Inscriere Colegiul Goethe cls I ( 2 )
Raspunsuri - Pagina 10
Königstiger spune:
@mamaruta: Pai daca @martie a apelat la calea plangerii in contencios administrativ, cum a dat de inteles ca a facut, mai dureaza oleaca pana sa obtina vreun rezultat ... probabil incepe anul scolar pana sa obtina un rezultat concret. Ceea ce este, desigur, regretabil ...
theo_2004 spune:
Daca nu ar fi de ras, am plange, nu?
Nu am nici o leg cu scoala, nu ma intereseaza, dar am urmarit subiectul si nu consider normal ce s-a intamplat ...Imi pare rau ...
mamaruta spune:
Acum ca suntem cu totii inscrisi, ba cand au mai ramas si locuri, cred ca trebuie sa ne intrebam si la ce invatatoare mergem.
Ce stiti de invatatoarele existente si cele noi?
madadum spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamaruta Acum ca suntem cu totii inscrisi, ba cand au mai ramas si locuri, cred ca trebuie sa ne intrebam si la ce invatatoare mergem. Ce stiti de invatatoarele existente si cele noi? |
hello
noi terminam cls IV. am impresia ca invatatoarea noastra va lua cls I.
daca aveti intrebari, dati-mi PM
madalina
Fomalhauti spune:
Va rog, daca stie cineva vreau si eu PM - dar eu vreau sa stiu de pregatitoare. Cred ca invatatoarele care termina a IV-a vor lua clasa I, de ce s-ar complica?
monicabo spune:
Pana la urma cum s-a finalizat scandalul?
A ramans ca-n gara, nu? O musamalizare in stil romanesc...
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
Fomalhauti spune:
Monica, pana la urma s-a inscris toata lumea care a dorit sa se inscrie. In legatura cu plangerile care exista, nu stiu nimic (teoretic o ancheta inceputa trebuie sa aiba si o concluzie). Pe mine inca nu m-au chemat.
Se spune ca s-au angajat si invatatoare suficiente (cam 7-8 erau necesare, dupa calculul meu). Se spune ca nu se stie unde se gaseste spatiu (asta mie mi se parea cel mai simplu, mai pot fi clase mari mutate dupa-amiaza). Se mai spune ca directoarele, ambele, isi dau demisia (ma rog, una iese la pensie, practic e tot aia).
mamaruta spune:
Citat: |
Se spune ca s-au angajat si invatatoare suficiente (cam 7-8 erau necesare, dupa calculul meu). Se spune ca nu se stie unde se gaseste spatiu (asta mie mi se parea cel mai simplu, mai pot fi clase mari mutate dupa-amiaza). Se mai spune ca directoarele, ambele, isi dau demisia (ma rog, una iese la pensie, practic e tot aia). |
Sper ca nu se intoarce era Burloiu.
Eu nu le consider vinovate pe directoare, vad vinovatia la inspectorat. Ele cred ca au facut doar ce li s-a spus, si au vrut sa fie acoperite cu hartii la orice pas.
Asa am vazut eu povestea asta.