LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

eu, eu mai sunt pe aici
tocmai ce ma uitam la gradi cum ciocnesc ouale si mananca (,)cozonac

nu mai am chef de nimic, tare as vrea sa umblu putin fleaura prin magazine (nu de alta dar chiar trebuie sa-i cumpar cizme de cauciuc ca la ce prognoza am vazut, propabil ca singura distractie va fi pleoscaitul prin balti)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

si eu vreau sa o mai "vad" pe simplisor pe aici
tare dor mi-e de ea

avem 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Eu sunt pe baricade, acum am revenit din plimbareala

So, voi cu ce va ocupati ?

PS- si mie mi-e dor de Symplianna !!!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Ian doarme; o fi ostenit cum s-a plimbat cu caruta! Am stat destul de mult la Budac (pina la 13) si s-a imprietenit cu o tigancusha, Fira.

Eu stau linga el, maninc si cuget: ma gindesc cit sint de norocoasa; din mai multe puncte de vedere; simt nevoia sa multumesc cuiva si nu stiu cui
Sint bucuroasa ca / cadoul Iepurasului e acasa la noi; in dressing; imi place f. mult si sper sa-i placa si lui Ian; astept sa ma bucur de bucuria lui; ca a nu dau gres, o sa-i iau, totusi, si un telefon cu 3 lei ca stiu ca merg la sigur!

Mergi la inceput

Gianina, bine ca mi-ai amintit de cizme: i-am gasit lui Ian o pereche tare faine, cu prietena lui, Dora the Explorer. Evident, sint de fete, au o culoare minunata, culoarea zmeurei. Ii sunt numa' bune, ceea ce inseamna ca la toamna ii vor fi mici.

Voi le-ati lua la baieti cizmulite roz?
Imprimeul cu Dora e mare; lui Ian i-ar placea sigur, mai ales ca vrea si guma "ioz"

Mergi la inceput

sa vedeti cum poate fi viata de "perfecta" uneori (sau aproape perfecta)
am curatenie luna in casa ca mi-a venit tanti la curatenie
geamurile-s sterse, perdelele schimbate (cele murdare stau ascunse intr-o cutie in balcon)
alea-alea bifat deci relatii de familie armonioase
copilul in parametri sper optimi de functionare (desi dimineata era cam ragusita si asta deobicei da in laringo-traheo-...- asta asa ca sa nu fie totul perfect)
maine nu lucrez dar desigur ca duc copilul la gradi ca sa pot face in liniste bagajele
daca as reusi sa ma vad si cu endocrinoloaga si sa plecam la pranz la bunici chiar ca pot sa spun ca-i totul perfect (dar chiar si fara astea, tot sunt super multumita)

avem 3 anisori

Mergi la inceput

Gianina , ma bucur tare, tare ca si tu ai o stare asemanatoare cu amea; de multumire
Casa mea nu e luna, n-am cumparaturile facute, nici mani/pedi/epilat/coafat dar tot ma simt "in grafic" si, asa cum am spus, norocoasa; daca as putea vorbi cu mama, as fi de-a dreptul fericita.

Mergi la inceput

Souneti-mi, sincer, va rog, ce parere aveti despre asta:

https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.275587905860714.67311.103513909734782&type=3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, Gianina, ma alatur si eu grupului de multumite , nu ca mi s-ar fi intamplat ceva deosebit azi, sunt lucruri marunte dar pt mine sunt suficiente sa ma faca fericita si mai ales nu e nimic care sa ma intristeze

Curatenie nu am facut, aseara m-au apucat mustrarile de constiinta ca toata lumea roboteste si eu ma plimb asa ca ... am facut ordine la jucariile Adei si la pantofi , azi avem de gand sa aspiram si sa stegem praful, in echipa , apoi pun perdelele la spalat, darrr toate dupa ce ne intoarcem de la Real

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Inapreda, care-i cadoul iepurasului ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ma alatur atat grupului multumitelor cat si grupul celor carora le e dor deSimplyana...group hug!!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput