de line; sper sa fie totul bine cu bebe mic si tu sa-ti recapeti linistea!Sanatate multa si cumnatei tale!

denisamada spune:
citat din mesajul lui novus si mie mi-e dor de Symplianna ![]() ![]() |
Semnez si eu petitia pt Symplianna!

Denisa-Madalina

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

denisamada spune:
citat din mesajul lui inapreda Gianina ![]() ![]() Casa mea nu e luna, n-am cumparaturile facute, nici mani/pedi/epilat/coafat dar tot ma simt "in grafic" si, asa cum am spus, norocoasa; daca as putea vorbi cu mama, as fi de-a dreptul fericita. ![]() |
Multumita si eu!

Cu mama nu pot vorbi nici eu....
Nici cu tata...

Denisa-Madalina

denisamada spune:
citat din mesajul lui pisigri Pina la urma m-am ales cu un kicior ![]() |
Bey, da' mielul ala e cam adolescent... ca sa nu zic matur daca faci si ciorba si friptura la cuptor dintr-un kicior!

Denisa-Madalina

denisamada spune:
Mai e careva pe-aici?
Ma duc sa culc copilul, ca deja plange de somn.... iar eu stau si singura pe forum.... Poate apuc sa mai fac ceva in seara asta spre o mai mare multumire de sine si sa ma mai si culc la o ora rezonabila, ca sa fiu corespunzatoare maine.... spre propasirea neamului romanesc....
Fuuuuuuuuuuug!
Noapte buna!
Denisa-Madalina fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

inapreda spune:
Si eu am fost azi cu Ian in satul natal al mamei mele (si paradisul copilariei mele) sa luam miel. Eram de o virsta cu Ian cind a inceput bunica sa ma creasca
Casa bunicilor e goala. Curtea, alta data animata, goala. Fintina, cu apa murdara. Acareturile parasite, Mi-am adus aminte de vremurile bune cind Mama Tie era acolo Stapina si tinea o "casa" intreaga. Nu mai intru in detalii. Va spun doar ca am luat miel si Ian a fost mega-ultra-fericit. Am fost la o vecina sa vedem gainile, s-a jucat cu mitze, ciini, a vazut cai, a cules papadii cu Fira, de care v-am povestit deja
, am fost in sat sa luam inghetata, a calcat intr-o baltoaca dina aia verde
si mi-a spus ca...el face un kk mai mare ca si kk de vaca