LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***417***
Raspunsuri - Pagina 19
novus spune:
Anaan, faina zi ati avut si voi !! si mie imi place ca miroase in casa a primavara, in rest sunt convinsa ca maine vor fi toate la loc dar asta e farmecul unei case locuite
Dodo, f frumoasa palariuta si mai ales manechinul
Monnvas ma bucur ca ati ajuns cu bine la bunici si va doresc sa petreceti frumos acolo si impreuna cu tati
Ma pun la somn, ne vedem la cafea, maine sar micul dejun, o data pe an pot face si eu asta
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Buhuhu!
Mada, fierbe borsu'?
Urmand exemplul ilustru al doamnei evocate si invocate mai sus, m-am apucat de culinarit nocturn, pentru ca am dormit la pranz cu Gulia si nu mi-e somn. Am facut prajitura greceasca, sunt curioasa cum a iesit, ca numai maine poate fi evaluata - acum sta la insiropat. Dupa actiunea asta, m-am facut pe unghii, asa ca pot bifa ceva si la capitolul infrumusetare personala. Mai am de luat un cadou pentru nepotul nostru si un cadou pentru Andrei - astea le bifez maine - si sunt in grafic.
Anaan spune:
Pentru ca mi-am pensat aiurea o spranceana, cosmeticiana mea m-a sfatuit sa-mi las sprancenele sa creasca, sa le poata da din nou o forma faina, asa ca pensatul il scot din calcul, voi petrece sarbatorile in stil mirceaalbulescian.
Monn, sa petreceti frumos si sa va relaxati la bunici!
Gaza22 spune:
Hello!! Noi azi am avut si mai avem sesiune de vopsit oua. Nu stiu de ce dar asa m-a cuprins o stare de bine si implicit si un dor de voi. Va pupic pe toate si va doresc sa aveti un Paste linistit si fericit !!.
Acu sa va spun si cate ceva despre noi, suntem bine, Gazulina ne uimeste pe zi ce trece, e tare vorbareata si are replica pentru orice. E tare cuminte si intelegatoare, suntem ca intr-o luna de miere. Nu-mi place sa ma laud dar pentru taurasul meu e mare realizare. Mi-e tare drag de ea cand imi explica cate in luna si in stele sau cand imi atrage atentia ca sunt nervoasa si ma cearta ea pe mine, cand vine si se linguseste vizibil si constient ca sa obtina inca o lingurita de inghetata din farfuria mea sau imi citeste povesti seara la culcare . Ma minunez in fiecare zi ce mare a crescut si cate stie si vrea sa faca singura: se imbraca si se dezbraca singura (in special cu pijamaua sau hainutele de casa) si insista sa nu o ajut decat un pic la bluza (acum exerseaza inchiderea si deschiderea nasturilor) si isi mai si alege singura vestimentatia (dar aici intervin si eu), merge singura la toaleta si ma cheama doar sa o ajut sa se stearga (ba isi mai ia cu ea si cate o carte uneori), are in ultimul timp un apetit crescut si isi ia singura cate un fruct si daca e banana sau portocala le desface singurica sau deschide frigiderul in cautare de masline sau cascaval. E fetita, nu mai e bebe si mie nu stiu daca imi vine sa plang sau sa rad.
Stiu ca mesajul asta poate suna tare aiurea, mai ales ca mie nu-mi place sa ma laud si nici n-am facut lucrul asta pana acum dar sunt atat de uimita si totodata atat de mandra de ea incat imi vine sa strig in gura mare si cui sa povestesc mai bine decat voua.
Va pupic pe toate si sper sa-mi fac timp sa intru mai des ca tare dor mi s-a facut de clubul nostru.
PS Daca n-ati vopsit inca oua cu piticii, noi le-am pictat cu acuarele si au iesit super si s-au si uscat repede. Ca suport am folosit cofrajul de la oua.
Fug sa termin treaba pana nu se face dimineata
Mami de Gazii mica si frumoasa Al Doilea Anisor
Floric spune:
Buna dimineata!
Gazulina, Ce fata isteata are mama.
Novus, apreciez decizia ta si cumva m-am mahnit caci si eu initial imi propusesem sa renunt macar azi la cafea...insa nu am avut credinta ca voi rezista somnului si dependentei.
Si acum sa ma laud....MI-AU IESIT COZONCACIIIIII si PASCAAAAAAAAAA
Chiar sunt desteapta, nu ma credeam in stare. V-am spus ca eu fac mancare daor pt Rares si atunci cand vreau altceva de ce e in casa. Caci, Multumesc lui Dumnezeu, o am pe MAMA.
De aceea nu ma credeam in stare. Si consider ca am debutat la categoria GREA. Ca asa zice lumea ca a face cozonoc implicat mai mult talent culinar.
Deci...astept aplauzele. Aud?!
Eu personal nu am gustat dar gurile carcotase au dat verdictul OK.
Reteta pana la urma am folosit pe cea din Sanda MArin. E carea de temelie a mamei. E veche sarmana carte, editie cred ca de prin 60 sau mai bine caci are paginile galbene. Dar inca e buna. Atata timp cat se vede scrisul.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Floric spune:
La Multi Ani, Micshunica!
Sa cresti mare si sanatoasa si sa ai un drum frumos in viata.
Mami tau sa se bucure de realizarile tale si sa ii treaca supararea pe nimicurile zilnice.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric La Multi Ani, Micshunica! Sa cresti mare si sanatoasa si sa ai un drum frumos in viata. Mami tau sa se bucure de realizarile tale si sa ii treaca supararea pe nimicurile zilnice. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
La multi ani Micsunicii si de la noi si multe flori mamicii
pisigri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Bey, da' mielul ala e cam adolescent... ca sa nu zic matur daca faci si ciorba si friptura la cuptor dintr-un kicior! Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Da, mielul meu cred ca a fost intarcat mai demult. Oricum nu ma omor dupa miel-miel. Era un picior din fata, cu niste coaste si o bucata de git.
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
chatonel spune:
Vin si io cu si ceai, cornulete nu am :(
Floric, bravo pt cozonaci si pasca.
Gaza, felicitari mami pentru progresele Gazulinei